Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (22ης Σ/σης)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                  Σαλαμίνα  2-8-2011

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ                             Αρ.Πρωτ:    -20961 -

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                               


      ΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  παρ. 5 να σας καλέσουμε σε ΄Εκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 4η Αυγούστου 2011 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα  13.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα: 

1.- Ένταξη του Δήμου στις διατάξεις του άρθρου 49  Ν.3943/2011     για την ρύθμιση με το Τ.Π.&Δ. των οφειλών του από χορηγηθέντα δάνεια

2.- Αναμόρφωση  προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας  οικ.έτους 2011.
3.-Τροποποίηση  της υπ’ αριθμ.238/2011 αποφ. Δ.Σ. που αφορά την « Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: Κατασκευή αγωγού όμβριων υδάτων στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, προϋπ. 51.660,00 € με ΦΠΑ» .
4.-Τροποποίηση υπ’ αριθμ.239/2011 απόφ. Δ.Σ. που αφορά την «Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: Κατασκευή αγωγού όμβριων υδάτων στην τοποθεσία Σαρωνίς Δήμου Σαλαμίνας, προϋπ. 49.200,00 € με ΦΠΑ» .
5.-Τροποποίηση της υπ’ αριθμ.240/2011   αποφ.Δ.Σ. που αφορά την « Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: Εργασίες απόφραξης δικτύου αποχέτευσης προϋπ. 52.890,00 € με ΦΠΑ».
   Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στο γεγονός ότι θα πρέπει αφ’ ενός μεν , ο Δήμος να ενταχθεί άμεσα στον Νόμο ρύθμισης χρεών και στο πρόγραμμα αποκατάστασης οικονομικής λειτουργίας, αφ’ ετέρου  δε,  πρέπει να εκτελεσθούν άμεσα τα έργα αποχέτευσης ομβρίων.  
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                                                                                                                                         
                                                                ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ 

Σχόλια

  1. Απόσπασμα από δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» 03/08/2011 με τίτλο :

    «Με κάμερες τα περιπολικά και υπό επιτήρηση τα blogs»

    Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε όμως και στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα blogs που, όπως διαβεβαίωσε, «θα παύσουν να φιλοξενούν κουκουλοφόρους». Εξήγγειλε πως θα συγκροτήσει άμεσα νομοπαρασκευαστική επιτροπή, υπό τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Α. Ράντο, για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών Διαδικτύου και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση των απορρήτου των επικοινωνιών. Πληροφόρησε δε ότι η επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου….
    ----------------------------------
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις γύρισα από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.
    Θαυμάστε τα εξαπτέρυγα του Τσαβαρή: Στάμος Μπακαούκας και Λάκης Παπαγεωργίου οι οποίοι ψήφισαν με τα δύο χέρια την εισήγηση του Τσαβαρή για αναχρηματοδότηση του χρέους των 12 εκατομμυρίων ευρώ προς το Τ.Π.& Δ, φεσώνοντας το Δήμο με επιπλέον τόκους 7 ναι επτά εκατομμυρίων ευρώ.
    Μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε πάλι, την άλλη 4ετία.
    Είναι διαμάντια - τεφαρίκια.
    Ουστ απο δω, ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΜΙΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ, ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ, ΝΤΑΒΑΔΕΣ, ΠΟΡΤΙΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΑ. ΡΙΤΣ ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΡΟΥΤΣΟΥ ΠΡΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΑΓΑΔΕΣ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΛΑ....ΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου