ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ- "Ε.Σ.Σ.Α.Κ"

Χθες  18-8-11 στις  12.35  εκδηλώθηκε  πυρκαγιά   σε σπίτι  στην περιοχή  Ντοροτο.  Η  άμεση  επέμβαση  του  Π.Σ.  και  των  εθελοντών  απέτρεψε την εξάπλωση της φωτιάς και συνέβαλε  στην ασφαλή  μεταφορά   υπερήλικου ατόμου που βρισκόταν  εντος του σπιτιού, επίσης  απομακρύνθηκε και  μια  φιάλη  υγραερίου για λόγους  ασφάλειας.                           
Το ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ  ΣΩΜΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ  συμμετείχε  με  3  οχήματα  και 4  μέλη..     

Σχόλια

  1. Δήμαρχε των έργων και της μασαχουσέτης, βγάλε έξω στη κοινωνία τους δημοτικούς συμβούλους να ακούσουν τα προβλήματα. Είναι ντροπή να κάθονται και να καμαρώνουν στα γραφεία, να θέλουν και πέντε γκόμενες για να λένε τις μεγάλες μα.....κίες τους. Έχει γεμίσει ο κόσμος σκουπίδια, γούβες, τζούμπες και κατσούτια και σύ καμαρώνεις για αυτά, αφού το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το πάρτι. Στο Τ του δρόμου στην κατηφοριά του φήμη που βγαίνεις στη λεωφόρο Φανερωμένης δεν έχει ορατότητα ο οδηγός αριστερά καθάρισε τα χόρτα και τα χώματα. Βλάλτους έξω σου λέω τι τους έχεις για να καμαρώνουν για αυτό που δεν έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eixes kai persi oratotita makaka mono fetos den exeis ilithie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε κάντους πάκια, πάκια τα μικρά σου τα μωράκια. Αυτοί θα σου λένε το καθιερωμένο "ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου