Σχόλια

  1. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την νέα δημοτική αρχή αυτό μας επιβάλει το συμφέρον του τόπου μας και των παιδιών μας .Θα περιμένουμε θα δούμε και θα κρίνουμε .Τα προβλήματα πολλά και μεγάλα οι απαιτήσεις μας λογικές και η κριτική μας τουλάχιστον στο χρονικό διάστημα των έξη μηνών με ορθή σκέψη . Μετά από όλα αυτά βλέπουμε και κάνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα τα οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νέος Δήμος ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ είναι και το οικονομικό καθώς υπάρχουν ήδη τα στοιχεία που δίνουν εικόνα για τις οφειλές των ΟΤΑ. Ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι το χρέος που θα αφήσουν πίσω τους οι δυο δήμοι θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
    Πιστεύω ότι το έλλειμμα που υπάρχει στο σύνολο των δυο δήμων δεν ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια και εκτιμώ ότι με μια σωστή διαχείριση των ήδη μειωμένων ΚΑΠ και των εσόδων θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν. Ένα μεγάλο στοίχημα είναι πώς θα διαχειριστούν την επιχείρηση και τα νομικά πρόσωπα.. Από αυτή τη διαδικασία θα κριθεί και η πορεία η οικονομική του δήμου, και θα δείξει πώς αντιλαμβάνεται το θέμα η δημοτική Αρχή και θα σηματοδοτήσει μια οργάνωση με σύγχρονες λογικές. Το σίγουρο είναι πως ο Δήμος ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα πρέπει να παλέψει σκληρά, ώστε να διεκδικήσει πόρους. Γενναία απόφαση θα είναι η ύπαρξη ενός χωροταξικού σχεδίου πού θα δώσει τη δυνατότητα και εξεύρεσης πόρων πέρα από την προστασία του περιβάλλοντος και την ευταξία την οποία θα δημιουργήσει . Γενικότερα είναι μια σκληρή δουλειά που θεωρώ πως δεν μπορεί να γίνει μέσα σε τρεισήμισι χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδία έχουμε και ενστάσεις .Ο Σοφράς η Βίκυ και ο ΑλαΪσκας δεν λένε να χωνέψουνε την ήττα. Ρε δεν έχετε λίγο μα λίγο αξιοπρέπεια επάνω σας τη χάσατε όλη; Ο λαός της Σαλαμίνας αποφάσισε να πάτε σπίτι σας .Ρε φελλοί ούτε να χάσετε δεν ξέρετε .Ποιο δικαστήριο θα παραβλέψει την πρόσφατη εντολή του λαού της Σαλαμίνας με τις μ……….ες που γράφετε. Καλά σας έστειλαν για τα μπάζα αλλά ούτε και για αυτά δεν κάνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εργο των νεων συμβουλων θα ειναι πολυ δυσκολο με ολα αυτα τα απεριγραφα προβληματα που αφηνουν οι αλλοι πισω.
    Θα πρεπει να ειναι πολυ εργατικοι και προσηλωμενοι στην αναπτυξη αλλα και στην λυση των καθημερινων προβληματων του πολιτη.
    Οσο για αυτους που φευγουν δεν εχουν ουτε αξιοπρεπεια, ουτε τσιπα, ουτε πολιτισμο,ουτε καν αρχ....
    Και μετα σκεφτονται γιατι τους κλοτσισε ο κοσμος.
    Μια σοβαροφανια και ενα ψυχρο χαμογελο ειχαν και νομιζουν οτι θα ξεγελουσαν τον κοσμο συνεχεια.
    Αννοητοι , ανικανοι και επικινδυνοι.
    Καλη χρονια σε Ολους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;; ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ 900.000 ΕΥΡΩ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΑΚΙΚΕΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 12.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφου τους τα δωσες εσύ ρε, γιατί κάνεις το παγώνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;
    ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου