Τον εκτέλεσαν στο ΙΧ του

Η αστυνομία αναζητά μία γυναίκα, η οποία την ώρα του φονικού ήταν μέσα στο όχημα του θύματος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν τον 27χρονο στη Σαλαμίνα
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν τον 27χρονο στη Σαλαμίνα
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ασφάλεια του Πειραιά για τη σύλληψη των δραστών που δολοφόνησαν επαγγελματία οπλίτη 7ετούς κατάταξης του Πολεμικού Ναυτικού στη Σαλαμίνα.
Το θύμα, ηλικίας 27 χρόνων, βρέθηκε από διερχόμενους χθες το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του στο Δάσος της Φανερωμένης και έφερε δύο τραύματα από πιστόλι στο στήθος και το κεφάλι.
Ο νεαρός διέμενε στο νησί και, όπως έγινε γνωστό, την ώρα του φόνου μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και μία γυναίκα, η οποία έως χθες το βράδυ δεν είχε βρεθεί για να καταθέσει.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι ίσως οι δράστες να είχαν στόχο τη γυναίκα που ήταν μαζί με τον οπλίτη, αλλά αυτός πιθανόν να αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κάποια από τα ρούχα της γυναίκας, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι δολοφόνοι την άρπαξαν με τη βία και δεν την άφησαν ούτε να ντυθεί.
Οι δράστες αναζητήθηκαν κατ' αρχήν στη Σαλαμίνα, αλλά σύντομα οι έρευνες επεκτάθηκαν και εκτός νησιού, αφού δεν αποκλείεται οι δράστες να το εγκατέλειψαν αμέσως μετά τον φόνο.
Είχαν, άλλωστε, χρόνο στη διάθεσή τους, αφού το έγκλημα διαπράχθηκε μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος και η απόσταση του νησιού από τον Πειραιά δεν είναι μεγάλη.
Οι περίοικοι του θύματος λένε ήταν ένα ήσυχο παιδί που δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα, ούτε στην κλειστή κοινωνία του νησιού τους, ούτε στην υπηρεσία του.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Σαλαμίνας, Γιάννη Τζαβαρή, η εγκληματικότητα στο νησί έχει χτυπήσει "κόκκινο". Η Αστυνομία και το Λιμενικό δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν, λόγω έλλειψης προσωπικού και τεχνικών μέσων.
"Η αστυνομία έχει τέσσερα περιπολικά τα τρία από τα οποία δεν μπορούν να κινηθούν λόγω βλαβών, ενώ το Λιμενικό δεν διαθέτει ούτε φουσκωτό σκάφος", ανέφερε ο Γ. Τζαβαρής.
"Πριν από δέκα ημέρες έθεσα το πρόβλημα της εγκληματικότητας στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Οθωνα", πρόσθεσε.

Σχόλια

  1. ΄Δημαρχε θα κανεις κατι?λες οτι εχει χτυπησει κοκκινο η εγκληματικοτητα, αλλα δεν βλεπω να κινείται τιποτα απο πλευρα σου και το οτι πας απο δω και απο κει σε υπουργεια δεν μου λει κατι.το θεμα ειναι οτι εμεις δεν βλεπουμε να καλυτερεύει στην ασφαλεια τιποτα. δεν ξερω τι θα κανεις βγες με το αμαξι σου και κανε περιπολειες εσυ απλα δεν με νοιαζει βρες μια λυση.συληπητηρια στο παλικαρι γιατι το ηξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΤΑΡΙΑ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμε κ, διαχειριστή μπορείτε να μας απαντήσετε τι είπε ο πρόεδρος του περιβος στην συγκέντρωση του φλαμίνγκο στον δήμαρχο «αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας»
    Και όλοι τότε είπαν μπράβο έχει ψυχή ο πρόεδρος και χειροκρότησαν και εγώ μαζί , μέχρι εδώ καλά ….μήπως τώρα γνωρίζεται ότι σήμερα η περιφέρεια πέρασε το θέμα Άγγελου και κανείς δεν πείρε χαμπάρι… τι έγινε κ. Κανάκη;
    Προφανώς να είχατε σοβαρές δουλείες και να μην είχατε χρόνο να ασχοληθείτε με τα προβλήματα αυτά τουλάχιστον η αγοροπωλησία που κάνατε με τον δήμαρχο τέλειωσε η ακόμα χαλάλι ο αγώνας σας για να μπορείτε τουλάχιστον να τα δώσετε να μην σας μένουν απούλητα τώρα με την κρίση άντε ρε δήμαρχε καλορίζικο και εσύ κ. Κανάκη σε καλή μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου