Έτοιμοι οι άντρες της Ε.Σ.Σ.Α.Κ


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αμπελάκι στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου οι άντρες της Ε.Σ.Σ.Α.Κ  συζήτησαν διάφορα θέματα με κύριο θέμα την αντιπυρική ζώνη και την προφύλαξη των δασών.  Στην σύσκεψη πήραν
μέρος , ο αντιδήμαρχος Πέτρος   Παπαθεοχάρης , ο δημοτικός  σύμβουλος Νίκος φουρίκης , απο την πολιτική προστασία κύριος Καρράς, εθελοντές από τα Μέγαρα και  εκπρόσωποι συλλόγων. Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.Α.Κ  ενημέρωσε για το σχεδιασμό και το πρόγραμμα για τους καλοκαιρινούς μήνες και εξέφρασε και τα προβλήματα του συλλόγου, όπου δεσμεύτηκε ο αντιδήμαρχος ότι θα είναι δίπλα στους εθελοντές  και θα προσφέρει την βοήθεια του σε ότι χρειαστούν. Να σημειώσουμε ότι η Ε.Σ.Σ.Α.Κ εντός τον ημερών θα παραλάβει ένα πυροσβεστικό όχημα από τον δήμο .    
 
tsevas.30days@yahoo.gr

Σχόλια

  1. Διαλεχτά τα παλικάρια ένα και ένα μάκης, νίκος, τάκης και σούρτα φέρτα. Αυτά θα σώσουν το νησί και όχι μόνο, έχουν και πρόγραμμα. Μιλάμε τραβάτε τα μαλιά γιατί θα βγάλετε τη μπέμπελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαλεχτά τα παλικάρια ένα και ένα μάκης, νίκος, τάκης και σούρτα φέρτα. Αυτά θα σώσουν το νησί και όχι μόνο, έχουν και πρόγραμμα. Μιλάμε τραβάτε τα μαλιά γιατί θα βγάλετε τη μπέμπελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΡΡΡΡΡ!!!!!!ΤΡΟΜΑΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μωρη τρελοαδερφη νοσοκομα σκασε. ωραιο παραδειγμα δειχνεις στο παιδι σου. βαλε καμια φωτια να τρεξεις αρρωστε να την σβησεις. ξεφτιλα αντρα. ψ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αστον αυτον, εχει πιστοποιηση μακακα, του δημοσιου ρε συ. τσαμπα μαγκας ειναι και αυτος. χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου