ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επαφές του Δημάρχου Σαλαμίνας και με τον Ο.Σ.Κ. για την άμεση προώθηση των έργων.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, μαζί με τον Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Β’ περιφέρειας Πειραιά κ. Δημήτρη Λιντζέρη, επισκέφθηκαν στις 26 Ιανουαρίου τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και συνομίλησαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ Ηρακλή Δρούλια για την εξεύρεση πόρων ώστε να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν το δυνατόν συντομότερο τα έργα αποπεράτωσης των εγκαταστάσεων των δημοτικών σχολείων, Παλουκίων και Σεληνίων.
Στις επαφές του αυτές βρήκε θετικό κλίμα για την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων έργων όπου ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ δεσμεύτηκε ότι θα κοιτάξει το θέμα για ‘άμεση λύση.

Στο πλευρό του Δημάρχου Σαλαμίνας και ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Ανατολάκης

Στα πλαίσια των επαφών του με τους Βουλευτές της περιφέρειας μας με στόχο την προώθηση λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας επισκέφθηκε και τον Βουλευτή της Β’ περιφέρειας Πειραιά του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργο Ανατολάκη ο οποίος έδειξε το άμεσο ενδιαφέρον του. Στα πλαίσια αυτά κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή στις 19 Ιανουαρίου για την τεράστια καθυστέρηση στην αποπεράτωση των Δημοτικών Σχολείων στα Παλούκια και τα Σελήνια.
Στην απάντηση του ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαγκριώτης, δεσμεύτηκε ότι ο Ο.Σ.Κ. θα εξετάσει άμεσα και με απόλυτη προτεραιότητα τις δύο περιπτώσεις για να αποπερατωθούν άμεσα τα σχολεία. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχουν εγκριθεί 339.000 ευρώ για την αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων των Σελινίων, Καματερού, Φοίνικα και του Γυμνασίου-Λυκείου Αμπελακίων.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στα πλαίσια των επαφών του με διάφορους φορείς, με αφορμή την συμπλήρωση των 2.500 χρόνων από την Ιστορική Ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2020, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής επισκέφθηκε στις 26 Ιανουαρίου μαζί με την συνεργάτιδα του σε θέματα πολιτισμού κα Νένα Βενετσάνου την πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Συνομίλησαν με τον πρέσβη κ. Ιωσήφ Ιωσήφ για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που άπτονται του ανωτέρω γεγονότος αλλά και της αδρανοποίησης της σχέσης αδελφοποίησης μεταξύ Αμμοχώστου και Σαλαμίνας.

για το γραφείο τύπου &
δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
2104646100

πίτα Αμπελακιακού 21-01-2011

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου ο Αμπελακιακός με την παρουσία του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Την εκδήλωση διοργάνωσε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου των Αμπελακίων, η διοίκηση της ομάδας με την παρουσία αθλητικών παραγόντων και αθλητών της ομάδας.
Με την ευκαιρία του χαιρετισμού, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής αναφέρθηκε στα προγραμματισμένα έργα για την βελτίωση των υποδομών στο γήπεδο της ομάδας.
Όπως, στην επισκευή και στο βάψιμο της περίφραξης, την επισκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των υαλοπινάκων, την αποκατάσταση των πάγκων της ομάδας και της εξέδρας των φιλάθλων.

Σχόλια

  1. Ήταν και ο γαμιμίκος με το μουστάκι εκεί; Αυτός που πάει με όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν και ο γαμιμίκος με το μουστάκι εκεί; Αυτός που πάει με όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν και ο γαμιμίκος με το μουστάκι εκεί; Αυτός που πάει με όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφήστε τους μόνους γράψτε τους στα παλιά σας τα παπούτσια τους πανηγυριτζίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μόνους αφήστε τους, κατά μόνους να υποφέρουν από μοναξιά. φιγούρα μετά οι άχρηστοι που θα κάνουν; στη βλακεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου