ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Εμμανουήλ Κάϊλας



Συνδημότη μου έχω και εγώ όσο και εσύ τον ίδιο προβληματισμό για το αύριο στο νησί μας θέλω και εγώ όσο και εσύ ένα καλύτερο μέλλον,  θέλουμε το νοικοκύρεμα , των δρόμων και πεζοδρομίων την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων την εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες υγείας , αξιοπρεπή και καθαρά σχολεία ,με λίγα λόγια θέλουμε να απολαμβάνουμε τις αυτονόητες υπηρεσίες ενός δήμου  .
Σίγουρα δεν θέλεις την όχληση που δημιουργείτε από την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων προς τα μεγάλα αλλά και μικρά και ατομικά συμφέροντα χωρίς μέτρο δικαίου , αδιαφορώντας για τους δημότες που πλήττονται άμεσα η έμμεσα αλλά και όλες τις άλλες ανεπανόρθωτες συνέπειες που προκαλούνται από την απληστία για μεγαλύτερο κέρδος και όφελος  .


Σήμερα είσαι ικανοποιημένος από την εικόνα της Σαλαμίνας ?
Για αυτήν  την κατάσταση υπάρχουν υπεύθυνοι, αλλά υπεύθυνοι είμαστε και εμείς οι δημότες που επιτρέπουμε σε αυτούς που εξουσιοδοτούμε με την ψήφο μας να μας εκπροσωπούν στα δημοτικά συμβούλια να είναι αναποτελεσματικοί και αδιάφοροι .
Πιστεύεις ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε αυτήν την κατηφόρα ? και να αρχίσουν να λύνονται τα προβλήματα που κατά βάση θεωρούνται κύρια για ένα δήμο ? σου τα  παρουσιάζω κατά μέγεθος προβλήματος ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ , ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ , ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Θέλεις να συμβάλεις και να υποδείξεις από αύριο τις προτεραιότητες για να λυθεί η να περιοριστεί ένα από τα ποιο πάνω προβλήματα ?
Έχεις καταλάβει ότι αυτοί που εμπιστευτικες  και προτίμησες έως σήμερα δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες σου ?
Το ξέρεις ότι η απόφαση σου είναι καθοριστική για το μέλλον της Σαλαμίνας και αυτή δεν εξαργυρώνετε σε υποχρέωση εξυπηρέτησης που ούτος η άλλως αποτελούσε δικαίωμα σου και ο εξυπηρετών το δικαίωμα σου εντέχνως το μετατρέπει σε προσωπικό του όφελος και υπονομεύει το μέλλον σου .  Παραθέτω ένα απλό παράδειγμα :
Στο σπίτι σου χρειάζεσαι κλειδαρά για να επισκευάσει την πόρτα της αυλής σου γιατί ανοίγει με δυσκολία , και ένας  φίλος σου προτείνει ένα γνωστό του , αλλά δεν τα καταφέρνει να την επισκευάσει , κάποια μέρα παθαίνει το ίδιο και η κύρια είσοδος του σπιτιού σου , θα φωνάξεις τον ίδιο να ξαναδοκιμάσει να την φτιάξει?
Για να επιλέξεις τον Δήμαρχο και τους συμβούλους το ξέρεις ότι είναι πολύ σοβαρή απόφαση και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας αν ο υποψήφιος είναι ικανός να λύνει πολύ απλά προβλήματα και να έχει τους ίδιους προβληματισμούς με εμάς και να θυμάσαι έστω και μια επιτυχή επίλυση προβλήματος στην οποία έχει συμβάλει προσωπικά αν ήδη κατέχει αυτήν την θέση και βέβαια να μην αποτελεί επέκταση των επαγγελματικών και κομματικών του δραστηριοτήτων.
Ήρθε η ώρα για αυτήν την απόφαση μας να επιλέξουμε τον δήμαρχο και τους συμβούλους που θα μας εκπροσωπούν για τα προβλήματα της γειτονιάς και γενικά της Σαλαμίνας μας που τόσο πολύ αγαπάμε και θέλουμε απλές και ήπιες παρεμβάσεις που θα καλυτερέψουν την διαβίωση μας και όχι αιολες και ανεφάρμοστες υποσχέσεις .

Σχόλια

  1. ΑΜΟΙΡΕ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, Η ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ, ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ. ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΙΣΚΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ;; ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;; ΠΟΥΘΕΝΑ;; ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΩΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ;;; Ο ΣΟΦΙΣΤΗΣ ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΤΑΛΚΑΣ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΑΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΦ ΚΑΙ ΠΟΥΦ. ΜΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ;; ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. Η ΑΛΙΚΗ ΠΕΘΑΝΕ Η ΚΑΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ 40 ΧΡΟΝΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΛΛΑΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ασχοληθεί κανείς υποψήφιος με τα απορρίμματα; Όλοι θέλετε να βγείτε για να υπηρετήσετε τον Σαλαμινιώτη αλλά δεν βλέπω να κουνιέστε από τον καναπέ σας. Ψηφουλάκια θέλετε αλλά ότι στραβό, ανάποδο και παράνομο καταγγέλουμε ανώνυμα εδώ μέσα, εσείς επώνυμα δεν κάνετε τίποτα. Μόνο επώνυμα θέλετε ψήφους. Να σας δώσουμε 5 προκαταβολικά για να έχετε; Δεν υποφέρεστε άλλο με την ανικανότητα σας και την αδιαφορία σας για τα σκουπίδια που μας έχουν πνίξει και τις αυθαιρεσίες του δημάρχου που όπου σταθεί κάνει παράνομες μεταφορτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου