Πρόσκληση "Διαχείριση Απορριμμάτων - Προτάσεις και Λύσεις"

Ο PERIVOS σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 20 Μαρτίου, ώρα 10.30 πμ., στο Δημαρχείο Σαλαμίνας (Αίθουσα Μπόγρη). Θα παρουσιαστούν εφαρμοσμένες τεχνικές και μέθοδοι σχετικές με τη διαχείριση των απορριμμάτων από ειδικούς, όπως αυτές εφαρμόζονται με επιτυχία σε άλλες πόλεις της χώρας μας.

Θα μιλήσουν :

▪κ. Ακύλας Μάρκος, Βιολόγος, μέλος Δ.Σ. PERIVOS

▪κ. Βιτωράκη Μ., Περιβαλλοντολόγος

κ. Βενετσιάνος Τ., Χημικός Μηχανικός Διαχείρισης Οργανικών Απορριμμάτων

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, γιατί το θέμα αφορά
την ποιότητα της ζωή μας.

                                       Με εκτίμηση,


                                        PERIVOS

Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας
Τηλ:6977197473












Σχόλια

  1. Να καλέσετε τον δήμαρχο να σας πει ποια μέθοδο εφαρμόζει και πόσο εσείς τον προστατεύετε. Δεν είναι τυχαίο που ο δήμαρχος πάει στα γουρούνια και έχει παράνομη χωματερή και εσείς όλοι τρέχετε από πίσω του. Νομίζετε πως κάνοντας μία εκδήλωση για τα απορρίμματα ότι δεν έχετε καμία ευθύνη για την ασυλία που παρέχετε στον πολιτικό σας προιστάμενο; Πόσο μας κάνετε να γελάμε να ξέρατε. Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ¨Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ¨
    ΤΗΛ.- FAX 2104681521


    ΣΑΛΑΜΙΝΑ 13 /03/2011


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Στις 5/3/2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:20 στα γραφεία του συλλόγου Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνεδρίαση του περιβαλλοντικού συλλόγου ¨ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ¨ με βασικό θέμα τα φλέγοντα περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου βασισμένα σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, θέτοντας στο επίκεντρο των εξελίξεων τον ανθρώπινο παράγοντα και το ρόλο που θα διαδραματίσει στη αντιμετώπισή τους.
    Η έναρξη της συνεδρίασης έγινε με χαιρετισμό του προέδρου Δεβελέκου Νικόλαου, επίσης χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Τσαβαρής Γιάννης και ο πρώην δήμαρχος Σοφράς Σπυρίδων. Μετά την εισήγηση ακολούθησε ομιλία πολιτών για διάφορα προβλήματα της γειτονιάς τους και της περιοχής τους όπως : 1) θέματα αιγιαλού 2) Καθαριότητα-κάδοι 3) Καθαριότητα γηπέδων, αθλητικών χώρων 4) Δασικό 5)Νταμάρι 6) Αδέσποτα 7) παιδικές χαρές 8) Ιχθυοτροφεία – οστρακοτροφεία 9)Φωταγώγηση δρόμων 10)Φυσικό αέριο 11) καθαριότητα ιστορικών – αρχαιολογικών χώρων κ.α.
    Ο κύριος δήμαρχος δεσμεύθηκε στους παρευρισκομένους ότι θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να λυθούν σύντομα τα περισσότερα προβλήματα που ανακοινώθηκαν από τους πολίτες. Η δημοτική σύμβουλος Γκαβογιάννη Γεωργία αναφέρθηκε στα οικονομικά συμφέροντα του τόπου που καταστρέφουν το περιβάλλον και δεν τηρούν τις προδιαγραφές και τη νομιμότητα. Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος ως δημοτική αρχή και όλα θα λειτουργούν στον τόπο σύμφωνα με τις κείμενες νομοθεσίες.
    Την συνεδρίαση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Τσαβαρής Γιάννης, ο πρώην δήμαρχος Σοφράς Σπυρίδων, ο αντιδήμαρχος Σπηλιόπουλος Γιάννης , η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Σαλαμίνας Αγγουράκη Καίτη, ο δημοτικός σύμβουλος Φουρίκης Νικόλαος, ο δημοτικός σύμβουλος Δερτούζος Εμμανουήλ, ο δημοτικός σύμβουλος του τοπικού διαμερίσματος Γκουζούασης Γιάννης, η δημοτική σύμβουλος Παπαμιχαήλ Ρίτσα, η δημοτική σύμβουλος Γκαβογιάννη Γεωργία, ο πρώην αντιδήμαρχος Καλογήρου Δημήτριος, ο πρόεδρος του συλλόγου Αιαντίς Μαριδάκης, ο πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου Κωνσταντιδέλλης Νικόλαος, πρόεδροι διαφόρων εξωραϊστικών συλλόγων και πλήθος πολιτών.

    Οι στόχοι της συνεδρίασης ήταν:
    1) Ανακοίνωση των περιβαλλοντικών προβλημάτων από τους πολίτες της κάθε γειτονιάς και περιοχής του τόπου.
    2) Γνωστοποίηση αυτών των προβλημάτων στους συλλόγους, υπεύθυνους φορείς, δήμο κ.α.
    3) Δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων αυτών.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο
    Πρόεδρος : Νικόλαος Δεβελέκος
    Αντιπρόεδρος : Χρόνης Βιλλιώτης
    Γενικός Γραμματέας : Γεώργιος Αδαμόπουλος
    Αναπληρωτής Γραμματέας : Άγγελος Σφενδήλης
    Ταμίας : Πέτρος Βουλγαρίδης
    Δημόσιες Σχέσεις : Κώστας Κοκλιώτης
    Υπεύθυνος Πολιτισμού : Γιάννης Τσενόγλου

    Παρακαλώ να το αναρτήσετε εκ μέρους του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:06 π.μ.
    Πόσο μόνος πρέπει να νιώθεις.
    Πριν τις εκλογές έλεγες ότι είναι υποτακτικοί του Σοφρά. Τώρα του Τσαβαρή. Δε σου κατεβαίνει στο στομαχάκι ότι δε δεσμεύονται από κανέναν και τίποτα ε; Τράβα στην εκδήλωση μπας και γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Τσάμπα γνώση θα αποκομίσεις. Ο Perivos πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε τα νόμιμα στον δήμαρχο που καταστρέφει καθημερινά το περιβάλλον και μετά κάντε εκδηλώσεις. Μέχρι τότε κο κο κο κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ME TA DEKADES KATAPATHMENA STREMATA THS MARIAS THS MPITSARAKH KAI TOY KVSTA TOY ZAXARAKH KAI THS OIKOLOGIKES KATASTROFES POY EXOYN PROKALESH PIOS UA ENDIAFERUH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς που το παίζετε τόσο ανεξάρτητοι, αν και είσαστε πολύ κολλητό με τον δήμο, πρέπει να ξέρετε ότι φέρετε μέρος της ευθύνης για τα αδέσποτα της Σαλαμίνας. Είναι καιρός να αφυπνιστείτε, και για να μάθετε περισσότερα για τον δήθεν φιλόζωο σύλλογο που καταστρέφει το νησί μας. Αν έχετε κότσια, ψάχτε το:

    http://filozoikos-syllogos-argos.blogspot.com/2008/08/blog-post_14.html

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ:

    http://www.roufianos.com/showthread.php/88669-%CE%A3%CE%B5-%CE%9B%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%AF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΒΟΣ, περιβος, περιβος, τι γίνεται με το νταμάρι στο δεύτερο γυμνάσιο; Φουρίκη τι λες εσύ; Πριν λέγατε αλλα τώρα; τι; κο,κο,κο,κο,κο,κο τη θεσούλα θέλουμε και την εξουσία τα άλλα στα κομμάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου