Σκουπίδια Εισαγωγής;

Σαλαμίνα 10/2/2011
Στο δρόμο που οδηγεί στο νταμάρι, ένα χιλιόμετρο περίπου πριν, σε δασική έκταση (υπάρχει και πινακίδα που αναφέρει ιδιοκτησία Γαρείου), έχει δημιουργηθεί χωματερή με μπάζα και σκουπίδια.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι φορτηγά που πήγαιναν προς το νταμάρι, πριν ξημερώσει , μετέφεραν από σημεία εκτός Σαλαμίνας μπάζα και σκουπίδια, τα άδειαζαν σε αυτήν την χωματερή και συνέχιζαν προς το νταμάρι για να φορτώσουν αδρανή υλικά.  Μέλη του Ομίλου μας, σήμερα σε νυχτερινή εξόρμηση εντόπισαν φορτηγό που έφερε την επωνυμία Μεντωνης, που αντί να κατευθυνθεί προς το νταμάρι μπήκε στην παράνομη χωματερή. Το ακλουθήσαμε και είδαμε τον οδηγό να προσπαθεί να λύσει τα καλύμματα (μουσαμάδες), ο οποίος μόλις μας αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή .
Ένας εργαζόμενος εκεί (όπως ο ίδιος δήλωσε), που χειριζόταν ένα παλιό εκσκαφέα, μας είπε ότι τα φορτηγά έφερναν “χώμα” και αυτός το άπλωνε.
Φωτογραφήσαμε την περιοχή, το φορτηγό και το “χώμα” (!!!), ενημερώσαμε την Αστυνομία και τον Δήμο Σαλαμίνας , που διενεργούν τα νόμιμα.


 



 

Σχόλια

  1. Το άρθρο στο οποίο αναφέρεστε και έχει αναρτηθεί και στον PERIVO.gr είναι δυσφημιστικό και αμαυρώνει την εικόνα της επιχείρησης μου. Θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:
    1. O χώρος στον οποίο αναφέρεστε είναι ιδιόκτητος.
    2. Μετά από εντολή του ιδιοκτήτη του οικοπέδου βρέθηκε το αυτοκίνητο εκεί για να ξεφορτώσει χώμα καιόχι μπάζα όπως υποστηρίζετε και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο γιαυτό από τη μεριά σας.
    3, Η φωτογράφηση πολιτών από πολίτες κρίνεται παράνομη γιαυτό και ο εν λόγω οδηγός τρομοκρατημένος βλέποντας δυο τζιπ με πολιτικές πινακίδες και 10 άτομα να τον καταδιώκουν έπραξε ανάλογα.
    4, Σα κάτοικος Σαλαμίνας και όχι ''εισαγωγής'' επιθυμούσα πριν την ανάρτηση οποιουδήποτε σχολίου να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου καθώς τα στοιχεία επικοινωνίας αναγράφονται επάνω στο όχημα.
    H παραπληροφόρηση του κοινού και η σπίλωση του ονόματός μου είναι αποτέλεσμα των κακόβουλων πράξεών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά που λες, αλλά ξημερώματα να γίνονται αυτές οι δουλειές; κάποιο λάκκο κρύβουν που δεν μας τον επιβεβαιώνεις. Συνήθως οι βρομοδουλειές γίνονται νύχτα και με κουκούλες, όπως το φορτηγό που δήθεν σου έφερε χώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υπεύθυνος καθαριότητας κ. Φανελάς δραστηριοποιείται στα 400 μέτρα πιο πέρα από την εν λόγω χωματερή. Δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την χωματερή. Όπως δεν γνωρίζει τίποτα και για την χωματερή που πάνε τα οχήματα του δήμου στα γουρούνια. Κύριε αντιδήμαρχε ύπνο βαθύ σας έχει πάρει από 1.1.2011.
    Ο Φουρίκης στο ύψος του βέβαια και συνεπής με τις προεκλογικές του δεσμέυσεις. Ρε κάτι σοσιαλιστές που πετύχαμε πάλι να βγάλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι για την καταγραφή ΚΑΙ φωτογράφηση σε κατι που έχει επισημανθείπολλάκις στο παρελθόν.
    Όμως, το φορτηγο δεν έχει αριθμό κυκλοφορίας;
    Ο χειριστής της μπουλντόζας είναι ανώνυμος;
    Έγινε μήνυση για υποβάθμιση περιβάλλοντος και κατά ποίου;
    Ο ιδιοκτήτης της έκτασης είναι αμέτοχος;
    Ο Δήμος και η Διεύθυνση περιβάλλοντος που κάνει συναρθροίσεις με τους δικούς της τοπικούς περιβαλλοντικούς φορείς, γιατί κωφεύει;
    Ο ΠΕΡΙ - ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MYPOS THN EN LOGO XVMATERH THN EXEI KATAGKILH H ANAPLASH KAI POLOYS MHNES TVPA KAI TOYS EXOYN OI YPEYUINOI TOY DHMOY GRACOI EKH POU XERETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις στα ερωτημάτα αυτά δίνονται μόνο σε υπευθύνους και όχι σε τέτοια είδους blog spots και όσο για τις κουκούλες όπως λέτε μας υποχρεώνει ο ΝΟΜΟΣ στα φορτηγά να τοποθετούνται για το υλικό που μεταφέρουν. Πρώτα διενεργούμε έρευνα και έπειτα εκφέρουμε γνώμη και εγώ το κάνω επώνυμα και αυτό κάτι δηλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με τα φορτηγα του αγγελου τι γινεται;;;;γαργαρα;;;;;;;;;;τι λεει ο υπευθυνος τυπου;;;;;;;;;;;;;;;εσεις απηλουσατε και σκυλοβριζατε...που ειστε τωρα λεβεντες μου;πλακακια η υποθεση;

    11/2/11 16:03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βεβαια, βρηκαν ένα φορτηγό μιας εταιρείας που τους πέρνει να την κράξουν αλλά για τα big money τα θάψανε. Να τα λέτε όλα με αποδειξείς και με παρουσία του νόμου, όχι με αθέμητα μέσα. Είμαι υπέρ της αποκάλυψης όλων αυτών που πετάνε μπάζα σε παράνομες χωματερές αλλά για να γίνει σωστή καταγγελία πρέπει να είναι επώνυμη και με αποδείξεις γιατι όλο το οικολογικό μήνυμα αυτής της πράξης-ενεργειας χάνει το νόημα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H kataggelia den einai anypografh. Egine apo ton Perivos, alla to blog den to ebale.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΝΤΩΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ;;;;;ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ....ΜΠΑΖΑ (ΧΑΧΑ)ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ;;;ΣΤΙΣ ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ;;;;ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον τόπο είναι τα σκουπίδια τα πολιτικά της δημαρχίας, που η μπόχα τους απλώνεται σε ολόκληρη την ΚΟΥΛΟΥΡΗ. Αυτά τα σκουπίδια θέλουν πολύ μα πολύ καθάρισμα, και προσοχή στην εναπόθεση γιατί είναι επικίνδυνα όσο και η πυρηνική ενέργεια (ξέρει ο νικολάκης της παραπαιδείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδια αυτο ειναι το μπιζανι δεν ειναι καθαρη η εικονα παντως αν ειναι στο μπιζανι το μηχανημα ειναι του Αγαπιου αυτουνου του αντιδημαρχου του αμοιρου του Σοφρα που τον δουλευε καθημερινα και προγραμματιζε το μελλον του 30 € το φορτηγο αφορολογητααααααααα!! ρε κακομοιρε Σοφρα που ειχες μπλεξει καλα δεν ηξερες δεν ρωταγες πολλοι συντροφοι σου οπως ο Αλαισκας και ο Τζαβαρης ακομη και ο Κογιας θα σε πληροφορουσαν αυτος ομως τη δουλεια του αληθεια που ειναι και εχει εξαφανιστει απο τη πιατσα τον θυμαμε παρεα μεαυτον τον Παυλακη τον γραμματεα του ΠΑΣΟΚ κακο χρονο ναχουν που γυριζαν μαζι σας τα λυκοσκηλα να δαγκωσουν τον καθε αμερημνο κακομοιρο ανθρωπο.
    Με 30€ μπορειτε να ριξετε στο νταμαρι στο Μπιζανι οτιδηποτε αχρηστο εχετε απο σκουπιδια εκτος του δημου που παει τα σκουπιδια τσαμπα ετσι για να αφηνει τον Αγαπιου να εκμεταλευεται και ριπαινουν το περιβαλον μεχρι χειρουργικα αποβλητα βιομηχανικα και ιατρικα παραγωγα.
    δεν ενδιαφερετε κανεις οι γειτωνες τι κανουν δεν ενδιαφεροντε για την υγεια των παιδιων τους. θα γινουμε ποτε ανθρωποι με αιεσθησιες ποτε μωρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου