ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ



Καθαρισμός  στο  δάσος  της  Φανερωμένης πραγματοποιήθηκε  χθες  27-8-11 με  πρωτοβουλία  του  δήμου  Σαλαμίνας  και  του ΣΚΑΙ. Συνεργεία  του  Δήμου και  Εθελοντές καθάρισαν  το  δάσος  από  τα  σκουπίδια  Το   Ε.Σ.Σ.Α.Κ   ήταν  εκεί  με  10  μέλη και  1  πυροσβεστικό  όχημα  για  πυρασφάλεια .

Σχόλια

  1. Αφανής εταιρεία. Χαρακτηριστικά της αφανούς εταιρείας.
    Έλλειψη ευθύνης του αφανούς εταίρου για τα χρέη του εμφανούς υπό την ιδιότητά του ως διαχειριστή της εταιρείας.
    • Η αφανής εταιρία προσομοιάζει με την ομόρρυθμη εταιρία που δεν έχει υποβληθεί στις προβλεπόμενες διατυπώσεις της δημοσιότητας
    Αυτή η περίπτωση είναι ο κύριος λόγος αποβολής των αιρετών από την καρεκλά τους ,μόλις το μάθει ο δήμαρχος εκτός αν συμμετέχει και ο ίδιος διότι το έχουμε δει και αυτό στο παρελθόν).
    Η σύσταση της μπορεί να είναι με εμφανή εταίρο κάποιον προμηθευτή η σε ακόμα πιο αισχρή περίπτωση κάποια εταιρεία παροχής υπηρεσιών όπως περισυλλογής απορριμμάτων , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ η καυσόξυλων ( ναι έχει γίνει και αυτό στο παρελθόν; ) και γενικά αντικειμένων που κανένας δεν τα θέλει και αισθάνεται υποχρεωμένος αν τα μαζέψει κάποιος υπεύθυνος .

    Τότε ο Δήμαρχος ( αν είναι ΣΩΣΤΟΣ) αποβάλει τον ΓΗΓΕΝΗ - ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΙΤΗ μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος .
    Στέλνοντας τον έτσι σε ξαπλώστρες να βλέπει την ανατολή του Ηλίου παρέα με άλλους απερχόμενους ιδίας πάστας .

    Αυτός και ο λόγος που οι ξαπλώστρες είναι γεμάτες στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού πέραν των μονίμων θέσεων των βαστάζων ( αυτών που κρατάνε την πετσέτα ) και των γλυψαδόρων ( αυτών που συνεχίζουν να γλύφουν έστω και αν η Καρυδιά έχει πέσει ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτή είναι σοβαρή καταγγελία. Και επειδή κάτι έχω ακούσει, μπορείτε να γίνετε πιο σαφής. Εμένα πάντως μου μυρίζει (βρωμάει) Μπίλλια και Σελήνια. Σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φουρικησταν news την μουρη σου δεν εβαλες φωτογραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΠΡΕΠΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ! ΣΤΟΛΑΡΧΕ ΕΣΥ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου