Ο Perivos και η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου


Την Τετάρτη 23 Μαρτίου συνεκλήθη η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Σαλαμίνας μετά από πρόσκληση του Δημάρχου με θέμα συζήτησης τον προϋπολογισμό του 2011.

Ο Όμιλος, ως μέλος της επιτροπής, άμεσα ζήτησε και πήρε τον προϋπολογισμό σε ηλεκτρονική μορφή. Δυστυχώς, όμως, ο χρόνος μέχρι τη συνεδρίαση δεν του επέτρεψε να τον μελετήσει και να έχει θέση πάνω σε αυτόν. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, την ημέρα της σύγκλησης της επιτροπής ελάχιστα μέλη είχαν στα χέρια τους τον προϋπολογισμό, καθώς επίσης και τον κανονισμό λειτουργίας της επιτροπής. Τέλος, καμία ανάλυση επί του θέματος του προϋπολογισμού δεν έγινε ούτε κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Συνεπώς, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, ο Όμιλος αρνήθηκε να συμμετέχει στην ψηφοφορία για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου για μια ολόκληρη χρονιά. Θεωρεί, επίσης, ότι αυτά τα μεγάλα ζητήματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με τέτοιου είδους προχειρότητα, διότι με τον τρόπο αυτό η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου δε θα έχει ποτέ ουσιαστικό ρόλο, όπως επιβάλλεται.
Perivos

Σχόλια

  1. κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο έκαναν οι κοτούλες.
    κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα έκαναν οι καημενούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΘΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη ξεχάσετε να ευχηθειτε στο δημαρχο για τη γιωρτη του αυριο πρωταπρηλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου