ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας επισυνάπτουμε συνημμένα τις προσκλήσεις ορκωμοσίας για τις 26 Δεκεμβρίου, ως και αυτή της δοξολογίας και κοπής πίττας την Πρωτοχρονιά για ενημέρωση την αναγνωστών μας.

·   Η ορκωμοσία, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου 2010, στις 11 το πρωΐ στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
·   Η δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, θα γίνει στον Ιερό ναό του Αγ. Μηνά το Σάββατο 1ηΙανουαρίου 2011 στις 10:30 το πρωΐ και στην συνέχεια
·   Θα ακολουθήσει η εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής και η κοπή της πίττας στο Δημαρχιακό Μέγαρο



Πρόθυμος για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση
για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κιν. 6932 21 55 69

Σχόλια

  1. ΠΡΟΣ : ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .....ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΙ .....ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ...( οπως εκανε με τον σοφρα)ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΘΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ .....στα καγγελα ,στα λαστιχα, στα χρωματα σε ψευτοεκδηλωσεις και ψευτοχορηγιες......ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ....ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ......ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕ ....ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .......Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
    Λάμπρος Μαστροκόλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΝΟΗΤΟΣ Ή Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΟΦΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ.....ΗΡΕΜΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΡΗ-ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ; ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Μ΄ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου