ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ !

Αφού γέμισαν όλες τις παραλίες με ξαπλώστρες, ομπρέλες, καντίνες και τα κρηπιδώματα με τραπέζια και τέντες , πιστεύουν οι υπερόπτες, ότι ακόμα και σήμερα, μπορούν να μας ταΐζουν « με φούμαρα» ή ότι με τον τσαμπουκά τους μπορούν να μας φιμώσουν.
Ενώ το διαδίκτυο βοά, το σύνολο σχεδόν των BLOGS της Σαλαμίνας με πηχυαίους τίτλους, τους καλούν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα όπως :
Το μεγάλο φαγοπότι άρχισε, ή Που έδωσε «εντολή» η πρόεδρος της ΔΗΚΕΣΑ ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ να πάνε οι ξαπλώστρες ; ή  υπάρχει αντιπολίτευση στην Σαλαμίνα ? , ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ…..  Εκείνοι..... ασχολούνται με την Επιστολή του τέως Δημάρχου (!!)  και την απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου (!!!).

ΤΡΟΜΕΡΟ
TA ΜΕΛΗ TOY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ  ΒLOGS .
Στα ερωτήματα όμως που τους βάζουν οι δημότες  « Αγρόν (υγρό) Αγόρασαν », προσποιούνται ότι τάχα δεν διαβάζουν  τις αναρτήσεις μας, ούτε και τα σχόλια των ανώνυμων σχολιαστών, ότι δεν τους αφορά το όλο θέμα και με ύφος χιλίων λόρδων του στυλ « Δεν απαντώ σε ανώνυμους
», ή « ποιος τους ακούει αυτούς … άστους να λεν », πιστεύουν ότι όταν θα έρθει η ώρα .... θα μπορέσουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.
Σε λίγο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!  

« Ο καιρός γαρ Εγγύς ».
Αdmin/Ψιλή ΄Αμμος

Σχόλια

  1. ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥ ΝΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΑ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΟ ΓΙΟΥΧΟ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ(ΠΟΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ....).ΕΠΕΙΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΟ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ Η ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ-ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ- ΕΙΔΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ; ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ; ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΣΤΑ BLOGS!
    ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 1) ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ 2) ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Ε Κ Ε Ι Ν Ο Ι ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ... ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...ΕΤΣΙ...ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ κουνελάκι ξύλο που θα το φας τι έγινε πείρε καντίνα και ξαπλώστρες το κορίτσι η όχι αχ κουνελάκι ξύλο που θα το φας για σου δήμαρχε ( ΞΕΦΤΕΡΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπουμπού που είσαι; βγάλε το λαγουδάκι σου βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά ρε μην ιδρωσουν τα αυτιά της Τινούλας. Αυτή μια ζωή της αρπαχτής ήτανε. Μια ζωή κοιτάει πως να φάει. Ο γιος στον Δήμο. Το ΕΚΑΒ στο σπίτι της. Τώρα ο γαμπρός της με την πλάζ, του έδωσε και της ξαπλώστρες του Δήμου τσάμπα, μην ξωδευτεί το παιδί. 'Ηθελε να πάρει και το αναψυκτήριο για τον γαμπρό της, ο οποίος συν της άλλης έχει και καφετέρια. Θέλει να χώσει και την κόρη της στην ΔΗΚΕΣΑ ως χοροδιδάσκαλο του δήθεν χορευτικού του Δήμου που είναι άτομα από το χορευτικό της, δηλ. την ιδιωτική της σχολή. Συν ότι είναι και το αχτύπητο δίδυμο με τον κο Ντινούλη και προτείνουν εκδηλώσεις για τον Δήμο για να παίρνουν μίζες.
    Ποιος κε Δήμαρχε είναι αυτός ο κύπριος συνθέτης που σου πλάσαραν για τα Σαλαμίνια το δήθεν τσάμπα, ο κος Ντινούλης και η κα Τινούλα; Ποιος τον ξέρει; Ποιος έχει ακούσει την δουλειά του; Γιατί δεν ζητάτε κάποια στοιχεία γι' αυτόν; Και πόσο τσάμπα θα έρθουν όταν τα εισιτήρια και η φιλοξενία τους για οκτώ άτομα θα κοστίσουν περίπου τα δυο χιλιάδες ευρώ; Μήπως μυρίζετε κάποια μίζα; Αφού ο κος Ντινούλης βράβευσε τον εν λόγω συνθέτη σε εκδήλωσή του; Μάλλον!!! Κάτι τέτοιο μου μυρίζει.
    Δήμαρχε, ξύπνα πριν είναι αργά για σένα. Κάτι τέτοιοι έφαγαν και τους προκάτόχους σου.
    Έχεις δίπλα σου και μορφωμένους ανθρώπους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, που μπορούν να σε αναδείξουν και να σε πάνε ψηλά. Πέτα τα σκουπίδια από πάνω σου. Δεν νομίζω ότι τους έχεις τόση μεγάλη ανάγκη. Εάν το κάνεις θα είσαι μάγκας και όλο το νησί θα είναι μαζί σου. Νομίζω ότι έχεις τα κότσια να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου