ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαλαμίνα 15-11-2010
Ευχαριστώ θερμά ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους του νησιού μας για την ψήφο εμπιστοσύνης που μου δώσατε, την στήριξη και τις ευχές σας.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Σαλαμίνας ανατέλλει, το βέβαιο είναι πως το αύριο θα είναι καλύτερο του χθες γιατί οι συνεργάτες μου κι εγώ και θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε.
Οι εκλογές τέλειωσαν, ο λαός μίλησε. Δεν υπάρχουν πλέον δικοί μας και δικοί τους, υπάρχει μόνο η Σαλαμίνα και τα χρονίζοντα προβλήματα της που επιζητούν άμεσες λύσεις και θα τις δώσουμε.


Με εκτίμηση
Γιάννης Τσαβαρής
Δήμαρχος Σαλαμίνας

Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΝΝΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ..ΠΕΡΙΜΑΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις προσδοκίες του αύριο και σεβό-
    μενοι τη λαϊκή ετυμηγορία, συγχαίρου-
    με τον κ. Τσαβαρή για την εκλογή του,
    σαν Δήμαρχο Σαλαμίνας.
    Ελπίζουμε ότι,η Δημοκρατία,η Διαφά-
    νεια,η Συμμετοχή,η Χρηστή διοίκηση,
    το Περιβάλλον,ο Πολιτισμός,η Αλληλεγ-
    γύη,θάναι στις άμμεσες προτεραιότη-
    τες της νέας Δημ. Αρχής.
    Θά είμαστε αρρωγοί και συμπαραστάτες,
    σε αποφάσεις και ενέργειες που προά-
    γουν τα πάρα πάνω και σφροδροί αντίπαλοι,εάν κι' εφόσον,αυτά υπο-
    βαθμίζονται καικαταπατώνται.
    Καλή δύναμη,για το καλό της
    Σαλαμίνας και των κατοίκων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ...... ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ....ΒΑΛΕΙ....
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΝΟΗΤΟΙ. ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΒΛΑ..... ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ.....ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ..... ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ... Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΗΛΗΘ......ΜΗΝ ΜΗΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...
    Α....ΡΕ ΠΕΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ....ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.. ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΗΦΤΕΙΣ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΤΟ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ.... ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε 12.40 κάτι τέτοιους σαν εσένα που του μοιάζουν έχει ο Ράπτης για αυτό πήγε κατά διαόλου. Οση λάσπη και να τις ρίξετε, όσα ψέμματα κι αν πείτε, όσο πόλεμο και να της κάνατε εσείς και οι άλλοι 5, τρέμετε στο άκουσμα του ονόματός της, γιατί η κα Νάννου είναι η πραγματική νικήτρια των εκλογών, είτε σας αρέσει είτε όχι. Ο κόσμος την υπερψήφισε γιαυτό όσο πήρατε εσείς οι 3 μαζί(ράπτης, παπασάββας, αγαπίου) πήρε μόνη της. Η κα Νάννου σαν πολιτισμένο και δημοκρατικό άτομο άφησε τον καθένα να ψηφίσει κατά την κρίση του.
    Δεν στήριξε κανέναν από τους δυό, διότι κανένας τους δεν την εκφράζει. Διάβασε και την ανακοίνωση για να ξεστραβωθείς.
    Η κα Νάννου δεν έχει πίσω της χρηματοδότες ούτε εξαγοράζεται όπως άλλοι, για να παίξει το παιγνίδι κάποιου. Οσον αφορά το κόμμα και το νησί, σίγουρα ούτε γυμνάσιο δεν έχεις βγάλει για να λες τέτοιες ασυναρτησίες. Ε' μη μου πείς ότι την ψήφισες κιόλας γιατί θα μας κουφάνεις. Πάντως εάν δεν είσαι ηλήθιος, σίγουρα πάσχεις από την πιο αγιάτρευτη αρρώστια που λέγεται ζήλεια. Ο Θεός να σε γιατρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ;;;;;ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ε...!!!!!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υ.Γ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..Η...ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΝ 01.06 ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ, ΑΡΧΟΝΤΑ, ΜΕΓΑΛΕ, ΠΡΩΤΕ ΚΛΠ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ, ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ........ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ.....ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ..........ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΙΛΕ-Η...ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ....ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10¨55 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΚΗ....; ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε 02.58 τι μίσος είναι αυτό που σε διακατέχει ? άνοιξε κανένα ασφαλιστικό να ξεθυμάνεις γιατί θα πάθεις τίποτα. Καλό είναι βέβαια να μας πείς γιατί τόσο μίσος, τι σου ΄χει κάνει ?
    Όσο για το 'συνάδελφέ', σίγουρα και πολύ σίγουρα είμαστε συνάδελφοι, αφού και οι δυό μας διατηρούμε την ανωνυμία και λέμε ό,τι αρλούμπα μας έρθει και ό,τι ικανοποιεί την άρρωστη ψυχή μας. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ....ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου