ο http://www.s-presso.gr αποτελεί μια εντελώς πρωτοποριακή ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα.


Πρόκειται για ένα portal που βασίζεται στην άμεση ενημέρωση και αρθρογραφία της τοπικής κοινωνίας! Δεν αποτελεί ακόμα μία προσπάθεια καταιγισμού ειδήσεων που αφορά όλοι την επικράτεια αλλά νέα που αφορούν την Σαλαμίνα αποκλειστικά.

Η θεματολογία του s-presso.gr θα περιλαμβάνει κατηγορίες που έχουν να κάνουν με τα γεονότα που λαμβάνουν χώρα στη Σαλαμίνα αλλά όχι μόνο γεγονότα. Περιλαμβάνει άρθρα, αφιερώματα, συνεντεύξεις, καθώς και εμπορικές υπηρεσίες του νησιού μας!

Το s-presso.gr δεν απαιτεί συνδρομή και προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα διάδρασης μέσα από τη δημιουργία μιας online κοινότητας εγγεγραμμένων μελών ή όχι ενώ απευθύνεται κατά προτεραιότητα στο πλέον δυναμικό ηλικιακό κοινό 15-45.Κάτι ανάλογο του Facebook!

Αποτελεί τη νέα πρόταση στη διαφήμιση για κάθε εταιρεία που θέλει να επωφεληθεί από τις ανεξάντλητες δυνατότητες προβολής που προσφέρει το διαδίκτυο, με το επιπλέον πλεονέκτημα του μειωμένου κόστους σε σχέση με τα παραδοσιακά -μέχρι σήμερα- μέσα προβολής.
Τόσο τα υψηλά ποιοτικά standards του portal s-presso.gr (συνεργάτες, concept, θεματολογία κ.ο.κ.) όσο και η θετική αποδοχή του κοινού που έχει το s-presso.gr, εκτιμούμε ότι διαμορφώνουν δίχως άλλο τους όρους και τις προϋποθέσεις για μια ελκυστική και ταυτόχρονα αποτελεσματική πρόταση προβολής της εταιρείας σας.

Σας Ευχαριστούμε,
Oι Διαχειρηστές:

Αγαπίου Παναγιώτης
Αλαϊσκας Α. Περικλής
Χατζηχαραλάμπους Γεώργιος

Σχόλια