ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 αντιπροσωπεία του συνδυασμού ΙΔΕΣ με επικεφαλής το Δήμαρχο Σπύρο  Σοφρά επισκέφτηκε το ΙΚΑ Σαλαμίνας  στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών στις Δημόσιες Υπηρεσίες. Εκτός  των άλλων υπηρεσιών, έκριναν  σωστό να επισκεφτούν και το ιατρείο  του γιατρού Μιχάλη Καραγιάννη, συζύγου  της υποψηφίας Δημ. Συμβούλου κας Λούλας Αντωνίου – Καραγιάννη. 

Ο κ. Καραγιάννης, παρόντος του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Δημ. Συμβούλων και τρίτων προσώπων (η παρουσία των οποίων εντός του ιατρείου παραβιάζει το ιατρικό απόρρητο των ασθενών), απαγόρευσε την είσοδο στην πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σαλαμίνας κας Μίνας Μπούτση λέγοντάς της: «Εσύ να περάσεις έξω γιατί μου μολύνεις το χώρο»(!)
Μετά την αχαρακτήριστη αυτή στάση του γιατρού Μιχάλη Καραγιάννη επιθυμούμε να του θυμίσουμε τα εξής:

  1. Τα γραφεία του ΙΚΑ δεν αποτελούν προσωπική του ιδιοκτησία ώστε να επιλέγει ο ίδιος σε ποιους θα επιτρέψει την είσοδο σ΄ αυτά και σε ποιους όχι.
  2. Η κα Μπούτση αλλά και όλα σχεδόν τα μέλη του συνδυασμού ΙΔΕΣ στάθηκαν δίπλα του το 2002 όταν ο ίδιος διεκδίκησε το Δημαρχιακό αξίωμα.
  3. Η κα Μπούτση αλλά και όλα σχεδόν τα μέλη του συνδυασμού ΙΔΕΣ τον παρότρυναν να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος το 2006 έχοντας την αμέριστη στήριξη όλων, αλλά δεν το τόλμησε. Δεν του φταίει επομένως κανείς που σήμερα είναι Δήμαρχος ο κ. Σοφράς και όχι ο ίδιος.
Κύριε Καραγιάννη, ίσως η παραπάνω στάση σας να οφείλεται  στον πανικό και τον εκνευρισμό σας  αλλά πρέπει να έχετε υπόψη σας  ότι έχει και η αχαριστία τα όριά της!
                                                                             Συνδυασμός ΙΔΕΣ

Σχόλια

  1. Καλά ρε ρεζίλες του κερατά ,βγάζετε ανακοίνωση - καταγγελία για την Μίνα τη Μπούτση . Καλά ρε δεν ντρεπόσαστε ,δεν έχετε τσίπα επάνω σας ,μια χαμένη , μια σχιζοφρενής, μια αισχρή προσωπικότητα του νησιού μας με χαμηλό επιπέδου που ντροπιάζει μια παράταξη ένα πολίτικο κόμμα προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την απρεπή επί χρόνια συμπεριφορά της επιστρατεύοντας την έμμισθη από τον Δήμο και τον αναπτυξιακό Βίκυ Ψυλάκη . Ανα χαθείτε καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι πρέπει να εξακολουθήσουμε την συμπεριφορά του γιατρού .Τέτοιες προσωπικότητες που προσβάλουν το νησί μας πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε όπως τις αξίζουν .Η Κ ΣΠΥΛΙΟΠΟΥΛΟΥ με την συμπεριφορά της ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Βάναυσα την προσωπικότητα των Σαλαμινίων και η αντιμετώπιση αυτής και του κουραδόμαγκα , μουστακαλή , μέθυσου και χαραμοφάη άντρα της πρέπει να είναι από όλους μας ανάλογη και σύμφωνη με αυτή του γιατρού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai liga sas ekane, geia sou re mixali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΗ. ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΧΕΙ ΔΕΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι απιστευτα αννοητη γυναικα...
    πολυ χαμηλου επιπεδου.....με βασικο της μειωνεκτημα η αισχρη και αρρωστημενη συμπεριφορά της...
    Ειναι απιστευτα ακαταλληλη για οποιονδηποτε συνδιασμό....
    Ο κ. Μιχαλης αλλα και οποιοσδηποτε αλλος να ηταν θα της ελεγε πολυ χειροτερα....
    Ο. Κ. Μιχαλης ηταν πολυ πολυ ευγενικός μαζί της και δεν το αξιζει τετοια ευγενια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου