ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ

Γ. Τσαβαρής: «Η πολιτεία να δώσει τέλος στην ομηρία των πολιτών»

Συγκέντρωση για το δασικό πρόβλημα εν όψει της ανάρτησης των δασικών χαρτών πραγματοποιεί ο δήμος Σαλαμίνας. Ο δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής, ο οποίος και με την ιδιότητά του ως απλού δημοτικού συμβούλου είχε σταθεί
στο πλευρό των ιδιοκτητών κατοικιών που διώκονται ως δήθεν καταπατητές, καλεί τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο δημαρχείο του νησιού.
«Το δασικό πρόβλημα αφορά χιλιάδες κατοίκους όλου του νησιού και αποτελεί  ένα από τα μεγάλα προβλήματα που πρέπει να βρει τη λύση του. Στην πορεία αυτή, από την ανάρτηση των δασικών χαρτών μέχρι την τελική δικαίωση, ο Δήμος Σαλαμίνας θα είναι κοντά στον πολίτη με κάθε τρόπο, συγκροτώντας συγχρόνως γραφείο ενημέρωσης και διοικητικής βοήθειας» αναφέρει ο δήμαρχος και προσθέτει:
«Ήλθε η ώρα αυτή την ύστατη στιγμή με την ανάρτηση των δασικών χαρτών που θα φανεί το πρόβλημα σε όλη τη διάστασή του, η πολιτεία να δει ρεαλιστικά την κατάσταση και να δώσει τέλος στην ομηρία των πολιτών»

Σχόλια

  1. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ; Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agapite admin an pisteyeis sta alithia pos o Tsavaris ;ilthe gia nal;ysei provl;imata stin Koulouri eisai makria nyxtomenos.
    Katse kai tha deis, den ikseres den rotages?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tσαβαρής και δερτούζος είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν στο πρόβλημα. οι δασικοί χρτες θα δείξουν το πρόβλημα σε όλη του τη διάσταση. Το προβλημα αυτό δεν αφορά μόνο τους οικιστές. Αφορά όλους μας. Ο Κουλουριώτησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala ftyse kai l;igo mhn glyfeis mono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσαβαρής και Δερτούζος είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν στο πρόβλημα, λέει ο 05.51.
    Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τους συγκεκριμένους.
    Αλήθεια, πιστεύεις ότι το τεράστιο αυτό πρόβλημα της Ελλάδας θα το λύσει ο Δερτούζος και ο Τσαβαρής;
    Ε, τι να σου πω!
    Αυτοί μανάρι μου, από σκοπού ακουμπάνε πάνω στην αγωνία των ανθρώπων και τους εκμεταλλεύονται για ψηφοθηρία.
    Εδώ, φωνάζανε έξω τα ιχθυοτροφεία, καμμία ανανέωση αδείας, καμμία επέκταση κλπ, και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Τσαβαρής, ο Δερτούζος και όλοι οι υπόλοιποι του συνδυασμού του ψηφίσανε υπέρ της έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων της ιχθυοτροφικής μονάδας στο Πυργιακόνι, βάσει της οποίας και εκδόθηκε από τον Γ.Γ.Περιφέρειας άδεια λειτουργίας της ιχθυοτροφικής επιχείρησης στο Πυργιακόνι για άλλα 10 ολόκληρα χρόνια.
    Και συ μου λες τώρα παραμύθια;
    Ξέρεις ότι με αυτή την απόφαση ανοίξανε την κερκόπορτα και επιμένει η κυβέρνηση να καταστήσει όλη τη νότια περιοχή από Γιάλα μέχρι Θυνιό Π.Ο.Α.Υ. δηλ. Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών;
    Συνειδητοποιείς τι σημαίνει αυτό; Απλά,ξέχασε το μπάνιο στη θάλασσα.

    Να σου θυμίσω τι λέγανε και τι κάνανε για το νταμάρι προεκλογικά;
    Δες τώρα τι κάνουνε μετεκλογικά. Γαργάρα, γαργάρα, γαργάρα.
    Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοί είναι γρανάζι του συστήματος ΠΑΣΟΚ;
    Για ποιό τόπο μιλάς;
    Μήπως είναι και Κουλουριώτες για να πονάνε τον τόπο;
    Από τύχη βρεθήκανε εδώ και μεις τους κάναμε Αρχοντες του τόπου μας. Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.......ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ................ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ......ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ...............
    ΨΗΦΙΖΩ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με εισηγητή τον κ. Δερτούζο.
    Ρε που καταντήσαμε!!!
    Εισηγητής για την "επίλυση του Δασι-
    κού", ο κ.Δερτούζος.
    Θ' απευθύνει χαιρετισμό και ο κ. Δή-
    μαρχος.
    Αυτοί, που μέχρι σήμερα νομιμοποιούν
    αυθαίρετα κτίσματα,μεσα στα δάση,για
    ψηφοθηρικούς λόγους.

    Είναι πραγματικά, να εξοργίζεται κα-
    νείς και να λυπάται, ταυτοχρόνως.
    Δηλαδή,και θύτες και θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου