ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαλαμίνα 12 Μαρτίου 2011





Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, καλεί τους κατοίκους του νησιού την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 στις 6:30΄ το απόγευμα στην αίθουσα «Δημήτρη Μπόγρη» στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας για ενημέρωση στα εξής θέματα:
     
       Α) Η οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε
       Β) Η εξέλιξη του έργου της αποχέτευσης σε όλο το νησί
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: 210 4646100

Σχόλια

  1. ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ;;;; ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ;;;; ΟΧΙ Ε!! ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαβαρή, τα έχεις κάνει πλακάκια με όλους, γιαυτό άσε τις φανφάρες και τους μονόλογους.
    Αυτά συζητούνται στο δημοτικό συμβούλιο για να εισπράξεις και την απάντηση της αντιπολίτευσης, και όχι μονόλογο στην αίθουσα ΜΠΟΓΡΗ, που δεν μπορεί ο κάθε δημότης να αντιπαραταθεί σε αυτά που θα πεις λόγω έλλειψης στοιχείων. Είσαι πολύ μικρός για να κοροϊδέψεις και πάλι τους Κουλουριώτες. Καταλάβανε κιόλας περί τίνος πρόκειται και θα το διαπιστώνεις κάθε μέρα.
    Κοίταξε να φέρεις τα ΚΑΠΗ γιατί η αίθουσα θα είναι άδεια και θα μιλάς στον εαυατό σου και στους υπηκόους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, θα έρθουν να κριθούν σε τρία χρόνια που περνάνε πάρα πολύ γρήγορα. Όλη η κούλουρη τότε θα σούχει γυρισμένη την πλάτη και ψάξε να βρεις ψήφους και γρίφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ …ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ…..ΚΛΑΔΕΜΑ …ΒΟΥΛΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ….ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ….ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ..ΤΕΝΙΣ ..ΙΧΘΥΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ …. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ….ΦΕΡΘΗΚΕ …. ο συνδυασμός του… ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ….που δεν θέλουν να προκύπτουν νέοι εν δυνάμει υποψήφιοι εκλογών και τους θάβουν …ΑΛΛΑ… ο υποψήφιος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ….ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος …δηλαδή …χαμηλών τόνων …χωρίς περαιτέρω διάθεση ….. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ!!!!!! ο άλλος βέβαια δεν συζητείται είναι εκτός προδιαγραφών!!!!.........ΓΙΑ ΤΗΝ….. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……. ΤΩΡΑ….. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ …..ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ….. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…δεν άκουσα ποτέ ότι δεν του επέτρεψαν τον έλεγχο σε κάποια από αυτές …ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …. ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ…με τα συνήθη που ακούμε ότι δεν μπορεί να καταφέρει να υλοποίηση το πρόγραμμα του γιατί παρέλαβε ΧΑΟΣ …..δεν χρειάζεται να πάμε καν να ακούσουμε… γιατί αυτό το ξέρουν και οι…. ΚΟΤΕΣ ….ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ… ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ …..δεν αντέχουμε να ακούμε για το παρελθόν ….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ…. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ……ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ……δηλαδή στο χάος ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ….οι υπεύθυνοι είναι εκεί δίπλα του στο δημ. Συμβούλιο…… ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ …..για να μην είναι στις επόμενες εκλογές και αυτός ….ΠΡΩΗΝ…. …τα λέμε άντε γιααααα……Κάλχας……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιγούρα στη φιγούρα μας έπιασε φαγούρα από τις βλακείες και τις φαντασίες. Βάλτε και κάνα πεντόλιρο στο χρέος, βάλτε και μια πλακέτα τιμητική να φτιάξετε το κέφι των κουλουριωτών. Ο ντόρος για το τίποτα γιατί γίνεται, μήπως θα το στείλετε ταξίδι στις Βρυξέλλες; Ρε κάντε κάνα έργο και αφήστε τις παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακουσα ότι έγινε χαμός απόψε στο δημοτικό συμβούλιο.
    Ξέρει κανείς να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου