ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ
ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπύρος Σοφράς
θα μιλήσει στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (“Flamingo”).
Θα είμαστε όλοι εκεί!
Όλοι μαζί, χωρίς χρώματα, χωρίς προκαταλήψεις,
να εγγυηθούμε την Ενότητα του  τόπου που αγαπάμε. 

Σχόλια

  1. Ποιον τόπο αγαπάτε αυτόν που δεν καταφέρατε να κάνετε καθαρό; Αυτόν που δεν ολοκληρώσατε την αποχέτευση; Αυτόν που ξεπουλήσατε στον λατόμο τα βουνά μας; Αυτόν που δεν τολμήσατε να κάνετε έκπτωση πάνω από 1% στα έργα; Αυτόν που οι δρόμοι του είναι οι χειρότεροι στον κόσμο; Αυτόν που το ΓΠΣ το έχετε ακόμα στα συρτάρια σας; Καλύτερα να μην αγαπάτε τόσο πολύ αυτόν τον τόπο και να πάτε στο Αλεποχώρι ή στην Ελευσίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μάχη Τσαβαρή Αγγέλου την Κυριακή θα είναι σκληρή. Νικητής , το νησί μας .Θωμά θα χάσεις όσα και να σπρώξεις η Κούλουρη θα καταδικάσει εσένα και τα ανδρείκελα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kurie Aggelou ....osa xrimata kai na doseis sta blamena pou exeis mazepsei kai pou to paizoun politikoi arxontes tou topou.....tha xaseis.
    O LAOS EINAI EKSYPNOS TORA.
    Oso gia thn agaph tous thn eidame.......den xreiazete na poume tipota......
    Nomizoun oti tha paiksoun me thn nohmosunh mas.....
    Tha deis stis ekloges ti tha exeis kataferei....
    k.Aggelou Spuridona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΟΥ; ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ; 300, 300.. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ;; ΑΜ ΔΕ!!!! ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ;; ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΕΚΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ 10% ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;; ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣΟΥΝΕ;; ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ......ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ....ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....ΟΧΙ ΓΛΥΤΣΑΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ...ΟΧΙ ΣΚΥΜΕΝΟΣ....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.........ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..........

    14 Νοεμβρίου 2010 3:36 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου