Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (19ηςΕιδικής Σ/σης)

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                  Σαλαμίνα  8-7-2011

                                Αρ.Πρωτ: - 18429 -

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                               



                                                                         
Προς 
 
      ΄Εχουμε  την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 της 74445/29.12.2010 Υ.Α. του ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. , να σας καλέσουμε σε Τακτική- Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος , την 14η Ιουλίου 2011 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα  19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω θέμα:

 
1.-Απογραφή περιουσίας Δήμου – Ισολογισμός έναρξης 01.01.2011

 
                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                              ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



 
                                         ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ   
 

Σχόλια

  1. Σας καλούμε και όχι έχουμε την τιμή δεν είναι προσκλητήριο γάμου. Χριστοδουλούπουλος Μάκης "το προσκλητήριο" αυτά που γράφεις εσύ έγραφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Κόγια λίγο συντακτικό ρεεεεε.
    Είσαι και καθηγητής τρομάρα σου.
    'Ακου τακτική ειδική συνεδρίαση...
    Γιά βάλε τα μπρος πίσω Νικολάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νικολάκη ισολογισμός του απερχόμενου έτους, έτσι γράφουν γιατί είναι γνωστό πότε κάνουν ισολογισμό και πότε ξεκινά ο άτιμος. Βάσει των βιβλίων και στοιχείων της εφορίας γίνεται στις πρώτες 45 ημέρες του 2011 ( για το 2010 ). Τώρα εσείς κάνετε ισολογισμό όποτε θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νικολάκη δεν είναι λειτουργία ο ισολογισμός είναι λογαριασμός τι δώσαμε και τι πήραμε το 2010. Τώρα πόσο έξω πέσατε από τον προϋπολογισμό αυτό είναι άλλο καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δήμαρχος με τους πέντε νικολάκηδες παίζετε καθημερινά στη δημαρχία. Ελάτε να παρακολουθήσετε τη μεγάλη φαρσοκωμωδία, το γέλιο των αρπαχτικών πάει και έρχεται. Μόνο σου θα μείνεις και θα κλαις κορόιδο είναι ο υπότιτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νικο κογια βαλε θεμα το κλεισιμο του ΟΤΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.Εχουν γραψει το βημα και η καθημερινη. Σιγα σιγα δεν θα αφησουν τιποτα στο νησι. Ουτε ταχυδρομεια, ουτε εφορια(;), ουτε κτηματολογιο. μονο νεκροταφεια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΟΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΝΟΤΕΡΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ;; ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΗ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ. ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ;;;ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να είναι καλά τα ΚΕΠ και οι υπηρεσίες του δήμου που θα οργανωθούν να εξυπηρετούν τους πολίτες και όχι να δίνουν φως και νερό για ψήφους. Όλα σε νέα δεδομένα, έξω από τα αρπαχτικά. Αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση του κράτους για πραγματική οικονομία και όχι αρπαχτική οικονομία, χωρίς παραγωγικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΕΠ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΙΝΗΤΑ;;;;ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Ή ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ;;; ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου