Δήμαρχο στις 9.30 «βγάζει» η Singular Logi

Την εκτίμηση ότι το αργότερο στις 9.30 το βράδυ της πρώτης Κυριακής θα υπάρχει μια σαφής εκτίμηση για το πως διαμορφώνονται τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της Singular Logic, Γιάννης Καρακαδάς.
Σε αυτές τις εκλογές θα χρησιμοποιηθεί και πάλι το σύστημα συγκέντρωσης αποτελεσμάτων SRT, το οποίο είχε πρωτοεφαρμοστεί στις εκλογές του 2009.
Βάση του συστήματος αποτελεί ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα έχει στη διάθεσή του ο δικαστικός αντιπρόσωπος και μέσω μιας ασφαλούς και κρυπτογραφημένης διαδικασίας στέλνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο υπουργείο Εσωτερικών και στη Singular Logic.
Όπως διευκρίνησε, οι ειδικές συσκευές θα διατεθούν στο 20% των εκλογικών τμημάτων για τις 13 περιφέρειες και για τους πέντε μεγαλύτερους πληθυσμιακά δήμους της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Πάτρα, Ηράκλειο).
Τέλος οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων θα μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα μέσω μιας ειδικής υπηρεσίας που θα λειτουργεί στην κεντρική διεύθυνση www.ekloges. ypes. gr.

Σχόλια

  1. Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,,, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,,,,, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ,,,,,,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ,,,,,ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ..............ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ .... ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΔΗΜΟΤΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ Δ.Σ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ,,,, ,ΔΗΜΟΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ , ,,,,,,ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΡΑΠΤΗ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου