ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σας αποστέλλουμε κατωτέρω τα δυο δελτία τύπου για ενημέρωση σας.


Συνάντηση δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή με τους εργαζόμενους του δήμου Σαλαμίνας

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής, συναντήθηκε χθες 10 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι με τους εργαζομένους στους δήμους της Σαλαμίνας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμπελακίων μια και ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Σοφράς δεν παραχώρησε για τον σκοπό αυτό την αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη. Συζήτησε μαζί τους διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο κι άκουσε τις απόψεις τους.

Σεμινάριο για την εφαρμογή του Καλλικράτη

Η με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής και με την παρουσία του νέου δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή, συνεργατών του και υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποιήθηκε χθες 10 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωϊ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμπελακίων, σεμινάριο για την εφαρμογή του Καλλικράτη στον νέο ενοποιημένο δήμο Σαλαμίνας.


πρόθυμος για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση
για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κιν. 6932 21 55 69

Σχόλια

  1. "Εκτός ελέγχου παραμένει η κατάσταση στην Κερατέα, όπου οι κάτοικοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν με κάθε κόστος τη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων στη θέση Οβριόκαστο.

    Από τις πρώτες πρωινές ώρες, η περιοχή στην Κερατέα θυμίζει πεδίο μάχης, καθώς οι κάτοικοι συγκρούονται με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι γίνονται μάχες σώμα με σώμα, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν εντεταμένη χρήση χημικών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προσαγάγουν πολίτες.

    Είναι σαφές ότι εδώ και μία εβδομάδα η Κερατέα είναι επί ποδός πολέμου, καθώς ουδείς από τους κατοίκους είναι αποφασισμένος να επιτρέψει να κατασκευαστεί στην περιοχή του ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων."
    ΖΟΥΓΛΑ.GR

    "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΕΙΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ , ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ - ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ , ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ SLOPS ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΣΕΛΗΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΒΔΕΛΕΡ "ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου