Οι δήμαρχοι του Πειραιά o ΟΛΠ και η COSCO

Αν και είναι πρόωρο να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα, ήδη ναυτιλιακοί παράγοντες σημείωναν  ότι σε όλους τους παραλιμένιους δήμους γύρω απ’ το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, επικράτησαν ανεξάρτητοι υποψήφιοι (εκτός απ’ τον Β. Μιχαλολιάκο της ΝΔ στον Πειραιά), εις βάρος υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, εκτός από τον δήμο Πειραιά (όπου ως γνωστόν εκλέχθηκε δήμαρχος ο Β.  Μιχαλολιάκος με 51,8%), εξελέγησαν δήμαρχοι σε παραλιμένιους δήμους, που ως εκ τούτου θα έχουν άμεση σχέση με τον ΟΛΠ ή και με την COSCO. Οι εξής :
• Στον ενοποιημένο δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, δήμαρχος εξελέγη ο ανεξάρτητος κ. Λουκάς Τζανής.

• Επίσης στο δήμο Περάματος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για την COSCO, αφού εκεί θέλει να κατασκευάσει την Προβλήτα ΙΙΙ, δήμαρχος εξελέγη ο επίσης ανεξάρτητος κ. Παν. Ζουμπούλης. Σημειωτέον ότι και οι δύο ανεξάρτητοι δήμαρχοι επικράτησαν των απερχόμενων δημάρχων, που υποστηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή του κ. Χρυσού (στην Δραπετσώνα) και του κ. Γλύκα στο Πέραμα.

• Επίσης στην Σαλαμίνα, όπου στην περιοχή του παλαιού δήμου Αμπελακίων εκτίνεται η ζώνη του ΟΛΠ σύμφωνα με δημοσιεύματα που πάντως κατ’ αρχήν διαψεύστηκαν, ενδιαφέρεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και η COSCO, δήμαρχος εξελέγη ο κ. Τσαβαρής, που κατήλθε στις εκλογές ως ανεξάρτητος, επικρατώντας στον δεύτερο γύρο του κ. Σοφρά, που και αυτός υποστηριζόταν απ’ το ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

  1. ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΚΑΚΟ???????????ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Η ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego thimame kati gia rosopontious sti faneromeni,kapia spazmeni provlita,kapia apoklismeni 3 meres provlita,kapies meletes gia kykloforiako,kapies ergolavies gia internet,kapies meletes gia kafe-ouzeri pano se sxedies,kapoia kentriki leoforo apokleismeni kalokairiatika dithen oti augousto mina einai nekri periodos,kati aporimatofora xoris rodes na fernoun svoura sta diodia tis elefsinas,kapoio limeniko tameio na rixnei averta mpeto stis paralies stoys exoraistikoys,kapoies fiestes ma agalmata tou pouthouna,kapoies ekdromes stin-ispania-smyrni-voulgaria-me to prosopoio tou kapi,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΝ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΡΘΕΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΠΛΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;; ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ;;
    Α!! ΡΕ!! ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΥΜΕΝΗ, ΑΛΛΟ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO THEMA SE AYTO TO NHSI EINAI OTI YPARXOYN POOOOOOOLLLLLLLLLAAAAA PROBATA POY PHGAINOYN OPOY TOYS LENE , KAI FYSIKA AMETRHTA LAMOGIA THS POLITKHS KAI TOPIKHS KOINVNIAS.
    GIA AYTO TO NHSI EINAI 40-50 XRONIA PISO SE YPODOMES KAI ERGA.
    KAI META MAS FTENE OI <> .
    EIMASTE MALAKES OLOI MAS.
    KATANTHSAME TO NHSI TO XEIROTERO TOY SARONIKOY KAI MAS FTENE OI ALLOI.
    ELPIZO TORA H NEOLEA POY EXEI ALLA MYALA KAI EINAI POLITISMENOI ME RPOODEFTIKO MYALO XORIS AGKILOSEIS
    KAI MIKROTHTES NA PSIFIZEI 100 FORES KALYTERA KAI AYTONOMA. PALI KALA POY BGHKE O ASTRAKOS KAI O TSABARHS KAI YPARXEI ELPIDA NA DOYME ERGA STO NHSI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://periskopiosalaminas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου