ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«μήνυση κατέθεσε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας»

Μήνυση για παράβαση των διατάξεων του Ν. 1650/86 που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος υπέβαλε κατά του νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας «ΕΥΡΩΜΠΕΤΟΝ» ιδιοκτήτριας του υπ’ αρίθμ, ΥΝΜ-9691 φορτηγού αυτοκινήτου καθώς και του οδηγού του ως άνω οχήματος ο Δήμαρχος Σαλαμίνας για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το ξημέρωμα της 10ηςΦεβρουαρίου 2011 στην περιοχή «Γούβα Μπατσί».
Στην μήνυση του ο Δήμαρχος αναφέρει όσα διαπίστωσαν ιδίοις όμασι αλλά και φωτογράφησαν τα μέλη του περιβαλλοντολογικού συλλόγου «ΠΕΡΙΒΟΣ» προσκομίζοντας τις φωτογραφίες που πήραν την στιγμή του αδικήματος.
Παράλληλα, επισημαίνει στην μηνυτήρια αναφορά του ότι η ανεξέλεγκτη σε ιδιωτικούς ή κοινόχρηστους χώρους ρίψη απορριμμάτων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πληγές υποβάθμισης του περιβάλλοντος του νησιού μας.


ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ Κλαίρη 004.jpg

«δραστηριότητες Δημάρχου Σαλαμίνας»

Στην συνέχεια των προσπαθειών του Δημάρχου Σαλαμίνας να προωθήσει την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του νησιού μας πραγματοποιεί σειρά επαφών με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στα πλαίσια αυτά, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη και κατέθεσε μελέτες για την επισκευή και συντήρηση των γηπέδων και γυμναστηρίων του νησιού μας, αποσπώντας την θετική καταρχάς δέσμευση του.
Επίσης, επισκέφθηκε και την Γεν. γραμματέα του ιδίου Υπουργείου κα Λίνα Μενδώνη, με την οποία συζήτησε θέματα που αφορούν την ανάδειξη και προστασία των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας
Πρωτεύοντα στόχο στις προσπάθειες του Δημάρχου είναι ο πολιτισμός, έτσι σ’ αυτά τα πλαίσια δέχτηκε στο Δημαρχιακό μέγαρο και την επίσκεψη της πρώην υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου κας Κλαίρης Αγγελίδου και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.


«Οι νέοι οραματίζονται την πρόληψη των ναρκωτικών»

Ο Τομέας Πρόληψης του ΚΕ.ΘΕ.Α (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων)  με την υποστήριξη του Δήμου  Σαλαμίνας και με συμμετοχή της Κοινότητας «ΝΟΣΤΟΣ» διοργανώνουν τριήμερη παρέμβαση στις 15, 16, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9 το πρωί έως 4 το απόγευμα στα Αγάλματα της Παραλίας Σαλαμίνας.
Η Ομάδα Άμεσης Παρέμβασης του ΚΕ.ΘΕ.Α (Βαγόνι) μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματά του, προσπαθεί να αποτρέψει την ανάπτυξη των παραγόντων που ευνοούν την εμπλοκή με τις ουσίες και να ενισχύει τους παράγοντες που μπορούν να προστατεύσουν τον άνθρωπο και να τον στηρίξουν στις δυσκολίες της ζωής.


«το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Σαλαμίνας, στο προξενιό της Πανωραίας»


Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Σαλαμίνας θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση “ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑΣ” την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη. Πρόκειται για μια απολαυστική κωμωδία του Λάμπρου Μάλαμα σε σκηνοθεσία Καίτης Αγγουράκη. Παίζουν: Γιάννα Ζερβού, Πάρης Γραμμός, Αργυρώ Μουγκογιάννη, Δημήτρης Ζουμπουλάκης και Λευτέρης Καλογιάννης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


«αύξηση του επιστημονικού προσωπικού στο  Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας»

Μετά από τις εκρηκτικές διαστάσεις, λόγω έλλειψης προσωπικού, που είχε λάβει το πρόβλημα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη Σαλαμίνα, είχαμε ως αποτέλεσμα την αδυναμία παροχής ασφαλούς φροντίδας στους ασθενείς της περιοχής, παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων. Κατόπιν ενεργειών της διευθύντριας του Κ.Υ. κ. Λούλας Καραγιάννης και την παρέμβαση του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, το ιατρικό προσωπικό αυξάνεται κατά 2  επικουρικούς, γενικούς ιατρούς. Συνέβαλε σημαντικά η επίσκεψη του Δημάρχου στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας  κ. Λοβέρδο όπου απέσπασε και την υπόσχεση για την πρόληψη άλλων 2 γενικών ιατρών και την μετατροπή του Κ.Υ. από Α Ζώνη σε Γ Ζώνη.

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας 2104646100


 


Σχόλια

  1. η υπηρεσία περιβάλλοντος του δήμου πότε θα κάνει ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ
    ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ(ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΦΙΔΙ) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟ
    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε στον Αγαπιου που γεμιζει με μπαζα-σκουπιδια-αποβλητα στο μπιζανι θα του κανεις μηνυση η πρεπει να φερει φωτο καποπιος συλογος και κανει τις καταγκελιες του ετσι για να εχεις άλλοθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ....
    ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς ΠΟΛΛΟΥΣ...
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ....!!
    Ο ΣΟΦΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ....!!
    ΕΑΝ ΚΟΥΚΛΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΣΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΑΠΙΟΥ , (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ) ΦΕΡΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ή ΕΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Ή ΝΤΕΠΕΣΑΙ> ΣΤΕΙΛΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΚΑ Ι ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΜΟΥΡΗ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ...Ο ΜΑΚΡΗΣ....ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΕΡΙΧΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΒΡΕ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
    ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ....ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ...? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ...?
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΜΑ ΟΜΩς ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .... ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα τα χρονια που τα εριχναν αυτα εσεις που εισασται ρε πολλη οψιμοι οικολογοι δεκαδες μυνησεις και αυτοφωρα καναμε
    Αυτα για να μη ξεχνιωμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τα καμενα δεντρα στα κανακια που το εκανε μεγα θεμα ο σκαι και εχει στοιχεια τι εκανε ο νεος Δημαρχος? τιποτα απολυτος.

    ο προεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε κάνε μήνυση στον Φανελά που πάει σε ξένη ιδιοκτησία και λειτουργεί παράνομο ΣΜΑ και χωματερή στα γουρούνια. Αλλά βλέπεις δεν φταίει ο Φανελάς αλλά εσύ και το άσυλο που σου παρέχουν κάποιοι καρεκλοκένταυροι νομικοί με μουστάκια γάτας για να παίζεις με τις ζωές μας όσων έχουμε σπίτια δίπλα σε χωματερές.
    Καλά σας στα λέει ο πολίτης στην επιστολή που έστειλε στο "νέο ήθος". Χίλια δίκια έχει ο άνθρωπος. Διάβασε την και δώστην και στον μουστάκια σύμβουλό σου να την διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε να κάνεις μήνυση στο Αγαπίου που εκμεταλεύεται το νταμάρι στο μπιζάνι παράνομα (30€ τοφορτηγό) αφορολόγητα είσαι συνυπεύθυνος. Διαβάζει κανένας εισαγγελέας για να ξεκινήσει η σχετική προανάκριση καλή συνάντηση στις γνωστές αίθουσες του τρίτου ορόφου. Οι λαμογιές τέρμα οι προεκλογικές υποσχέσεις έχουν και τις συνέπειες.
    Κάτω οι κλέφτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
    εξω τα λαμόγιααααααααααααααα
    οι εισπράκτορες ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου