ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Επανίδρυση της Φιλαρμονικής του Δήμου Σαλαμίνας»

                                                                                     Σαλαμίνα 05 Απριλίου 2011
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
«Επανίδρυση της Φιλαρμονικής του Δήμου Σαλαμίνας»

Η Νέα Δημοτική αρχή, έχοντας σαν στόχο να εμπλουτίσει τη νεολαία μας με ότι καλύτερο υπάρχει σε σχέση με τον πολιτισμό, προχωρεί στην επανίδρυση της Φιλαρμονικής του Δήμου και καλεί τις νέες και τους νέους που γνωρίζουν κάποιο πνευστό ή κρουστό μουσικό όργανο να συμμετέχουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
Επίσης όσα παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω, καθώς και όσοι νέοι μέχρι 16 ετών επιθυμούν την εκμάθηση κάποιου από τα μουσικά όργανα της Φιλαρμονικής, μπορούν και αυτοί με τη σειρά τους να δηλώσουν αυτήν τους την επιθυμία και να αποτελέσουν σημαντικό οδηγό για την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση της μουσικής παιδείας στο νησί μας.
Για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο της Φιλαρμονικής, το Μαέστρο κ. Μιχάλη Θεοδόση στο τηλέφωνο 6977 58 93 83 και 6976 333 777.

για το γραφείο τύπου & δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
τηλ: 2104646100 / 110

Σχόλια

  1. Αυτοί μόνο για να χαλάνε και να γκρεμίζουν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κούκου, κούκου, κούκου κουκουρούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα εξηγούνται όλα.
    Γιαυτό κατήργησε την Φιλαρμονική, για να συστήσει άλλη με υπεύθυνο τον κ. Μιχάλη Θεοδόση. Κι όλα αυτά; Απλά, για να ικανοποιήσει την κα Αννα Μιχαλάκη (αφού ο Θεοδόσης είναι μπατζανάκης της)και να στηρίζεται από το Λύκειο Ελληνίδων.
    Α! ρε Τσαβαρή. Την άλλη τετραετία τόσα θα πάρεις όσα πήρε και ο Θεοδόσης όταν κατέβηκε με τον Λαλάκη. Να είσαι σίγουρος.
    Μία από τα ίδια είσαι και σύ, Γιαννάκη. υποκριτής και φαύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου