Θρίλερ η υπόθεση δολοφονίας του οπλίτη

ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΑΠΑΓΩΓΗ, ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΝΟ

Μια 21χρονη φίλη του θύματος αναζητά η Αστυνομία. Εκτιμάται πως οι δράστες είχαν ως στόχο τη γυναίκα και όταν αντέδρασε ο νεαρός, τότε τον πυροβόλησαν μέσα στο ΙΧ

Εκτεταμένες έρευνες στη Σαλαμίνα πραγματοποιεί η Αστυνομία μήπως βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ανεύρεση της 21χρονης
Εκτεταμένες έρευνες στη Σαλαμίνα πραγματοποιεί η Αστυνομία μήπως βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ανεύρεση της 21χρονης
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του 27χρονου επαγγελματία οπλίτη 7ετούς κατάταξης του Πολεμικού Ναυτικού από τη Σαλαμίνα και της αρπαγής από αγνώστους ή άγνωστο μέσα από το αυτοκίνητό του της νεαρής φίλης του.
Η γυναίκα έως χθες το βράδυ δεν είχε βρεθεί και οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, εξέφραζαν φόβους για τη ζωή της.
Η απαχθείσα, ηλικίας 21 ετών, όπως αναφέρουν κάτοικοι του νησιού, ήταν μητέρα ενός παιδιού τριών χρόνων και εργαζόταν ως σερβιτόρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε μπαρ του νησιού εργαζόταν ως πορτιέρης (όταν δεν είχε υπηρεσία) και ο 7ετής του Πολεμικού Ναυτικού, τον οποίο σκότωσε ο ίδιος ή οι ίδιοι προφανώς δράστες, τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των οργανωτών και των εκτελεστών της δολοφονίας και την ανεύρεση της νεαρής φίλης του.
Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση. Εξετάζονται με προσοχή άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος της γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι ήταν η αφορμή για το φονικό.
Εξετάζονται όσοι είχαν σχέσεις κατά το παρελθόν με τη νεαρή, ενώ χθες πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προσαχθεί ένας Αλβανός υπήκοος, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση παλιότερα.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμμετέχει και το Λιμενικό Σώμα, πληρώματα του οποίου "χτενίζουν" μετά το έγκλημα και την αρπαγή τις παραλίες του νησιού, με την ελπίδα να εντοπίσουν κάποιο ίχνος της νεαρής.
Ο οπλίτης του Πολεμικού Ναυτικού είχε βρεθεί νεκρός από διερχόμενους, μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Δάσος της Φανερωμένης και έφερε δύο τραύματα από πιστόλι στο στήθος και στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί, που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες αιφνιδίασαν τα θύματα και όταν ο οπλίτης προσπάθησε να αντισταθεί, τον σκότωσαν εν ψυχρώ. Εκτιμούν, επίσης, ότι δεν ήθελαν τον οπλίτη του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά ότι στόχος τους ήταν η γυναίκα.
Εγκληματικότητα
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Σαλαμίνας, Γιάννη Τζαβαρή, η εγκληματικότητα στο νησί έχει αυξηθεί πάρα πολύ και η αστυνομία, λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου έθεσε το θέμα στον υφυπουργό κ. Μανώλη Οθωνα.

Σχόλια

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΖΙΑΝΟΜ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΖΙΑΝΟΜ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΆΚΗ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΆΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλύτερος δήμαρχος στις διαπιστώσεις. Και για να μην τον αδικείς πήγαινε και πες του πως πρέπει να επέμβει στις έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας. Δεν θα σου πει όχι, θα σου [πει άστο και θα δούμε πως θα το μεθοδεύσουμε, ο δε Καπετανάκης θα σου πει φύγε το ελέγχω ήδη εγώ άστο πάνω μου. Νικολάκη από τούμπες πως πας;
    Καληνύχτα Σαλαμίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΜΠΑ, ΤΟΥΜΠΑ, ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΜΠΟΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΤΟΥΜΠΟΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ. ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΟΙΤΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΚΑΛΈ ΤΙ ΝΤΡΟΛΟΞΗΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΛΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφοσον υπάρχει διαπιστωμένη αυξηση της εγκληματικότητας,πρέπει να υπάρξει και ομάδα ΔΙΑΣ στη Σαλαμίνα.Οπως και Δημοτική Αστυνομία για το κυκλοφοριακό χάος,τις κατασκηνώσεις των γύφτων και κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου