Σαλαμίνα 24/10/2010 
                                             
ΘΕΜΑ:  Ποδηλατικός Γύρος Σαλαμίνας 

Στις23-10-2010 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ποδηλατικός  γύρος Σαλαμίνας , που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον  Ποδηλατικό Όμιλο Σαλαμίνας . Συμμετείχαν 300 περίπου ποδήλατα και πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρόν  σ’  αυτήν την εκδήλωση η οποία δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά ήταν  δήλωση  για ένα ποιοτικότερο τρόπο ζωής .
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν , καθώς και το Τμήμα Τροχαίας Σαλαμίνας που με μεγάλη προθυμία  , συνέβαλε καθοριστικά στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα .


Το Δ.Σ  του  “ΠΕΡΙΒΟΣ”

Σχόλια

  1. Θερμά συγχαριτήρια στους διοργανω-
    τές αυτής της εκδήλωσης,δηλαδή τον Περιβαλλοντικό ΟΜΙΛΟ Σαλαμίνας Perivos και το ποδηλατικό Σύλλογο Σαλαμίνας.
    Συμμετείχαν πολλοί νέοι και νέες και
    αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό.
    Η καταστροφή του Περιβάλλοντος και
    κλιματική αλλαγή επιβάλλουν ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ τρόπους ζωής,εργασίας,
    ψυχαγωγίας,μόρφωσης,άθλησης και βέβαι
    α κατανάλωσης.
    Και το ποδήλατο αποτελεί ένα μέσο μεταφοράς φιλικό προς το Περιβάλλον ,προσιτό ακόμη και στα πιό χαμηλά εισοδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την καταγγελία του περιβος και τις ενέργειες τους για την συνεχιζόμενη παραβατικότητα του δημάρχου στο θέμα της καθαριότητας, μπορούμε πλέον να κάνουμε ποδήλατο σε μία πόλη απαλλαγμένη από παράνομες χωματερές και μεταφορτώσεις ανεξέλεγκτες. Πλάκα μας κάνετε; Εδώ μας έχει φάει η βρώμα στα γουρούνια από τα σκουπίδια του δήμου και εσείς κόβετε βόλτες και χαχανίζετε; Ουστ να χαθείτε νεόπλουτα λαμόγια και εκμεταλλευτές της περιβαλλοντικής ευαισθησίας των συνανθρώπων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς δεν γνωρίζεις τις καταγγελίες του ΠΕΡΙΒΟΣ, γιατι αν τις γνωριζες δεν θα ελεγες αυτά που λες. Οι δραστηριοτητες τους βρισκονται ολες στο site τους. Γιατι δε ριχνεις μια ματια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί βαριέται και δεν έχει ιδέα...Ελληνάρας τι περιμένεις?Τυπάκια σαν εσένα τους αγνοεί ο περιβος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για δείξε μου που ακριβώς το γράφει; Γιατί είμαι ενημερωμένος πολίτης και είχα κοιτάξει εάν υπάρχει καταγγελία για την παράνομη μεταφόρτωση στα γουρούνια.
    Εάν όμως δεν μου πεις που είναι η καταγγελία για το νταμάρι στα γουρούνια τότε είσαι ένα φτηνός λαικιστής που εκμεταλλεύεσαι την περιβαλλοντική ευαισθησία των συμπολιτών σου για να παίξεις δικά σου παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. http://sites.google.com/site/perivos/epikairoteta/skoupidiapantou
    2. http://sites.google.com/site/perivos/epikairoteta/eimasteoloisynypeuthynoi
    3. http://sites.google.com/site/perivos/epikairoteta/stathmosmetaphortosestagepedamas
    4. http://sites.google.com/site/perivos/epikairoteta/anakyklose
    5. http://sites.google.com/site/perivos/archeia/anakyklose
    6. http://sites.google.com/site/perivos/anakoinoseis/untitledpost

    Μερικά από τα links που βρήκα που αφορούν τα σκουπίδια στο νησί μας. Για τα γουρούνια ακόμη δεν έχουν αναρτήσει κάτι. Από ότι ξέρω είναι πρόσφατο καθώς λίγες μέρες πριν χρησιμοποιούσαν τα γήπεδα. Ισως να μην το ξέρουν. Στην σελίδα τους έχουν email. Γιατί δεν τους το λες; Είμαι σίγουρος πως θα το καταγγείλουν όπως κάνουν με όλα τα άλλα. Αυτοί οι σύλλογοι δεν μπορούν να κάνουν περιπολίες σε όλο το νησί κάθε μέρα. Χρειάζονται τη βοηθεια μας για να αναδεικνύουν τα θέματα. Ας τους την δώσουμε και αν αδιαφορήσουν τότε να τους κράξουμε. Οχι έτσι όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ κι άλλοι πολλοί έχω δει να το αναφέρουν στο διαδίκτυο. Τις προεκλογικές τους φιέστες με τα ποδήλατα ξέρουν και τις αναρτούν στο διαδίκτυο. Τα άλλα που τους γράφουμε πως και δεν τα διαβάζουν; Μήπως δεν τα βλέπουν επειδή τα κέντρα από τα οποία προέρχονται τους λένε ασε τους ταλαίπωρους να φωνάζουν για τα σκουπίδια εμείς θα κάνουμε τα δικά μας; Μήπως εμείς που μένουμε εκεί δεν έχουμε μπάρμπα στο ψηφοδέλτιο του τάδε και γιαυτό δεν ακουγόμαστε; Λέω μήπως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Akribws les megale. Bazoume ena stoixhma; Steiltous esu ena email me mia fwto kai an den sou apanthsoun h den to anarthsoun emena na me ftuseis. Oso gia ta psifodeltia kai tis ahdies pou les gia pes mou poioi apo autoys pou diorganwnoun tis fiestes opws les katebainoun upopsifioi. ase pou den htan fiesta ka8ws sthn arxh ths dwsane keimeno sto dhmarxo pou zhtouse na ginoun podhlatodromoi sth Salamina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ipopsifios tade...idritikos melos toy periballontikou omilou. na mhn leme onomata kai tous kanoume diafimisi. ipopsifia tade....melos tou periballontikou omilou. Ean den ta exeis dei sta fulladia tous tote den ftaio ego. Sta gourounia oti ora kai na pane to proi tha doun ekei ta aporrimmatofora. Ti les na pao monos mou gia fotografies? To vriskeis sosto? Mipos na kano monos mou tin kataggelia kai na po oti eimai enas romantikos oikologos pou ta vazo me ton dimo? ean me rotisoun giati mono ego antidro na tous po na more einai kai o perivallontikos omilos alla perimenei ena email mou gia na antidrasei? re plaka mas kanete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι φιλε δε σου κανει κανεις πλακα. Εφοσον εχεις μια καταγγελια γιατι να μην την στειλεις στον ΠΕΡΙΒΟΣ; Εαν συμφωνησουν και εκεινοι πολυ απλα θα την υιοθετήσουν. Έτσι δε θα εισαι ενας ρομαντικός οικολόγος οπως λες, αλλά ενας συνειδητοποιημένος πολίτης. Επειδή όμως βλέποντας τις αναρτ'ησεις σου μάλλον δεν πιστεύεις αυτά που σου λένε (και λυπαμαι για αυτο) ήδη ενημέρωσα έναν φίλο μου που είναι μέλος του ΠΕΡΙΒΟΥ, και μου είπε ότι αυριο-μεθαυριο θα πάει να δει τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσο για τους υποψηφίους που λες το πράγμα είναι πολύ απλό. Ο Πέριβος πουλάει γιατί πολύ απλά κάνει έργο και γι'αυτό φροντίζουν να τονίζουν ότι είναι μέλη του. Ομως στο facebook ο ΠΕΡΙΒΟΣ έχει 1800 μέλη, δεν είναι μόνο αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού ενημέρωσες τον φίλο σου τότε περιμένω να αναφέρεις εδώ την συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://sites.google.com/site/perivos/epikairoteta/ospoteautesoieikonesthamasntropiazoun

    https://sites.google.com/site/perivos/epikairoteta/paranomeschomateres

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου