ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ !!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Ο Συνδυασμός Κοινωνική Συμμαχία για τη Σαλαμίνα του αύριο, ευχαριστεί τους δημότες της Σαλαμίνας...
που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τους καλεί να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά την ερχομένη Κυριακή και να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον της Σαλαμίνας Επίσης δηλώνει ότι θα παραμείνει στις επάλξεις και θα αγωνιστεί μαζί με τη Νέα Δημοτική Αρχή για την περιστολή και την καταστολή των προβλημάτων που ταλανίζουν τη Σαλαμίνα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

Όμηρος Παπασάββας                                    

Σχόλια

  1. ΡΑΠΤΗΣ + ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ + ΑΓΑΠΙΟΥ =
    3 ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΑΒΑΡΗ), ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ; ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
    ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΑΝΕ ΞΟΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ;
    ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ; ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΑΛΛΟΠ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ. Ο ΚΟΥΡΕΑΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΙ ΉΞΕΡΕ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΡΟΥΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΣΟΦΡΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 3ου ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΛΟCOSCO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 3 ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΡΑΠΤΗ+ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ+ΑΓΑΠΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ, ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΟΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για στο στόμα σου και στην πένα σου 10:47 π.μ. Ολη η κοινωνία αυτό λέει και δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Νάννου βγήκε από το παιχνίδι.
    Φτου σου ρε γύφτο Κύπριε και αίσχος για αυτούς/τές που σε ακολούθησαν, γιατί δεν ξευτιλίσθηκαν μόνο για το υποτιμιτικό ποσοστό του 7%, αλλά προπάντων για τις ανήθικες πράξεις του επικεφαλής των. Τα αργύρια που πήρες στάχτη να γίνουν και μην εμφανισθείς μπροστά μου γιατί θα την φας την σφαλιάρα, προδότη, Δούρειε Ιππε της δεξιάς, φιλιππινέζα του Τραγάκη.
    Αφού πέταξες την Νάννου έξω,με τα λεφτά του Σοφρά και του Τσαβαρή, τώρα μας προτρύνεις να τρέξουμε μαζικά να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ. Εξαφανίσου από το νησί παληοπ...στη,πουλημένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αθλιότητα , η ανικανότητα ορισμένων να λειτουργούν με αθέμιτο και άθλιο ανταγωνισμό τους αναγκάζει με ψευδείς δηλώσεις να κηλιδώνουν το όνομα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας και εμένα προσωπικά.. Ουδέποτε έφυγα και δεν θα φύγω από τον συνδυασμό που τόσα χρόνια αγωνίστηκα. Τον στηρίζω ,τον ψηφίζω και σε όλους αυτούς τους άθλιους ψευδεπίγραφους πολίτες απαντώ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τον συνδυασμό της ΝΙΚΗΣ.
    Σήμερα το απόγευμα θα περιοδεύσω με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή στο κέντρο της Σαλαμίνας.

    Κώστας Κοκλιώτης
    Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
    Εργατικές Κατοικίες
    6934668127

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΩΣ ΠΑΣ;ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ.........ΒΑΤΡΑΧΕ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ......ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ....ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....ΟΧΙ ΓΛΥΤΣΑΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ...ΟΧΙ ΣΚΥΜΕΝΟΣ....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.........ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..........

    14 Νοεμβρίου 2010 3:36 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρεπει να ντρεπεστε οποιοι λενε για τον παπασαββα οτι τα πηρε αμα το εκανε αυτο και ηταν ιδιο του χαρακτηρα του θα ηταν πλουσιοσ τουλαχιστον για αυτον κανεις δεν μπορει νατον κατηγορηση σταματηστε γιατι εγω που τον ξερω ειναι αξιος για τετοια θεματα αξιοπρεπειας να κανει και μηνυσεις αυτο νασ το αποκλεισετε και ο αγωνας του ηταν εντιμος χωρις να δωσει σε κανενα τιπποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ..ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ... ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ;..ΑΝ ΝΑΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου