Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας με τους μαθητές του σχολείου Παλουκίων «κατέλαβαν​» τα γραφεία του ΟΣΚ !!!!

Την Τετάρτη 13 – 03 – 2011 ο Δήμος Σαλαμίνας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Τσαβαρή, για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, οργάνωσε δυναμική κινητοποίηση προκειμένου να δοθεί λύση στο χρονίζον πρόβλημα του Δημοτικού Σχολείου των Παλουκίων.
Δημοτικοί σύμβουλοι, δάσκαλοι, γονείς και μαθητές κατέλαβαν τα γραφεία του ΟΣΚ, αξιώνοντας να συναντηθούν με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Ηρακλή Δρούλια.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Δρούλιας, κατόπιν πιέσεων του κ. Δημάρχου, δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση, όπου ο πρόεδρος του ΟΣΚ και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις ώστε το πρόβλημα να οδηγηθεί στη λύση του το συντομότερο δυνατόν.
Ο κ. Τσαβαρής δήλωσε ότι το θέμα δε σταματά εδώ, αλλά θα συνεχιστεί ο αγώνας με τον ίδιο δυναμικό τρόπο, μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου των Παλουκίων να μπορέσουν, από τη νέα σχολική περίοδο, να στεγαστούν στο νέο κτίριο.
Με την κινητοποίηση αυτή αποτυπώνεται, με τον πλέον σαφή τρόπο, η φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής, ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται με διαρκή αγώνα και όχι από τις καρέκλες των γραφείων.
Με αυτό τον τρόπο αναγκάζονται οι υπεύθυνοι να αφυπνισθούν και να δουν τα προβλήματα των πολιτών, όχι μέσα από παραμορφωτικά πρίσματα, αλλά από τη σωστή γωνία και να λάβουν άμεσα μέτρα για τη λύση τους.

Το γραφείο τύπου του Δημάρχου
2104646100 / 110

Σχόλια

  1. Ο δήμαρχος χρησιμοποιεί στο λόγο του κάποιες εκφράσεις κλισέ μια απ’ αυτές είναι «παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες» έτσι λοιπόν έκανε ο ίδιος παρουσιάζοντας τον εαυτόν του διεκδικητή σε υπόσχεση και δέσμευση του προέδρου του ΟΣΚ για τη χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης του σχολείου των Παλουκίων, η καθυστέρηση και η μη πληρωμή του λογαριασμού που κατέθεσε ο εργολάβος, είναι αποτέλεσμα ολιγωρία και κακής πρότασης του διευθυντή τεχνικής υπηρησίας του, ας ελέγξει πρώτα τις υπηρεσίες του ,και μετά ας δουλέψει ψιλό γαζί του γονείς, τους δασκάλους και τέλος ο αθεόφοβος τις ψυχές των αγνών μαθητών. Όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο τέρμα η εκμετάλλευση ακόμα και των μικρών παιδιών του δημοτικού, στο όνομα της επικοινωνιακής πολιτικής σου, ΑΘΕΟΦΟΒΕ υπάρχουν και όρια έλεος πιά. (ένας υπάλληλος του δήμου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ, Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΡΟΣΔΙΟΤΙΣΤΟΣ ΚΟΥΜΠΑΤΗΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ. ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΝΤΑΜΑΡΙΤΖΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε διαχειριστά, το έργο της κατασκευής του σχολείου των Παλουκίων είναι πιστή αντιγραφή του έργου της αποχέτευσης.
    Οπως για την αποχέτευση, έτσι και για το σχολείο, έχουν διαπραχθεί πολλά ανομήματα από τους 2 πρώην δημάρχους, Αγαπίου και Σοφρά.
    Ο λόγος; θα έχετε ακούσει τη λέξη μίζα.
    Δεν είναι τυχαίο ότι και για το έργο αυτό μεθοδεύτηκε να γίνει με το αμαρτωλό σύστημα της μελέτης-κατασκευής. Δεν το λέω εγώ, το λέει στην απάντησή του ο Υπουργός Μαγκριώτης μέσα στη Βουλή, σε επερώτηση του Βουλευτή Ανατολάκη.
    Επιταγή του ΟΣΚ που εκδόθηκε στο όνομα του δήμου ύψους 300,000 ευρώ για να πληρωθεί ο προηγούμενος Ανάδοχος, εξαργυρώθηκε αλλά τα λεφτά ποτέ δεν δοθήκανε στον Ανάδοχο, με αποτέλεσμα οι εργασίες να διακοπούνε και η σύμβαση να λυθεί σε βάρος του Δήμου. Πού πήγανε τα τρακόσια χιλιάρικα; Προφανώς, εκεί που πήγανε και τα 5.000.000 ευρώ που εισπράξανε από τον κοσμάκη για κατανάλωση του νερού και ποτέ δεν τα αποδώσανε στην ΕΥΔΑΠ.
    Η συνέχιση του έργου του σχολείου δόθηκε παράνομα με απ΄ευθείας ανάθεση στον κ.Ζαφειρόπουλο για 1.200.000 ευρώ, αλλά για να μην γίνει ένσταση την έδωσε υπεργολαβία στον κ.Μπινιάρη, κι έτσι την μοιράσανε την πίτα, όλα μέλι-γάλα.
    Σταματάω εδώ, σεβόμενος το χώρο σας. Ενα μόνο θέλω να πω.
    Η ο Δήμαρχος δεν ξέρει τι του γίνεται οπότε άνθρακας ο θησαυρός ή τα γνωρίζει αυτά κι άλλα πολλά και τα καλύπτει, οπότε καθίσταται συνένοχος και σίγουρα επικίνδυνος και για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε 12:01 τι θές να πεις τι λαλάκης ,τι σοφράς , τι τζαβαρής το ίδιο είναι τότε λοιπόν μια τριετία στον αρχηγό σου και πολύ του είναι, λάθος των σαλαμινίων που για το τίποτα άλλαξαν τον σοφρά και έφεραν τον τζαβαρή ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει κρίμας και πάλι κρίμας, αστράκο μ' ακούς λούλα μ' ακούς κόγια μ' ακούς είστε υπεύθυνοι για το κατάντημα του τόπου και αν δεν το καταλαβαίνετε τώρα θα το πάρετε χαμπάρι πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε 12:01 τι θές να πεις τι λαλάκης ,τι σοφράς , τι τζαβαρής το ίδιο είναι τότε λοιπόν μια τριετία στον αρχηγό σου και πολύ του είναι, λάθος των σαλαμινίων που για το τίποτα άλλαξαν τον σοφρά και έφεραν τον τζαβαρή ελπίζοντας πως κάτι θα αλλάξει κρίμας και πάλι κρίμας, αστράκο μ' ακούς λούλα μ' ακούς κόγια μ' ακούς είστε υπεύθυνοι για το κατάντημα του τόπου και αν δεν το καταλαβαίνετε τώρα θα το πάρετε χαμπάρι πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν είπα οτι είναι το ίδιο.
    Αυτό θα το κρίνεις εσύ και θα μου το πεις.
    Εγώ είπα ότι ή ο Δήμαρχος δεν ξέρει τι του γίνεται, οπότε άνθρακας ο θησαυρός ή τα γνωρίζει αυτά κι άλλα πολλά και τα καλύπτει, οπότε καθίσταται συνένοχος και σίγουρα επικίνδυνος και για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου