ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα : Συζήτηση για μέτρα πυροπροστασίας του ορεινού δασικού όγκου του Αιαντείου
Ευρεία σύσκεψη, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου, έγινε υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή, με κεντρικό θέμα τη συζήτηση προτάσεων για μέτρα πυροπροστασίας του ορεινού δασικού όγκου του Αιαντείου.
Έχοντας κατά νου ότι το εν λόγω δάσος είναι πλέον ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου της Αττικής, μετά την καταστροφή της Πάρνηθας, η σύσκεψη έγινε με σκοπό να ανταλλαγούν απόψεις και να συγκεντρωθούν οι προτάσεις όλων των αρμοδίων, για δράσεις και έργα αντιπυρικής προστασίας, όλου του ορεινού δασικού όγκου του Αιαντείου (δάσος Αγ. Νικολάου – Κανακίων).
Μετά τη συγκέντρωση των επιμέρους προτάσεων, θα διαμορφωθεί η τελική αίτηση χρηματοδότησης δράσεων και έργων, που θα υποβληθεί στο ΥΠΕΚΑ, στα πλαίσια του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» (πρόγραμμα “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”).
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Σχόλια

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΣΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑΠΙ; ΡΙΞΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ; ΝΑ ΔΕΙΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΡΩΣ ΧΟΡΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΟΠΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου