ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΙΑΝΤΙΣ

"Ως Σαλαμίνιοι, αλλά και ως Έλληνες θέλουμε και ευελπιστούμε να δοθεί στην Ιστορική/Αρχαιολογική περιοχή της Αρχαίας Σαλαμίνας ο σεβασμός που της αξίζει. Ο σεβασμός που παραπέμπει στον Ν.3028/02 σύμφωνα με τον οποίο αποτελεί αρχαιολογικό χώρο Ζώνης Α', δηλαδή ίδιας ιστορικής αξίας με τον Ιερό βράχο της.. Ακρόπολης!!!!!!!Dr. Barry Strauss " Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας έσωσε τον Δυτικό πολιτισμό"
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΙΑΝΤΙΣ»-  Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχαιοτήτων  κύριος Χρήστος Μαριδάκης και τα Μέλη του Δ.Σ., επί τη ευκαιρία  της εκλογής του κ. Γιάννη Τζαβαρη, ως νέου Δημάρχου της Ιστορικής Σαλαμίνας , τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και να γνωρίζει ότι  θα είμαστε συμπαραστάτες στην όποια προσπάθεια του  εφόσον αυτή ταυτίζετε με τους πολύχρονες αγώνες και  το όραμα του Συλλόγου μας.

Αποφασίσαμε  επίσης να εκδώσουμε την Ιστοσελίδα μας    http://www.salamis-aiantis.blogspot.com/ με σκοπό την πλήρη ενημέρωση  ώστε οι  πολύχρονες προσπάθειες του συλλόγου για την προστασία,προβολή  και ανάδειξη της κηρυγμένης από την πολιτεία μοναδικής Ιστορικής/Αρχαιολογικής περιοχής της Αρχαίας Σαλαμίνας να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο.                                                                                 

    Με εκτίμηση,
    Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γραμματέας              

Χρήστος Κ. Μαριδάκης                                                   Γεώργιος Φήμης
                                  

Σχόλια

  1. Ο Γιαννης ο Τζαβαρης και μπορει και θελει να τα αλλαξη ΟΛΑ. Ας επιτελους γινει πράξη το όραμα σου Χρήστο Μαριδάκη και δικαιωθεις επιτέλους και εσυ αλλά και οι αγώνες σου γιατι το αξιζεις και με το παραπάνω αφου οι συγκατικοί σου στα Αμπελάκια δεν τους καιγόταν καρφί...σκατοπέρσες του κερατα

    Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ,ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ !!

    ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα,λέει ο ποιητής μας.
    Αλλά οι άλλοι "ποιητές" Τσαβάριους Πλαν(από το πλάνος)Ανωμερίτης,Μίχας,Τσιρίδης,Μάριος και κόμπανυ το παιχνίδι το έχουν στρώσει.
    Και συ λαέ μαλακισμένε μην ξεχνάς όχι τον Ωρωπό αλλά την Κυνοσούρα και την Σαλαμίνα που την ξεπούλησες
    γιατί έβαλες ταμπέλες κομματικές και δεν πήγες τη δευτερη Κυριακή
    να ψηφίσεις επειδή είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο ΠΑΣΟΚους.
    Είδες το δεντρο και δεν είδες το δάσος.Είδες το τυρί και δεν είδες
    τη φάκα.
    Είχες την ευκαιρία να διαλέξεις την εντιμότητα από τη λαμογιά και με τις κομματικές παρωπίδες σου και την αδιαφορία σου παρέδωσες στα λαμόγια το νησί.
    Λαέ που λειτούργισες σαν όχλος και όχι ως Σαλαμίνιος.
    Να δούμε τώρα ποιός θα βγάλει αυτή τη "σκουριά" από πάνω μας.
    Να δούμε τώρα που θα πουληθούν τα πάντα τί θα πήτε στα παιδιά σας, τί θα πουν οι δοσίλογοι και μασκαράδες.

    Καλχας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. min ta les opos se symferoun.sti dimokratia den yparxoun adiexoda.otan zitage o kathe ypopsifios dimarxos apo ton kathe salaminio na mpi sto psifodeltio poy itan i ithikos fragmos?oloi oi asxetoi pou den exoun mathi oute tin diadikasia psifoforias eginan ypopsifioi symvouloi kai oi dikoi tous elegan tha psifiso oxi ton katalylotero pou tha feri anaptixi sti salamina alla to paidi mas na ypostirixoume.diladi en psihro enoousan o sigenis na vgei gia na exoume symetoxi sti diaploki.ta metaxota vrakia theloun kai epidexious kolous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε ψώνιο Μαριδάκη, μας εχεις ζαλισει τα αρ..... και μας ερχεται να κανουμε εμετο με τον συνεχη και ενελεητο βομβαρδισμο των blogs για τα ονειρα και τις επιδιωξεις του συλλογου ΑΙΑΝΤΙΣ του οποιου εμφανιζεσαι εσαει ως προεδρος.
    Καλα, υπαρχουνε μελοι, γινονται εκλογες και αναδυκνειεσαι προεδρος ?
    Ουτε ο Κανταφι να εισουνα.
    one man show εισαι, κι εχεις βαλει μεσα και τον φουκαρα τον Γιωργο τον Φημη χρηζοντας τον γραμματεα για να φανειτε ως συγκροτημενο προεδρειο. Αξιοτιμε συναδελφε των Ναυάρχων, οπως συνιθιζεις να λες, κακομοιρε Μαριδακη καταφερες με τις μεγαλοστομιες και την κομπαροσυνη να πεισης μερικους για τα ανιδιοτελη κινητρα σου, μεχρι του σημειου να σε αποκαλουν και αγωνιστή. Α ρε, που να ξερατε με τι εχετε να κανετε, κατακαϊμενη Σαλαμινα.
    Ολων των ειδων τα φρουτα διαθετεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαέ της Σαλαμίνας, οι μάου-μάου της νέας δημοτικής αρχής σε περιμένουν να υποκλιθείς και να δηλώσεις υποταγή, για να σου ανοίξουν την πόρτα του παραδείσου, συγνώμη του δημαρχείου, ήθελα να πω.
    Προσέχτε μην πάτε μόνοι σας εκεί, γιατί τα παϊδάκια του χασάπη σήμερα κοστίζουν.
    Γίνου τώρα ξένος μέσα στο σπίτι σου, και μετά βλέπουμε.Μετά από 4 χρόνια, ίσως καταλάβεις τι έκανες. Τραυλός και Τσαβαρής, οι επιβήτορες του νησιού. Προσκυνήστε τους, γιατί σας αξίζει. Και μην τολμήσει κανείς να διαμαρτυρηθεί γιατί θα του κόψω τα αρ....α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.....ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ......ΛΕΓΕΤΕ......
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ...ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΙΤΕΤΟ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΤΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΩΝΥΜΕ 3.07...........ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.......ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
    ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ...ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Κάλχα, αντί να κατηγορείς εκείνους που δεν πήγαν να ψηφίσουνε την 2η Κυριακή, αναρωτήθηκες ποτέ το γιατί ?
    Σκέφθηκες ποτέ ποιοί δώσανε γη και ύδωρ, για να έχουνε την επιλογή - εκείνοι που εσύ κατηγορείς - να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΟΚ ?
    Εψαξες λιγάκι να βρείς τους υπαίτιους και να τους καταλογίσεις τις ευθύνες ? Οχι, βέβαια.
    Το τι μεσολάβησε και το τι διεπράχθη, για να βγεί το αποτέλεσμα των εκλογών όπως βγήκε, ουδόλως σε έχει προβληματίσει. Ψάξε λίγο και είμαι σίγουρος ότι τότε τα πυρά σου θα στραφούν εναντίον εκείνων που κατέστρωσαν και υλοποίησαν το σχέδιο εξόντωσης της κεντροδεξιάς στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 22 Νοεμβρίου 2010 6:17 π.μ.

    ΡΕ ΑΡΧΙΔΑ..ΚΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΑΠΟ BLOG SE BLOG AI BRIZEIS ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου