Περιοδεία του κ. Δημαρά  στην  ΣΑΛΑΜΙΝΑ




Οι περιοδείες του κ. Δημαρά θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή θα επισκεφτεί το Μαρούσι, την Κηφισιά, την Ελευσίνα και τα Μέγαρα, όπου και θα ανακοινώσει τους περιφερειακούς του συμβούλους στη Δυτική Αττική.

Το Σάββατο θα βρεθεί στο Κερατσίνι, το Πέραμα και τη Σαλαμίνα, όπου θα ανακοινώσει τους περιφερειακούς του συμβούλους στον Πειραιά, και την Κυριακή θα βρεθεί στο Μπουρνάζι για μπιλιάρδο και καφέ σε γνωστά καταστήματα της περιοχής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, άυριο Τετάρτη ο κ. Δημαράς θα επισκεφτεί τον Αργοσαρωνικό και πιο συγκεκριμένα την Αίγινα.

Σχόλια

  1. ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕI ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ" ΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑ ΜΙΛΙΑ ΛΑΛΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΖΗΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΗΛΙΔΩΣΕΣ, ΤΟ ΒΡΩΜΙΣΕΣ, ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΣΟΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΑΝΑΓΩΓΕ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΕ, ΜΟΙΑΡΕ. ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΣΑΜΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ!! ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΓΧΑΡΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΤΡΟΣ Ο ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ, ΕΜΑΘΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΟΛΗ, ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 2% ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo oti gnorizo sto trapezi tsakothikan polu kai gia kati pites aladotes . kai sto telos epesan epano oi pio kontinoi kai tous xorisan.
    Itan megalh ekpliji olon ....
    Kanenas den iksere oti o Astrakos troei toso polu...
    Tora skeftonte oloi mhn ginei kanena episodio pali me tipota patates se allo trapezi. tha prepei na tous baloune na katsoun xoria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Ολο αυτό το ετερόκλητο ασκέρι,στο τέλος θα μείνει με το κ@#@λί στο χέρι,να το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου