Συγχαρητήρια επιστολή προς τον κο Δήμαρχο Σαλαμίνας

ΣΑΛΑΜΙΝΑ 27/12/2010

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προστασία περιβάλλοντος ¨ΑΝΑΠΛΑΣΗ¨ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Γίαννη Τσαβαρή για την εκλογή του στη θέση του δημάρχου Σαλαμίνας και του εύχεται υγεία, δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο του. Επίσης συγχαίρει τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, τους συμβούλους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου και τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια για το κοινό καλό του τόπου, αρωγοί και αγωνιστές για ένα καλύτερο αύριο.



Το Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος : Νικόλαος Δεβελέκος
Αντιπρόεδρος : Χρόνης Βιλλιώτης
Γενικός Γραμματέας : Γεώργιος Αδαμόπουλος
Αναπληρωτής Γραμματέας : Άγγελος Σφενδήλης
Ταμίας : Πέτρος Βουλγαρίδης
Δημόσιες Σχέσεις : Κώστας Κοκλιώτης
Υπεύθυνος Πολιτισμού : Γιάννης Τσενόγλου

Σχόλια

  1. Μπράβο σας ρε παιδιά που αναφέρεστε σε όλους τους εκλεγέντες, της πλειοψηφίας και των μειοψηφιών. Αυτό δείχνει το μεγαλείο που σας διέπει. Καλή σταδιοδρομία στο σύλλογο που έχω ακούσει τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς μπορώ να γίνω μέλος του συλλόγου; Πού γίνονται οι εγγραφές των νέων μελών; Τι συνδρομή πληρώνει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΑΝΑΠΛΑΣΗ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΕΒΕΛΕΚΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ "2104681521", ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι οταν βγει ξανά ο Σοφράς τότε να τον απενεργοποιλησετε για ακόμα μία φορά. Σύλλογος αλα καρτ είστε ανάλογα με τον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΝΑΠΛΑΣΗ" ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ, ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 10 ευρώ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΣΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΡΟΝΕΒΕΤΑΙ [28 Δεκεμβρίου 2010 8:49 μ.μ.] ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Telika o sulogos einai upothesi enos atomou. Arrostise autos kai anestalei i leitourgia tou. Tora me ton neo dimarxo egine kala kai ksanaleitourgei.

    Opos lene eklase i nifi kai sxolase o gamos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ //Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ //ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ) -ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΜΟΒΟΛΩΝ.

    ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .

    ΤΗΛ.- FAX 2104681521

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδέλφια της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ακόμη δεν συσταθήκατε, μας τα πρήξατε κιόλας, με την "Συγχαρητήρια επιστολή προς τον κο Δήμαρχο Σαλαμίνας". Όποιο blog και σε όποιο θέμα κι αν ανοίξουμε, αντικρύζουμε την επιστολή. Γιατί βρε γλύφτηδες δεν του την στέλνετε στο γραφείο του να ησυχάσουμε, αλλά μας ζαλίζετε τα αρχ....α, από το πολύ λιβανιστήρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ανησυχούν οι ενέργειες του συλλόγου και σε προβληματίζουν γιατί ο ρόλος του στο τόπο είναι καθοριστικός, ενεργός και πάνω από όλα πρωτοποριακός. Ο σύλλογος δεν είναι μαριονέτα κανενός, απόδειξη ότι οι κινήσεις που έχει κάνει έρχονται σε αντιπαράθεση με τα συμφέροντα του δήμου. Όμως μέσα στις δράσεις μας είναι και η συνεργασία με τους άλλους φορείς, συλλόγους κ.α. για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου. Σίγουρα σε ζαλίζουμε γιατί εσύ ξαπλωτός και αποχαυνωμένος ταράζεσαι κουμάσι της υποτέλειας, της εξυπηρέτησης και της ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με ενδιαφέρον διαβάζω στις αναρτήσεις, τον τελευταίο καιρό, τις περιβαλλοντικές ανησυχίες και δράσεις των αυτοαποκαλουμένων Περιβαλλοντολόγων της Σαλαμίνας.
    Όμως, μου δημιουργούνται απορίες και παρακαλώ όσοι γνωρίζετε να μου τις επιλύσετε.
    Τα 4 χρόνια της Δημαρχίας Σοφρά, γιατί η «ανάπλαση» ήταν ανενεργή;
    Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ανέδειξε τον νέο παράνομο ΣΜΑ στα γουρούνια. Η «ανάπλαση» δεν έχει πάρει θέση γιατί; Τι σχέσει έχει μέλος της με αυτή την περιοχή;
    Επί Δημαρχίας Αγαπίου η ανάπλαση είχε υποβάλει σωρεία μηνύσεων για υποβάθμιση περιβάλλοντος στη ΧΑΔΑ της Γούβας Μπατσί. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν τελεσφόρησε ούτε μία και επί πλέον τα απορρίμματα διπλασιάστηκαν. Επί Σοφρά που τα απορρίμματα πενταπλασιάστηκαν που ήταν; Πόσες μηνύσεις υπέβαλε;
    Τους κομπασμούς της «ανάπλασης» για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ανέδειξε ο ΠΕΡΙΒΟΣ, (η μοναδική αναφορά του ΠΕΡΙΒΟΣ στην ΧΑΔΑ της Γούβας Μπατσί) μετά από 10 ημέρες, τους διαβάσαμε. Αυτό που δεν διαβάσαμε είναι με ποιο τρόπο την έσβησε η «ανάπλαση» αφού προηγήθηκε διήμερο βροχής;
    Ο ΠΕΡΙ – ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η φωτιά των σκουπιδιών δεν σβήνει με βροχή, ούτε νερό γιατί εγκλωβίζονται αέρια όπως μεθάνιο, προπάνιο κ.α. τα οποία συντηρούν τη φωτιά υπόκωφα. Η φωτιά έσβησε με παρέμβαση του συλλόγου γιατί ανάγκασε τους αρμόδιους φορείς να χρησιμοποιήσουν μπετόν τρία άλφα και χώμα για να την σβήσουν. Όσο για την δράση του, ένα θυμίζω ο πρόεδρος του συλλόγου από κάποιους βρέθηκε στο νοσοκομείο για πάνω από ένα εξάμηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλήθεια;
    Ποιόν βόλεβε να σκεπάσει τα σκουπίδια με μπετόν, 3Α και χώμα;
    Πόσο περιβαλλοντολογικό είναι;
    Ο υδροφόρος ορίζοντας και η μόλυνσή του δεν αποτελεί ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;
    Γιατί δεν απαιτείτε να φύγουν ΟΛΑ τα σκουπίδια ΤΩΡΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ;
    Ο ΠΕΡΙ - ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ετσι σβήνει η φωτιά και μετά γίνεται η μεταφορά των σκουπιδιών για να μην γεμίσει η Κούλουρη τοξίνες επικίνδυνες για την υγεία των κατοίκων των καλλιεργειών και των κτηνοτρόφων κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 09.02 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
    Να υποθέσω ότι η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε και επί Δημαρχίας Αγαπίου, όταν κάθε τρείς και λίγο έβαζαν κάποιοι φωτιά και προφανώς κάποιοι άλλοι τα κάλυπταν με αδρανή, υποθέτω και τις ευλογίες της «ανάπλασης» για να παρουσιάζει στο Δικαστήριο εικόνα «καθαρού» χώρου και να αθωώνεται;
    Και μετά….. έμεναν τα σκουπίδια!!! Καταπλακωμένα!!! Με καθαρή περιβαλλοντική συνείδηση!!! Με την ελπίδα ότι πρέπει κάποτε να απομακρυνθούν!!!...και
    Ο ΠΕΡΙΒΟΣ να αδρανεί.
    Η «ανάπλαση» να προκαλεί συνειρμούς ότι η κάθε ενεργοποίησή της πυροδοτεί τους πυρομανείς να βάζουν φωτιές στην ΧΑΔΑ (την 4ετία Σοφρά, στην αδράνειά της, δεν υπήρξε πυρκαγιά στην ΧΑΔΑ),… και μετά να «σώζει» το Περιβάλλον!
    ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    Υ.Γ. Περιμένω την νέα Χρονιά να μου λύσει κάποιος τις υπόλοιπες 9 απορίες, για τον παράνομο ΣΜΑ στα γουρούνια, για την σχέση μέλους του ΔΣ της «ανάπλασης» με την περιοχή, γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανένας φορέας επί Δημαρχίας Σοφρά για το πρόβλημα της ΧΑΔΑ, για την ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα, γιατί δεν υπάρχει μέχρι τώρα απαίτηση από φορέα να απομακρυνθούν ΟΛΑ τα σκουπίδια από τη ΧΑΔΑ, για την επιχειρούμενη συγκάλυψη των ΥΠΟΔΙΚΩΝ κτλ.
    Ο ΠΕΡΙ - ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θα μείνεις με τους συνειρμούς σου, λόγω βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλάκας είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ (τα αναπάντητα) δεν είναι ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ!
    Που δεν καταλαβαίνει, ότι το θάψιμο των σκουπιδιών, χωρίς εφαρμογή των απαραίτητων προϋποθέσεων για προστασία του υδροφόρου ορίζοντα, είναι ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
    Ο ΠΕΡΙ – ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κος Αγαπίου ο Κωνσταντίνος έχει να απαντήσει τίποτα για αυτό ή θα καταθέσει κατευθείαν στο εισαγγελέα όταν κλειθεί γιατί απ ότι γνωρίζω κάποια εμπλοκή έχει για 30€ το φορτηγό. Τι γίνεται με το λατομείο στο Μπιζάνι θα επέμβει κανείς ή θα τρέχουν στον εισαγγελέα οι εμπλεκόμενοι φορτηγαντζίδες-δήμαρχος-ιδιότης τα ψωμιά σας τελειώνουν. Η αστυνοιμία ασχολείται καθόλου με αυτό ή είναι στο κύκλωμα και θα ασχοληθεί απ ευθεία ο εισαγγελέας Κε διοικητή τι γίνεται είσαι στο κόλπο, θα περιμένω από σήμερα ακριβώς τρίς ημέρες αν δεν δω διακοπή δράσης στο νταμάρι στο Μπιζάνι θα τα ξαναπούμε. Καληνύχτα σας και χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
    Λάμπρος Μαστροκόλιας
    πληροφορίες: κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οσοι χωρις ιδιοτελια αγαπατε αυτον τον βιασμενο τοπο ελατε μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου