Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στη Σαλαμίνα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση στη Σαλαμίνα. Στην οδό Μυκόνου, 3 οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους, καθώς ο δρόμος είχε πλημμυρίσει από την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα στην περιοχή για αρκετή ώρα.
Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν οι 3 οδηγοί οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Σχόλια

  1. Φίλτατε κ διαχειριστά μήπως λέω μήπως θυμάσαι τον σημερινό δήμαρχο όταν ήταν στην αντιπολίτευση πως ωρυόταν με τους ανίκανους δημάρχους; Λέω εγώ - τώρα που ‘ρθε ο ικανός; Τι έκανε; Άνοιξε δυο τρύπες που ‘λεγε να φύγουν τα νερά στην θάλασσα; Ξέρω σε φέρνω σε δύσκολη θέση γιατί κι εσύ τον στήριξες προεκλογικά όπως κι εγώ άλλωστε.
    Φίλε μας πρόδωσε, έδειξε μετεκλογικά το πραγματικό του εαυτό τον πραγματικό του χαρακτήρα.
    Πολύ καλός για μόνιμη αντιπολίτευση ‘όχι όμως για δήμαρχος δεν ήταν ικανός γιατί το μόνο που ξέρει είναι να υπόσχετε, δεν είναι σε θέση όμως να πραγματώσει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα σε κάνει να πονάς γιατί θα σου την φτιάξει τη διασταύρωση, αλλά κορόιδο μετά για να θυμάσαι το έργο. όμως ο γιαννάκης άμα διώξει τα σκατά και τους νταβατζήδες, δήμαρχος σαράντα χρόνια θάναι. αντιπολίτευση δεν υπάρχει με παπαριές που λέει ο σοφράς μάλλον μωρός γίνεται. σοφρά έμαθες μπιλιάρδο πολύ μεγάλος και τον τσαβαρή δεν τον προλαβαίνεις γιατί θέλεις καμιά 200 χρόνια διάβασμα και αγώνες για να έρθετε στα ίσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου