ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Επίσκεψη του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή στη Διεθνή Έκθεση Λουλουδιών στη Ρουμανία 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οργανώθηκε στην πόλη Pitesti της Ρουμανίας η Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών. Ένας θεσμός που διατηρείται εδώ και πολλές δεκαετίες, όπου συναντώνται οι πιο φημισμένοι καλλιεργητές της Ευρώπης και συμμετέχουν πόλεις από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.
Τη χώρα μας  εκπροσώπησαν, αποδεχόμενες την πρόσκληση, η Σαλαμίνα, το Άργος, το Ναύπλιο και η Επίδαυρος. Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής, που μετέβη στη Ρουμανία με δικά του έξοδα, πραγματοποίησε σημαντικές επαφές, τόσο με τους Δημάρχους Pitesti και Βουκουρεστίου, όσο και με παράγοντες τουρισμού, πολιτισμού και εμπορίου.
Το Ελληνικό περίπτερο ήταν από τα καλύτερα της  Έκθεσης και πρόβαλε με τον  καλύτερο τρόπο τις Ελληνικές  πόλεις. 



Θέμα: Συμμετοχή του Δερματολογικού τμήματος του Ναυστάθμου σε πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής 
Το Ναυτικό  Νοσοκομείο Σαλαμίνας, στα πλαίσια  των δράσεων προληπτικής κοινωνικής ιατρικής, πρόκειται να συμμετάσχει  στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία καταπολέμησης του δερματικού καρκίνου, με την ονομασία «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος – Ελληνική Εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Ένωσης και πρόκειται να λάβει χώρα από 9 έως 13 Μαΐου 2011.
Εθελοντές δερματολόγοι και κέντρα εξετάζουν δωρεάν τον πληθυσμό για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος, με σύνθημα «έγκαιρη διάγνωση… καλύτερη ζωή».
Στα πλαίσια  της συμμετοχής του Δερματολογικού τμήματος του ΝΝΣ στην «Εβδομάδα Μελανώματος», θα γίνεται εξέταση για δερματικό μελάνωμα και άλλες μορφές δερματικού καρκίνου σε δικαιούχους του ΠΝ και μέλη των οικογενειών τους.
Δίνεται επίσης η δυνατότητα και σε μη δικαιούχους να εξετασθούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Η εξέταση  θα πραγματοποιείται κατόπιν προσυνεννόησης με το Γραφείο ραντεβού του ΝΝΣ  στο τηλέφωνο 210 4649424 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 08:30 έως 13:30.
Όσοι  μη δικαιούχοι επιθυμούν  να εξετασθούν, πρέπει κλείνοντας ραντεβού να δηλώσουν ότι δεν είναι δικαιούχοι, προκειμένου να καταστεί δυνατή η είσοδός τους στο ΝΣ.
Τηλέφωνο  Δερματολογικού τμήματος : 210 4649623 

 

                                                                                                        
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 08-05-2011 στις 10:00 πμ, στα πλαίσια του προγράμματος «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός από τα σκουπίδια του Αρχαίου Λιμένα Αμπελακίων από τον περιβαλλοντικό όμιλο Perivos, σε συνεργασία με τη «Μεσόγειο sos», και τη συμπαράσταση του Δήμου Σαλαμίνας. Ας δώσουμε όλοι μας το παρόν. 
Εορταστική  εκδήλωση για την  Πρωτομαγιά στα Σελήνια 
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολιτών  εορτάστηκε η μέρα της Πρωτομαγιάς  στην πλατεία Αγ. Νικολάου στα Σελήνια. Ο καλός καιρός επέτρεψε στους  παρευρισκομένους  να χαρούν την ευχάριστη ατμόσφαιρα μέχρι αργά το απόγευμα και να ανταλλάξουν ευχές και λουλούδια.
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

  1. Αγάπες, λουλούδια και δημόσιες σχέ-
    σεις.
    "Όπου γάμος και χαρά,η Βασίλω πρώτη"
    Κύριε Δήμαρχε,ο χρόνος περνάειπολύ
    γρήγορα.
    Υποσχεθήκατε πολλά και ο κόσμος περι-
    μένει να υλοποιήσετε τουλάχιστον τα
    μισά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου