Αγαπητοί  συνάδελφοι,
Με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής του Πάσχα, εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές  σας τα καλύτερα και η άνοιξη να έρθει στις καρδιές σας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 
                                                 Δημήτρης Κατσικάρης
                                              Αντιπεριφερειάρχης Νήσων 

Σχόλια

  1. Τι λέει αυτός μωρέ;
    Γίναμε αντιπεριφερειάρχες και δεν το ξέρουμε;
    Σε ποιούς συναδέλφους στέλνει τις ευχές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Εγώ, ο Αδαμόπουλος Γεώργιος, Γραμματέας του Περιβαλλοντικού συλλόγου "ΑΝΑΠΛΑΣΗ", θέλω να ευχαριστήσω όσους φίλους με τιμήσανε με την ψήφο τους να εκλεγώ και με λύπη μου θέλω τώρα να τους πληροφορήσω, ότι 21/4/2011 έδωσα την παραίτηση μου, και έγινε αποδεκτή, για καθαρά προσωπικούς λόγους, αλλά θα προσπαθήσω ως ένα απλό μέλος, όσο μπορώ, να βοηθήσω τον σύλλογο.
    Υ.Γ. Εάν έχετε την ευχαρίστηση και είναι δυνατόν να το ανακοινώσετε στην ιστοσελίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ....ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ. ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΒΟΥΔΟΥΡΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ;;;ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΕΣΕΝΑ;;;)ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΙΛΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΕΓΚΑΙΡΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΟΥΝ.... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου