Μεγάλη  επιτυχία η συναυλία Στρατή …υπό βροχήν

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου  στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως  – Σιντριβάνι -  η συναυλία που  διοργάνωσε ο ΙΔΕΣ με το Μύρωνα Στρατή και το συγκρότημά του. Επιτυχία που  παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις από τη θεαματική ανταπόκριση των νεαρών ηλικιών αλλά και από το γεγονός ότι όσοι παραβρέθηκαν, μικροί μεγάλοι, παρέμειναν επί μία περίπου ώρα κάτω από τη βροχή, προκειμένου να απολαύσουν το δημοφιλή καλλιτέχνη.
Τόσο ο Μύρωνας Στρατής όσο και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας και επικεφαλής του ΙΔΕΣ Σπύρος Σοφράς καταχειροκροτήθηκαν από τη νεολαία, που είχε ώρα πριν κατακλύσει το χώρο. Ήταν δε τόσος ο ενθουσιασμός, που οι καλλιτέχνες εξακολούθησαν να παίζουν μέσα στη βροχή, ενώ ο κόσμος από κάτω αντί να αραιώνει πύκνωνε  συνέχεια. Μόνον όταν πλέον δυνάμωσε  η νεροποντή και μετά την παρέμβαση των ίδιων των διοργανωτών για λόγους ασφαλείας διακόπηκε η συναυλία, η οποία σημειωτέον είχε αναβληθεί την προηγούμενη Κυριακή πάλι λόγω καιρικών συνθηκών.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, πάντως, δηλώνει ότι ανανεώνει το ραντεβού του με τους νέους σε μια ακόμη συναυλία με τον αγαπημένο τραγουδιστή, αυτή τη φορά μετά τις εκλογές!

Σχόλια

  1. Dimarxe ton enimeroses ton Strati gia tin megali soy epitixia sto thema ton skoupidion? Meno sto Tsami kai exthes vouna ta skoupidia. Tora me tis vroxes nera kai zoumia apo skoupidia ginontai ena uperoxo meigma. Megale Sofra na se ksanapsifisoume gia na ksanazisoume tetoia megaleia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti lei kale to Atomo.
    Mas exei gemisei trupes kai skpoudia pantou.
    Poia synaylia. Pou ean den epaize o Straths tha htan to ena trito ekei.
    Mas exei perasei olous gia malakes.
    Ti na pei kaneis me ayton ton axrhsto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAlA KALA....AYTOS EINAI STO KOSMO TOY...DEN EXEI KATLABEI TIPOTA...
    MALON THA KATALABEI MIA KAI KALH STIS EKLOGES....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν και στην συναυλία ο νομαρχιακός σύμβουλος Τάκης ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ .Κουρασμένος , ταλαιπωρημένος , νυχτωμένος και προπάντων ασχετομένος Παρακολουθούσε την συναυλία αισιόδοξος για το μέλλον του τόπου με την γυναίκα του υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΣΟΦΡΑ ( εκεί θα πέσει το μεγάλο γέλιο) και η αισιοδοξία του ήταν πολύ μεγάλη ,τόσο μεγάλη που αποφάσισε να μιλήσει (να το δούμε και να το πιστέψουμε ) στο λαό της Σαλαμίνας για τα προβλήματα του τόπου σε συγκέντρωση στο flamingo .Και μετά λένε ότι ο κόσμος χάλασε, εμ δεν χάλασε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PAPASABAS-SOFRAS TA BRIKANE, KATADIKASTE TOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ, ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΠΑΤΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ - ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ- ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξύδι,εδώ το καλό ξύδι, παπαγάλοι της κακιάς ώρας.
    Τζάμπα μωρέ πάνε τα λεφτά του Γιαννάκη μας;
    Ούτε ένα σχόλιο γιά την συναυλία;
    Καλή, κακή, μέτρια; χωρίς κόσμο;..
    Φαίνεται αιφνιδιαστήκατε και δεν περιμένατε τέτοια επιτυχία κάτω απο αυτές τις καιρικές συνθήκες.
    Δεν πειράζει θα σας περάσει με ξύδι Πάρου αγνό. 'Οχι μπαλσάμικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΙΛΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλη επιτυχία του Σοφρά. Όλοι πανηγυρίζουν γιατί θεωρούν ότι υπάρχει ανάκαμψη και οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ημερών έχουν εδραιώσει τον συνδυασμό του στο 14,5 % .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOFRAS 1% EVS 5% ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ξέρετε τι λέμε εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι;
    ΕΝΑ και να ΚΑΙΕΙ.
    Για σας τσαβαροπαπαγάλοι αν δεν το καταλάβατε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου