Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



Η αθλιότητα , η ανικανότητα ορισμένων να λειτουργούν με αθέμιτο και άθλιο ανταγωνισμό τους αναγκάζει με ψευδείς δηλώσεις να κηλιδώνουν το όνομα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας και εμένα προσωπικά.. Ουδέποτε έφυγα και δεν θα φύγω από τον συνδυασμό που τόσα χρόνια αγωνίστηκα. Τον στηρίζω ,τον ψηφίζω και σε όλους αυτούς τους άθλιους ψευδεπίγραφους πολίτες απαντώ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τον συνδυασμό της ΝΙΚΗΣ.
Σήμερα το απόγευμα θα περιοδεύσω με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή στο κέντρο της Σαλαμίνας.


Κώστας Κοκλιώτης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
Εργατικές Κατοικίες
6934668127

Σχόλια

  1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΣΤΑ ΜΠΟΚΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

    ΨΗΦΙΖΩ, ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.
    ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.

    ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...
    ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΛΑΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ..
    ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΝΗΣΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΥΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ....ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ...ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Πολιτική αλητεία της χλεύης, της λάσπης, της βρωμιάς και της σπίλωσης δεν θα περάσει. ο συνδυασμός πρωτοβουλία πολιτών σαλαμίνας δεν πτοείται από αυτές τις ανηθικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ .ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ.

    ΑΝΑΡΩΤΕΙΩΜΟΥΝ ΠΩΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΚΛΙΩΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ


    Δημότη δημότισσα, θέλεις αποχέτευση μπες υποψήφιος σύμβουλος και θα την έχεις. Θέλεις μπετόν στο στενάκι; θέλεις φώς στο στύλο; θέλεις να σου μαζέψω τα σκουπίδια που έχουν πλημμυρίσει τον τόπο; Θέλεις να σου καθαρίσω τον δρόμο από σούρες και σκατά από παλιόνερα και λούντζα τότε πάμε δυνατά, πάμε γερά και ψήφισε δήμαρχο τον ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. Θέλεις να έχεις δήμαρχο των τριών μισθών, θέλεις δήμαρχο που έχει ΤΖΙΠ της δημαρχίας και τζιπάρει; Θέλεις δήμαρχο της έκπτωσης του 1% σε όλα τα έργα;;; Θέλεις δήμαρχο που έχει προσφιλή φίλο του τον Αγγέλου και έχει γεμίσει την ΚΟΥΛΟΥΡΗ φορτηγά;; Θέλεις δήμαρχο που καταφέρνει και διακτινίζει τη λίμνη του Μαραθώνα στη διασταύρωση Σαλαμίνας; Ένας και μοναδικός είναι που έχει το μεγάλο ταλέντο να τα υλοποιήσει ο μεγάλος ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. Θέλεις οικόπεδο δασικό να στο κάνει οικόπεδο οικοδομήσιμο στο δάσος του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ; Θέλεις το δάσος της ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ να γεμίσει μεζονέτες;; Θέλεις εξυπηρετήσεις; Θέλεις φωτάκια στην περιοχή σου σαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο, όπως στα ΠΑΛΟΥΚΙΑ που άλλαξε όνομα η περιοχή και από νούφαρα, λέγεται ΦΩΤΑΚΙΑ;; Θέλεις πλακάκια της κακιάς ώρας να σου στρώσουν;; Θέλεις στάσεις αλλού και αλλού;; Θέλεις σκατά και σούρες σε όλους τους δρόμους της ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ;; Θέλεις σκουπίδια και μπόχα;;
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.

    αναρτήστε το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ουστ αρχιλαμόγιο Τσαβαρή με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ......ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ....ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....ΟΧΙ ΓΛΥΤΣΑΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ...ΟΧΙ ΣΚΥΜΕΝΟΣ....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.........ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..........

    14 Νοεμβρίου 2010 3:36 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου