Ένα   άγαλμα  δώρο  μας  έκανε  ο  Θωμάς  και  αυτό  ήταν  πλαστικό.

Σχόλια

  1. Ο Σοφράς πήρε και ένα πλαστικό άγαλμα από τον λατόμο. Ο νέος αντί να πάρει, έδωσε από πάνω και την Τούρλα. Τι περιμένατε από δήμαρχο δημόσιο υπάλληλο να μην ξεπουλήσει ότι βρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε διαχειριστά, γιατί δεν προβάλεις αυτό που όλοι οι άλλοι bloggers προβάλλουν εκτεταμένα σχετικά με την απόπειρα του Τραυλού - λίγες ημέρες πριν παραδώσει την δημαρχία -να συστήσει ΑΕ μέσω του Δήμου Αμπελακίων, ώστε να την κληρονομήσει η νέα δημοτική αρχή του Τσαβαρή;
    Παιδιά πηγαίντε στα blogs SALAMINA PRESS, ANATROPES, SALAMIKONOS κλπ
    για να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια και τα αυτιά, τι θα γινότανε εάν πέρναγε από το συμβούλιο. Τέλεια λεηλασία.
    Αξιοι της εμπιστοσύνης μας οι Δημ. Σύμβουλοι που χάρις σε αυτούς απετράπη αυτή η λαίλαπα (Ν. Πέππας, Στ. Ραπτόπουλος, Σ. Καρνέση,
    Α. Μεαγκώφ, Γ. Φιλιάγκος και Γ. Γκαβογιάννη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πειτε και το ξεπουλημα της Τουρλας στον Αγγελου. Στον ρολο του Φερεντινου ο Τσαυλός. Στον ρόλο του τραπεζίτη που εκανε την προσφορά ο Τσαμπαρής. Deal εκανε ο λατόμος αμέσως.
    Χύμα το κακάο. τσάμπα μάγκες η νεα δημοτικη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΑΒΑΡΗΣ = ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίζετε να βάζετε διλλήματα απαξιώθηκα και δεν βλέπετε τα χαλιά σας .Ο Σάντος ο έμμισθος από τον λαό της Σαλαμίνας επί τέσσερα χρόνια έκανε ένσταση και αμφισβητεί την πρόσφατη λαϊκή θέληση . Ζητεί και αυτός να ξαναγινούν εκλογές για να συνεχιστεί το φαγοπότι στο δήμο .Αυτά ρε παιδιά γιατί δεν τα λέτε στον Λαό ; Γιατί τα κρύβετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ 6 ΚΑΙ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΤΟΥΡΛΑ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΠΩΣ ΜΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΑΒΑΡΗΣ= ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΓΟΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΛΕΝΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που αληθεύει φίλε είναι ότι ο εκλεκτός του λαού της Σαλαμίνας ο δικό σου ο Τσαβαρής ντε από το φαγοπότι στο υπουργείο συκγοινωνιών στη νομαρχία έχει αγοράσει πέντε οικόπεδα στη Σαλαμίνα περιοχή Αγίου Γεωργίου, Στενό, Ξένο κλπ. από αυτά τα τέσσερα έχουν και σπίτι, και όλα αυτά από τον υδρώτα του(δημόσιος υπάλληλος με τρία παιδιά) μπράβο μεγάλε καλά τάχεις καταφέρει μέχρι σήμερα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΓΟΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΛΕΝΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ;; ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΤΟ 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aleithia einai to ena to lene parthenona kai einai kentro athina,irodou attikou gonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΕΚΑΝΕ 2.000.000€ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΕΛΕΩ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΙΩΝ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Του έκαναν κατάσχεση λίγο πριν φύγει και δεν ντρέπεται, έχει το θράσος ο άγνωστος και άσχετος της πολιτικής να κάνει και ένσταση. Πλήρωσε για το έργο της αποχέτευσης άρον, άρον για τη μάσα μπούκα ο άσχετος και τώρα που την έχασε δεν ξέρει τι να κάνει. Εγώ όμως του υπενθυμίζω μια παλιά σοφία, Ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ένας εισαγγελέας δεν βιαβάζει ΄και να καλέσει όλους τους πονηρούς που γράφουνε διάφορα να κάνει έρευνα, για τα 2.000.000€ για τυχών μίζες, τι φταίμε εμείς οι πολίτες να διαβάζουμε διάφορα και να μην μπορούμε να πιστεύουμε τίποτα, πολά διαβάζουμε και δεν μπορούμε να τα διασταυρώσουμε, θα μας γνωστοποιήσουνε το πόθεν έσχες τους ,το πραγματικό όμως όχι σαν και αυτά που τάχα μου έχουν δόσει στη δημοσιότητα.Διαφάνεια τώρα ας ξεκινήσει ο νέος να προκαλέσει και τους άλλους όλους τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόθεν έσχες τώρα για όλους πρώην και νυν, εδώ σε θέλω, αναμένω ανταπόκριση από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
    Λάμπρος Μαστροκόλιας
    πληροφορίες: κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλε της 31 Δεκεμβρίου 2010 5:56 μ.μ. κάνεις ένα μικρό λαθακι.υτόςπου γοράζει σπίτι είναι μονο ο ΣΟΦΡΑΣ.Αγόρασε έναντι του ποσου των350.000 € τη μεζονέτα της γραμματέως του ,για να πάει να μείνει η κόρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΝΑ ΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ.ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝΕ; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ Η ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φίλε 6/1/2011 12:12 μεταφέρω λόγια του Κου Σοφρά γιατί τον ενημέρωσα για αυτά που γράφεις η απαντησή του ήταν "όποιος έχει στοιχεία και αυτά που κουβαλάμε οι άντρες" στον εισαγγελέα τώρα, διαφορετικά έχει να σου προσφέρει μια κουκούλα στα μέτρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. an eixate ta arxidia na milate kai eponyma tote uatan alios ta pragmata...............royfianoi ths anonymias......kai go mazi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΟΛΟΚΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.... ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ....ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΑ ΑΜΠΕΛΙΑ....ΘΑΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ.........ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ....ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ....ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ....ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΓΑΝΔΑ.....ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΟΛΟΚΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.... ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ....ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΑ ΑΜΠΕΛΙΑ....ΘΑΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ.........ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ....ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ....ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ....ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΓΑΝΔΑ.....ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου