2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Τελαμώνεια 2011»

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου ξεκινά το 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Τελαμώνεια 2011» που φέτος θα διαρκέσει 10 ημέρες. Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται: μουσική, χορός, θέατρο, φωτογραφία, ζωγραφική και γκράφιτι.
Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Τελαμώνεια φιλοδοξεί να είναι ένα βήμα έκφρασης για τους ανθρώπους του τόπου μας και κυρίως για τους νέους.
 Αυτό όμως που είναι αξιοσημείωτο είναι το πλήθος των συμμετοχών στο Φεστιβάλ και το γεγονός ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες είναι νέοι άνθρωποι που ζουν στη Σαλαμίνα. Πιο αναλυτικά:

  • Την Παρασκευή 8/7 στην «Τελετή Έναρξης» θα παρουσιαστεί επίδειξη πολεμικών τεχνών και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο χορευτικές ομάδες: την χορευτική ομάδα του Τελαμώνα και το χορευτικό σύνολο του Δήμου Ελευσίνας.
  • Το Σάββατο 9/7 η θεατρική ομάδα του Τελαμώνα θα παρουσιάσει την παράσταση: «Ορκιστείτε ….  σας προκαλώ»
  • Η Κυριακή 10/7 είναι  μέρα  χορού με τρεις χορευτικές ομάδες, την ομάδα «Power Passion», και τις ομάδες της Τίνας Μπεγνή και του Λυκείου Ελληνίδων.
  • Από τη  Δευτέρα 11/7 μέχρι και την Παρασκευή 16/7 τη σκυτάλη παίρνουν περισσότερα από 20 μουσικά σχήματα από τη Σαλαμίνα με ροκ, hip hop αλλά και έντεχνη ελληνική μουσική.
  • Το Σάββατο 17/7 η  θεατρική ομάδα παιδιών και εφήβων του Τελαμώνα θα παρουσιάσει την παράσταση: «Η Ονειροβελανιδιά»

Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν στο Πέτρινο Θεατράκι των Σεληνίων.

Παράλληλα όλο αυτό το δεκαήμερο θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας και γκράφιτι στον χώρο του γηπέδου μπάσκετ δίπλα στο Πέτρινο Θεατράκι.

Σχόλια

  1. ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου