ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα : Σύλληψη υπαλλήλου καθαριότητας

Σαλαμίνα 12 Αυγούστου 2011
Στην προσπάθειά του ο Δήμος μας να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις καθαριότητας που έχει κατά τη θερινή περίοδο η Σαλαμίνα, αναλαμβάνει κάποιες ευθύνες, όπως η μεταφόρτωση και η τελική μεταφορά των απορριμμάτων, με αποτέλεσμα, όπως ομολογείται, το νησί μας να παρουσιάζει φέτος μια καλύτερη εικόνα από άλλες χρονιές.
Δυστυχώς, ακόμα και τώρα, δεν έλειψαν οι αρνητικές παρεμβάσεις συμπολιτών μας που «ενδιαφέρονται» για το καλό του τόπου. Έτσι, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011, κατόπιν καταγγελίας, συνελήφθη εργαζόμενος στην καθαριότητα κατά την ώρα της εργασίας του.
Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη, επενέβη συμπαριστάμενος στον εργαζόμενο και αφού δόθηκαν αμοιβαία οι αναγκαίες εξηγήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας,  ο εργαζόμενος  αφέθη ελεύθερος, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά ότι το «στοίχημα» δεν κερδίζεται με ευχολόγια και ευθυνοφοβίες, αλλά με ρίσκα και σωστές πρωτοβουλίες.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

  1. Πάλι πρώτο θέμα στα αρνητικά έγινε ο δήμος μας. Γιατί πρέπει να ήμαστε συνέχεια παάνομοι; Γιατί ο δήμαρχος αντί να υποστηρίζει την νομιμότητα και την διαφάνεια προβαίνει σε ενέργειες που ντροπιάζουν και υποβαθμίζουν τον δήμο μας; Προφανώς επειδή όλα αυτά έχουν να κάνουν με το χρήμα και τα οφέλη από παράνομες δραστηριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μη βρίζεις το δήμαρχο γιατί τα πρωτοπαλίκαρα του θα τσαντιστούν, ιδιαίτερα οι μόνιμοι πορτιέρηδες, ελεγκτές κατά βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλακώστε τους στις καταγγελίες μιλάμε για μεγάλη ρεμούλα. Μην τους αφήσετε να πάρουν ανάσα η προθεσμία έληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ "ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ" ΠΌΤΕ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου