ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που απορρέουν από την ψήφιση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του νόμου πλέον 3889/2010 «Περί χρηματοδότησης περιβαλλοντικών παρεμβάσεων – πράσινο ταμείο – κύρωση δασικών χαρτών και άλλες διατάξεις», επαναδιατυπώνουμε την θέση του Συνδυασμού μας, για το δασικό πρόβλημα.
  1. Νομιμοποίηση της σημερινής υφιστάμενης κατάστασης.
  1. Εφαρμογή χωρίς αναδρομική ισχύ του ανωτέρω νόμου και απόλυτη προστασία του δάσους και των πραγματικών δασικών εκτάσεων από την ισχύ του νόμου.
  1. Διαγραφή των υπέρογκων προστίμων που έχουν επιβληθεί στους πολίτες με το άρθρο 45 του Ν. 2145/93 και έχει ανασταλεί η είσπραξή τους  με το άρθρο 15 παρ. 21 του Ν. 3208 μέχρι κύρωσης των δασικών χαρτών.
Τέλος επισημαίνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η διεκδίκηση των παραπάνω θέσεων, δεν θα εξαντληθεί μόνο στην επιβαλλόμενη γραφειοκρατική προσέγγιση.
 Ο λαός της Σαλαμίνας να γνωρίζει ότι θα είμαστε αγωνιστικά δίπλα του μέχρι τελικής επίλυσης του προβλήματος.
 
το γραφείο τύπου του συνδυασμού,
“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πολιτών νήσου Σαλαμίνας”
Ακτή Καραϊσκάκη 9 ΤΚ 189 00  ΣΑΛΑΜΙΝΑ
τηλ. 210 46 54 329 / φαξ. 210 46 54 328α
ενημερώνεστε καθημερινά και από το website
του συνδυασμού μας: http://www.protovoulia-salaminas.gr

Σχόλια

  1. Οτι υποψήφιος δημαρχος θα ηθελε να νομιμοποιησει τα αυθαίρετα στα δάση του νησιού δε το περίμενα. Και εγώ ο μαλάκας πήρα αδεια για να κτίσω εντος σχεδίου και πλήρωσα ενα σωρο λεφτά σε εφορία και ΙΚΑ. κ. Τσαβαρή γράφετε στο site σας ότι η σχέση σας με τη Σαλαμίνα ξεκινάει όταν κάνατε κατασκήνωση στα πεύκα. Και τώρα θέλετε να νομιμοποιήσετε τα αυθαίρετα που χτίστηκαν εκεί που πριν βρίσκονταν δέντρα, που χτίστηκαν νύχτα με τσίλιες; Οργίζομαι. Ηρθατε από τον Πειραιά για να καταστρέψετε τη Σαλαμίνα; Οχι μόνο δε θα ψηφίσω τους δύο συγγενείς μου που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο συνδιασμό σας, αλλά θα φροντίσω και άλλοι να ακολουθήσουν το δρόμο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί σήμερα κάποιος να κτίσει ένα σπίτι στο δάσος και εσύ μέχρι την εφαρμογή του νόμου θα το μονιμοποίησης. Μπράβο αυριανέ δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΡΕ 2:10 ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ;;;; ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ;; ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩΛΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;; ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΦΟ;;; ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΑ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ;; ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ;; ΨΕΥΤΟΓΥΡΟΛΟΓΕ, ΑΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΕ ΤΗΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:03 Μπορώ και εγω να αρχίσω τους χαρακτηρισμούς, αλλά μάλλον εσύ τους έχεις ως επάγγελμα οπότε μάλλον θα είσαι καλύτερος σε αυτό. Όλους αυτούς που καταγγέλεις μαζί σου και εγώ. Και για το Φλαμίγκο και για τα σκατά και για τα σκουπιδια και για τους οικοπεδοφάγους και για όλα. Όμως δε θα ψηφίσω τον λιγότερο κακό μεγάλε. Αυτό τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο λαος εχει αποφασισει - ενας ειναι ο αυριανος δημαρχος γιατι ειναι ο μονος ικανος να αναλαβει τον νεο καλλικρατικο δημο. Γ Ι Α Ν Ν Η Σ Τ Σ Α Β Α Ρ Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Swsta to prwto tou ergo 8a einai na katapathsei to dasos twn Kanakiwn, Ntroph kai pali ntroph

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ - ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ' ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου