ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




  • Ο Ε.Π.Ο.Σ. θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση και τις αξιολογήσεις των διαιτητών του Πειραιά από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Θεωρεί ότι τα πρωταθλήματα του Πειραιά αποδυναμώνονται όταν υποβιβάζεται η Πειραϊκή Διαιτησία.
  •  
  • Ενθαρρυντικό γεγονός είναι η αποφοίτηση αρκετών νέων διαιτητών από την τελευταία Σχολή Διαιτησίας.
  •  
  • Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εύχονται ταχεία ανάρρωση στο πρώην ποδοσφαιριστή του και νυν της Α.Ε. Περάματος Πατέστο Σπυρίδων.
  • Ο Ε.Π.Ο.Σ. ευχαριστεί το Ερμή Κορυδαλλού για την άριστη φιλοξενία του.
  • Δύο βασικά στελέχη χάνει ο προπονητής Σάκης Αλμανίδης για την υπόλοιπη χρονιά. Πρόκειται για το Παπαγεωργίου Παναγιώτη (ταξίδι με το Εμπορικό Ναυτικό) και το Κανάρη Σωτήριο (θα υπηρετήσει τη θητεία του). Δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι με τον Ερμή και αναμένεται να επιστρέψουν για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με το Φαληρικό οι Παπαγεωργίου (κάκωση), Φέτσης και Πατάπης (ταξίδι με το Πολεμικό Ναυτικό), Πέτκος (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Μπούτσης (τροφική δηλητηρίαση).

Σχόλια

  1. Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
    Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
    Τοπικό Δίκτυο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
    Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
    Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
    Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
    Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
    Για το Διοικητικό συμβούλιο.


    Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
    Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου