ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ



  Ο    συνδυασμός    ''ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ   ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ''   με  επικεφαλής  τον  υποψήφιο  δήμαρχο  Γιάννη  Τσαβαρή   σήμερα  το  πρωί   διέκοψε  την   πορεία   προς  το  πορθμείο  στα  φορτηγά  του  Αγγέλου   έξω  από  το  μοναστήρι  της  Φανερωμένης  .  Η  κίνηση   ήταν  συμβολική   και  είχε   σαν  στόχο    την  διαμαρτυρία  του  λαού  της   Σαλαμίνας   για   την  ανεξέλικτη   και  καταστροφική  εξαγωγή  αδρανών  υλικών  από  το  νησί  μας .

Σχόλια

  1. Ο/Η ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ είπε...

    Συμβολική και εύστοχη η κίνηση της παρεμπόδισης της κυκλοφορίας των φορτηγών των Λατομείων Αγγέλου,από το Συνδυασμό του κ. Τσαβαρή.
    Ελπίζω ότι,οι ενέργιες αυτές θα επαναληφθούν και μετά τις εκλογές,από οποιανδήποτε θέση στο Δήμο.
    Διαφορετικά......

    ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ

    22/10/10 19:35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η προσπάθεια παιδιά, αλλά τρώνε πολλοί από αυτό το λατομείο! Και δεν εννοώ εργάτες.
    Ενα σωρό παρατρεχάμενοι γλείφουν τον Αγγέλου, από όλες τις κοινωνικές θέσεις της Κούλουρης, μήπως και οικονομήσουν κάτι!
    Οι επόμενες κινήσεις πρέπει να είναι ποιό δυναμικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε,
    Αυτό λέμε. Πρέπει οι κάτοικοι αυτού του νησιού να αντριδράσουμε πιό δυναμικά πιό αποφασιστικά.
    Δυστυχώς όμως,μέχρι σήμερα,οι αντιδράσεις του κόσμου δεν ήταν οι αναμενόμενες,παρά τις προσπόθειες της Επιτροπής Αγώνα,του περιβαλλοντικού ΟΜΙΛΟΥ Σαλαμίνας,ορισμένων Δημοτικών Συμβούλων κ.λ.π.
    Άς ελπίσουμε ότι,στο μέλλον,θα ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους μαζικούς φορείς,παρέλειψα την ΟΕΕΣΣ και θάταν άδικο να μην αναφερθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αντίδραση δεν ήταν προγραμματισμένη να γίνει παραμονές των εκλογών αλλά φαίνεται κάπου "χάλασε" η συμφωνία. Η κατάσταση θα έφυγε εκτός ελέγχου σε μία από τις δύο μεριές. Κι ως γνωστόν αυτός που δεν πληρώνει, δεν έχει μέλλον σε αυτό το πλανήτη. Στην Ελλάδα υπάρχουν οι επιχειρηματίες, αυτοί που δουλεύουν για τον επιχειρηματία και αμοίβονται ελάχιστα και αυτοί που δεν δουλεύουν για τον επιχειρηματία και αμοίβονται αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικη κινηση ...Μπραβο.....
    Οτι καλυτερο...
    Πρεπει να καταλαβουν ολοι το νησι το θελουμε με βουνα και πρασινο...
    και οχι σαν την σεληνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΟΜ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΤΙΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΤΟΜ ΜΕ ΤΗΝ COSCO. ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;; ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΟΦΕΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ, ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κινδυνολογίες και αερολογίες για δήθεν συμφωνίες. Τα ψηφουλάκια να πέσουν κι ας λέμε ότι κλείνει συμφωνίες και με τα ΚΑΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου φαίνεται ότι μας θεωρούν όλους οπαδούς του Μητσοτάκη;
    Επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια απ'τους αγώνες γιά το κλείσιμο του νταμαριού του "μπατσι"και του έτοιμου μπετόν τον μηχανικών της Σαλαμίνας, θέλουν να μας παρουσιάσουν μιά εκδρομούλα μερικών υποχείριων του "αφέντη" Τσαβαρή, σαν δυναμική κινητοποίηση;
    Αν δεν υποκρύπτει αλλότρια συμφέροντα, αυτή η για κλάματα κινητοποίηση,που ήταν ο "αρχηγός";
    Πάλι κρύβετε; ή θέλει να έχει το άλλοθι απέναντι στον Αγγέλου;
    Δεν ξεχνάμε την συνάντηση στά Σελήνια, στον κουρσάρο. Αγγέλου-Τσαβαρής-Τραυλός.
    Εγώ κ. Αγγέλου δεν είμαι αντίθετος, αλλά να, εκλογ΄ες έρχονται πρέπει να δείξω κάτι κι'εγώ. Εξάλλου μιά ομαδούλα πήγε μόνο γιά να γίνει εκτόνωση;
    Λάθος; Δεν νομίζω.

    ΥΣ: Αν πραγματικά θέλετε να κλείσετε το νταμάρι,κλείστε το δρόμο του νταμαριού έτσι που να μη μπορεί να μπεί ή να βγεί κανένα φορτηγό.
    Αν δεν το κάνετε θα σας χαρακτηρίσουν ανθρωπάκια μίζερα, μισαλόδοξα, και κακόβουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά εσύ που κανείς την πρόταση γιατί δεν πας πρώτος , ε γιατί ρε κηφηνάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Σοφρά , τι κάθεσαι δεν παίρνεις τα μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ΤΣΑΜΗ ΑΛΑΙΣΚΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ κ.λ.π. κάνα δυο σούργελα δημοσιογράφους που τον αγαπούν και στηρίζουν (κατά σύμπτωση και εσένα )να δειπνήσετε με τον Θωμά ,να τον σερβίρετε, να του κάνετε και καμία πίπα και αυτός είναι μεγαλόψυχος κάτι θα σας δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ....
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΓΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ, Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ Η ΣΟΥΡΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ ΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΝΕΩ. ΔΗΜΑΡΧΕ, Η ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΖΗΣΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΓΚΛΟΝΙΣΕ. ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ, ΡΩΤΩ ‘’ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;’’ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ‘’ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ‘’ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ’’ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ. ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΥΨΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΕ ‘’ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ’’.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ , ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ. ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΒΡΙΚΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΤΟ ΝΑΘΑΛΑΗΛ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ………!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΗ, ΜΕΡΕΜΕΤΙΤΖΗ, ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΟΥ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ, ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ. Η ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ, ΕΝΑ ΡΥΜΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν πρώην που έχει αποσυρθεί και επανέρχεται για να αποκτήσει όσα τα τελευταία χρόνια ονειρευόταν. τα ιδρυτικά στελέχη διαφόρων ομίλων ανήκουν αποκλειστικά σε έναν συνδυασμό. Φαίνεται καθαρά ότι εδώ και ενάμισο χρόνο όλα πηγαίνουν βάση σχεδίου. ο συνδυασμός αποτελούμενος από μη Σαλαμινιώτες κατά 70% μου δημιουργεί την αίσθηση ότι θα χαθεί η συνοχή στην μικρή μας κοινωνία. Θα αποξενωθούμε και η Σαλαμίνα θα είναι ξένος τόπος για μας. όπως ξένοι πήρανε τις ιχθυοκαλλιέργειες, το λατομείο, την κυνοσούρα, άντε τώρα να βρεις το δίκιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τσαβαρή γιατί ξαφνικά αυτή η πρεμούρα;
    Μήπως φταίνε τα αποτελέσματα του gallop που είχες κάνει;
    Πως και θυμήθηκες ξαφνικά τον Αγγέλου;
    Ξέρεις πως λέγεται αυτό Τσαβαρή;
    ΠΑΝΙΚΟΣ στο συνοθυλευμα του συνδυασμού σου.
    Αν αντέχεις και έχεις κότσια δόστο στην δημοσιότητα,το γκάλοπ, και μη μας πεις ότι το απαγορεύει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε λαμογια του κερατα ξεχασατε την συναντηση Τραυλου Τσαβαρη Αγγελου;
    Βρε λαμογια που τα βρισκει τα λεφτα ο Γιαννακης και τα σκορπα σαν μαρουλοφυλλα;
    Βρε λαμογια τι συμφωνιες εχει κανει ο Γιαννακης με τον Μηνα την Ρουλα τον Μακρη τον Καραγιαννη στο σπιτι του Τραυλου;
    Τι συμφωνια εχει κανει με Παπασαββα;
    Που βρηκε ο δημοσιος υπαλληλος τα χιλλιαδες ευρω και χαλαει;
    Ρε χαμενα λαμογια δεν ειχα σκοπο να παω να ψηφισω γιατι σιχαινομαι
    την πολιτικη και τους πολιτικους
    σαν και σας που το παιζουν ΚΑΙ γκομενιαριδες εκτος απο εθνοσωτηρες.
    Θα ψηφισω και θα φατε μαυρο μονο και μονο για να γρεμοτσακιστητε μπας και ησυχασουμε.
    Αι στο ροντοδιαβολο που μας περνατε
    για μαλακες.

    24/10/10 14:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κορίτσια ορμάται τους , Βίκυ , Κατερίνα τι καθόσαστε με θίγουν , κάντε κάτι , εγώ για σας κάνω μεγάλες θυσίες στερώ από το εισόδημα μου 100 ευρώ το μηνά και εσείς γράφετε πολύ λίγα και ανούσια .Κάντε κάτι επιτέλους έχω αγανακτήσει με την πάρτη σας.

    Θωμάς ο αμαρτωλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    1. Ευχαριστούμε τους υποψηφίους δημάρχους που βρωμίζουν και ρυπαίνουν αλόγιστα τους δρόμους και τις γειτονιές μας με ένα σωρό χαρτιά, την ίδια στιγμή που μιλάνε στα προγράμματά τους για την καθαριότητα...Ο κόσμος, τα βλέπει πια και ακυρώνεστε με τις πράξεις σας που αναιρούν κάθε σας πρόγραμμα.
    2. ΕυχαρΙστούμε πολύ τους υποψηφίους δημάρχους που βομβαρδίζουν κάθε γωνιά του νησιού με τις αφεντομουτσουνάρες τους, θαρρείς και όλοι τους πάσχουν από ωραιοπάθεια...Ήμαρτον!
    3. Ευχαριστούμε πολύ τους κυρίους υποψηφίους δημάρχους που εν μέσω οικονομικής κρίσης κάνουν απίστευτη σπατάλη για την προεκλογική τους εκστρατεία...πιο προκλητικά από ποτέ!
    4. Ευχαριστούμε πολύ τους υποψηφίους δημάρχους για τα ψέματα που μας ξεστομίζουν για δήθεν έργα που θα κάνουν ή έκαναν...Σε άλλο νησί ζούμε κύριοι?Τα χάλια μας δεν τα βλέπουμε νομίζετε?Ανύπαρκτοι και εγκαταλειμένοι αθλητικοί χώροι, σκουπίδια παντού, βρωμόνερα παντού, ακτές που δεν βλέπονται, δρόμοι για να σκοτωθείς...
    5. Σας ευχαριστούμε πολύ κύριοι υποψήφιοι για το καθημερινό σας ξεκατίνιασμα από blog σε blog και σε κάθε εφημερίδα...Είστε ακούραστοι στήν εξύβριση και δεν αξίζετε πια την προσοχή μας, ακόμη κι αν τύχει να μιλάτε για κάποιο σοβαρό θέμα.Μας εξαντλείσατε πια..
    Σας έχει ποτέ μιλήσει κανείς ότι οι δήμαρχοι δε βγαίνουν με λόγια , αλλα με έργα και προσπάθεια...ή ακόμη καλύτερα για το "χαμηλοί τόνοι και πολλή δουλειά"?Τι σας λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΧΟΛΕΡΑ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΝΑΝ ΑΠΟΠΑΤΟ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΚΙΡΗΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ: ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ, ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ, ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΩΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΤΟΥ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Sumfono apoluta me ton teleutaio....
    Me kalupse se ola....
    Alla kai o proteleutaios kurios exei ta dikia tou...
    Prepei na uparksei epitelous politikos politismos....kai oi Dimarxoi na bgainoun me ta erga tous..
    kai epitelous na ksupnisei o psifoforos.....eleos ....!!!!
    Exoume oloi mas euthini....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου