Ρούλα Νάννου


Ο συνδυασμός "Κοντά στο Δημότη" ευχαριστεί τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Εν όψει της επαναληπτικής ψηφοφορίας της Κυριακής 14/11/2010 για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής του νησιού μας, δηλώνει ότι δεν στηρίζει ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των δύο συνδυασμών που αναμετρώνται στις εκλογές της Κυριακής και καλεί τους Δημότες να ψηφίσουν κατά την κρίση τους.
Εμείς παραμένουμε στις επάλξεις και θα συνεχίσουμε με την ίδια αξιοπρέπεια τον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου.


Σαλαμίνα 11/11/2010
Η επικεφαλής του συνδυασμού
Ρούλα   Νάννου

Σχόλια

  1. ΣΥΝΕΒΗ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Ε,ΡΕ ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΥΠΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ;....ΠΙΟ ΑΔΙΚΟ ......Μ......ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΝΑ ....ΦΙΛΑΚΙΑ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας τσούζει και την πολεμάτε ανελέητα επειδή τα κατάφερε και έφερε το ποσοστό που έφερε μέσα σε 3 άλλους καθαρά από το χώρο της, και αρκετούς που έχουν ενταχθεί στον Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΒΑΡΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ;; ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙ Η ΡΟΥΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ;....ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΑΠΤΗΣ + ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ + ΑΓΑΠΙΟΥ =
    3 ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΑΒΑΡΗ), ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ; ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
    ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΑΝΕ ΞΟΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ;
    ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ; ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΑΛΛΟΠ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ. Ο ΚΟΥΡΕΑΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΙ ΉΞΕΡΕ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΡΟΥΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΣΟΦΡΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 3ου ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΛΟCOSCO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 3 ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΡΑΠΤΗ+ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ+ΑΓΑΠΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ, ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΟΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ


    Ευχαριστώ βαθύτατα τους ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και επένδυσαν για την πορεία του τόπου επάνω μου όμως:
    Συνεκτιμώντας το αποτέλεσμα των εκλογών, τις πολιτικές εξελίξεις και δράσεις, τις διαδικασίες εφαρμογής, τους κανόνες της πολιτικής δεοντολογίας και των αρχών της ηθικής, σας ενημερώνω ¨ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ¨ ότι δεν μπορώ να έχω ενεργό ρόλο στον συνδυασμό πρωτοβουλία πολιτών Σαλαμίνας.

    Προς τούτο αποχωρώ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ από τον συνδυασμό που επί τριάμισι χρόνια υπηρέτησα.



    Με εκτίμηση στους ψηφοφόρους μου
    Πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

    ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΙΩΤΗΣ


    παρακαλώ να το αναρτήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Συνδυασμός Κοινωνική Συνομωσία… για τη Σαλαμίνα του αύριο, ευχαριστεί τους δημότες…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ….. της Σαλαμίνας που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τους… ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ…τους καλεί να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά την ερχομένη Κυριακή και να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον ΜΟΥ
    Επίσης δηλώνει ότι θα παραμείνει στις επάλξεις και θα αγωνιστεί…. μαζί με τη Νέα Δημοτική αρχή….. ΑΦΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ…για την περιστολή και την καταστολή των προβλημάτων που ταλανίζουν τη Σαλαμίνα ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ….. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ.. ΦΙΛΟΥΣ …ΜΟΥ…

    ΟΙ επικεφαλής του συνδυασμού
    Όμηροι.. Παπα….α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 13 ..02.59 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ .... ΜΗΝ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΕ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ.

    ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρούλα, στην συνείδηση του κόσμου είσαι η νικήτρια των εκλογών.
    Τέτοιος αξιοπρεπής και πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας - με θέσεις και προτάσεις χωρις να θίξεις κανέναν - δεν έχει ματαγίνει.
    Δεν έχασες Εσύ, ο τόπος έχασε.
    Τα ΄βαλες με λαμόγια και επέπλευσες.
    Ησουνα ο κύριος και μοναδικός στόχος και των 6 υπολοίπων αντιπάλων, διότι όλοι γνωρίζανε ότι αν έμπαινες στην 2η Κυριακή θα ήσουνα και Δήμαρχος. Καμία δύναμη δεν θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση γιατί η αγάπη του κόσμου ήταν εκφρασμένη στο πρόσωπό σου.
    Εσύ είσαι η νικήτρια της αξιοπρέπειας, ενώ όλοι οι άλλοι είναι και θα είναι νικητές της λαμογιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε ρουλα εσυ και οι φιλοι σου για να βγειτε και απο πανω το παιζετε τωρα και νεοδημοκρατες φανατικοι???Εσυ δεν εχεις στο συνδυασμο σου το μακρη τον υποψηφιο βουλευτη του ΛΑΟΣ και μαλιστα τον εχεις και κορονα στο κεφαλι σου???Ξεχναμε τι εχει γινει?????Οι μονοι που δεν πρεπει να μιλατε για νεα δημοκρατια ειστε εσεις!!!Οσο για το ποσοστο σου λογικο ειναι αυτο που πηρες υστερα απο τοσες αγορες....αλλα εδω δε φταις εσυ....φταινε οι αλλοι που ειναι αυτοι που ειναι και ξεπουλιουνται για μερικα ευρω....!!!!Και το ποσοστο αυτο παλι αν το σκεφτει κανεις αποτυχια ειναι γιατι τζαμπα και τα τοσα μπικικινια!!!!!κανονικα 50% θαπρεπε ναταν αλλα τι να πεις...αχαριστια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ 01:47, σου μιλάει ένας άνθρωπος ο οποίος την κα Νάννου μόνο εξ όψεως την ήξερε, πριν μπω στον συνδυασμό της. Σε διαβεβαιώ λοιπόν ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα με ήθος, ευγένεια,τιμιότητα, ειλικρίνια, καλωσύνη, μόρφωση, ευθράδεια λόγου, υπομονή και πάνω από όλα ταπεινή και προσιτή,χωρίς τουπέ και εγωϊσμούς. Σίγουρα για τίποτα και με τίποτα δεν είναι φανατισμένη. Διαθέτει ένα ευρύ και καθαρό μυαλό και δεν είναι άνθρωπος των άκρων. Οσο για τον κ.Μακρή, σε πληροφορώ ότι δεν είχε καμια ουσιαστική συμμετοχή στον αγώνα, και μπορώ να πω ότι το σταυρό τον τράβηξε μόνη της.
    Οσο για τις ....αγορές κλπ, αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή της στοχευμένης λάσπης εναντίον της.
    Αυτοί που ξεπουλήθηκαν από τη δεξιά είναι οι άλλοι 3 αντίπαλοί της και αυτό είναι ολοφάνερο. Γι αυτό συμφωνώ με έναν ανώνυμο που είπε ότι δεν έχασε η Ρούλα, αλλά ο τόπος. Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή η γυναίκα είχε το μεράκι να προσφέρει στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΟΜΙΖΕΙΣ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ......ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ....ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....ΟΧΙ ΓΛΥΤΣΑΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ...ΟΧΙ ΣΚΥΜΕΝΟΣ....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.........ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου