Θέμα: Ευχές προς δημοσίευση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς





Σαλαμίνα 8 Δεκεμβρίου 2010


Εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να μας βρει όλους δυνατούς, αισιόδοξους και ενωμένους, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών. Το 2011 να είναι χρονιά ανανέωσης και προόδου για την πατρίδα μας, όπως να είστε βέβαιοι ότι θα είναι και για το νησί μας. Ένας νέος ούριος άνεμος πνέει στον τόπο μας και ατενίζουμε τον νέο χρόνο με αισιοδοξία.

Γιάννης Τσαβαρής
Δήμαρχος Σαλαμίνας


για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κιν. 6932 21 55 69

Σχόλια

  1. ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΙ .....ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ...( οπως εκανες με τον σοφρα)ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΘΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ .....στα καγγελα ,στα λαστιχα, στα χρωματα σε ψευτοεκδηλωσεις και ψευτοχορηγιες......ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ....ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ......ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕ ....ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ....... ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
    Λάμπρος Μαστροκόλιας
    πληροφορίες: κιν. 6932 21 55 69

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τώρα να δούμε τι θα κάνετε που θα μας έχετε όλους απέναντι γιατί άλλα μας λέγατε και άλλα κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.....ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΕΧΑΨΕΣ ΤΟ ΧΑΠΙ...ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ....ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΙ ΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΑΥΤΟΥΛΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.....ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ......ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ.......ΕΣΥ ΨΗΨΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΘΕΣΟΥΛΑ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει τάξει και τι δεν έχει τάξει, το ξύλο που θα φάει θα είναι χειρότερο απ΄αυτό που έριξε ο ίδιος στον ευατό του για να κάνει τον ήρωα και γελάγαμε όλοι με τη μούρη του και το αυτί που το είχε κάνει σαν ελικόπτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΕΟ ΦΑΓΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΟ ΦΑΓΕΟ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΕΟ ΦΑΓΕΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑ...ΚΙΕΣ ΕΟ ΦΑΓΕΟ. ΧΑΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, Ε!!!!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ, ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!
    μικρά ανυποψίαστα λαμογάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να εύχεσαι να εκπληρώσεις τις υποσχέσεις που έχεις δώσει γιατί τα πράματα θα είναι δύσκολα για σένα. το ρητό ο ψεύτης και ο κλεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται,για σένα θα ισχύσει το εξάμηνο χαίρονται, μετά να δεις γλέντια αν παρεκλείνεις από τις υποσχέσεις που έχεις δόσει, ξέρεις εσύ τα έχεις όλα καταγεγραμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΦΤΩΧΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου