ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Σαλαμίνα 04 Αυγούστου 2011  Σαββατοκύριακο του πολιτισμού στην Ερμιονίδα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η, υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας, συμμετοχή της χορωδίας ΚΑΠΗ του νησιού μας, στις εκδηλώσεις του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ, με την 20η συνάντηση χορωδιών δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει ένα υπέροχο μουσικό διήμερο.

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι, συνεπιβάτες ήταν το χορωδιακό εργαστήρι του μουσικού  συλλόγου, η χορωδία ΚΑΠΗ Σαλαμίνας, η χορωδία ARS NOVA που εδρεύει στο Pitesti της Ρουμανίας και η συμφωνική ορχήστρα «Μουσικά σύνολα Κρυονερίου».

Το δημοτικό χορωδιακό  της πόλης μας, έλαβε τα εύσημα για την παρουσία του και πήρε άριστες κριτικές.

Η  χορωδία Σαλαμίνας, ανέβηκε στην εξέδρα και, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αναστάσιου Αναστασόπουλου, ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι.

Πολλοί ήταν αυτοί που συγκινήθηκαν και σιγοτραγούδησαν το παραδοσιακό «Έχε γεια Παναγιά» επιβραβεύοντας με πολλά και παρατεταμένα χειροκροτήματα τους χορωδούς.

Η επιτυχία που σημείωσαν επιβεβαίωσε, για μια ακόμα φορά, το πόσο δίκαια κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών που διεξήχθη στον Άλιμο και πάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΟΥΡΛΑ, ΤΟΥΡΛΑ ΓΚΑ ΠΡΑΠΕ ΠΟΥ ΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΥΣΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου