Το να το παίζεις αρχηγός και να ‘σαι κότα είναι εύκολο στον καθένα. Το να μπορείς όμως να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου είναι αυτό που σε κάνει ξεχωρίζεις από την μάζα, σε κάνει αρχηγό αποδεκτό και με σεβαστό από την κοινωνία.

Σήμερα συνελήφθησαν αυτοφώρω δυο οδηγοί απορριμματοφόρων του δήμου Σαλαμίνας από το ΑΤ Σαλαμίνας, να ρίχνουν σκουπίδια (με εντολή βεβαίως του δημάρχου και αρμοδίου αντιδημάρχου καθαριότητας) στην γούβα Μπατσί όπου με δικαστική απόφαση από 1η Σεπτεμβρίου έχει ρητώς και αμετακλήτως απαγορευτεί.

Και τι νομίζετε ότι έγινε τελικά, διανυκτερεύουν οι οδηγοί στο ΑΤ Σαλαμίνας για να περάσουν αυτόφωρο και ο εντολέας τους δήμαρχος και αντιδήμαρχος απολαμβάνουν τις ανέσεις της οικίας τους. Ναι καλέ πέρασαν από το ΑΤ νωρίς το πρωϊ (μάθαμε πως υπάρχουν και σχετικές φωτό θα τις δημοσιεύσουμε αύριο) έδωσαν τις ευχές τους στους εργαζόμενους για καλή διαμονή και απεχώρησαν περήφανα !!!!!!

ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

  1. Ο νυν σκέφτηκε ότι δύσκολα θα ξαναβγεί δήμαρχος. Έργο δεν έχει προσφέρει. Λύση σε κανένα πρόβλημα δεν έχει δώσει. Η μόνη διέξοδος ήταν να το παίξει ήρωας μήπως και τον συμπαθήσει ο πολίτης την ύστατη στιγμή. Άφησε τον τόπο μέσα στην βρώμα και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο ζήτησε από μόνος του να πάει στον εισαγγελέα. Ακόμα και εκεί απέτυχε. Αυτό με τα σκουπίδια θα το συνεχίσει σκόπιμα. Τον συμβούλεψαν προφανώς ότι είναι η σανίδα σωτηρίας του. Επιδιώκει την επόμενη φορά να αγοράσει ο ίδιος την ριγέ φορεσία και να πάει κουστουμαρισμένος στο Α.Τ. Τι να πούμε... Ελλάς το μεγαλείο σου. Ύστερα από αυτά για όλα είναι ικανοί οι υποψήφιοι. Μέχρι και κοινούς συμβούλους μπορεί να έχουν γι'αυτό τέτοια σιωπή από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΑΡΧΙΑ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΙΣΧΥΕΙ;;;;;;; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρόκειται για δυαρχίδια κι όχι δυαρχία και οι δυο θα πάρουν τον πούλο τους στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας κάνει εντύπωση η αλληλουποστήριξη. Μαζί στα δικαστήρια μαζί στα χρέη μαζί στους σκουπιδότοπους μαζί και στο αμμοχάλικο. Οι υπόλοιποι που σιωπούν τι περιμένουν μήπως να πάρουν μερίδιο από την ίδια πίττα; Αντίδραση καμία διότι οι συνδυασμοί θέλουν πολλές ζυμώσεις ακόμα και οι απαιτήσεις του καθενός πρέπει προς το παρόν να ικανοποιούνται. Δεν τρώμε κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ο Σπύρος μπορεί να μας πει, πως και με τι κριτήρια μοίρασε τις 300000€ σε αθλητικούς ομίλους της Κούλουρης; Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα απο το διοικητικό συμβούλιο, να το μάθει ο κόσμος, μια και το ανέφερε επισήμως σε πρόσφατη εκδήλωση τιμητικής απονομής παγκοσμίου κυπέλου, σε αθλητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περι τους 240 υποψηφιους δημοτικους συμβουλους θα δουμε να παρελαυνουν απο τα ψηφοδελτια σε 100 ημερες και κανεις τους μα κανεις τους δεν βγηκε με το ονοματεπωνυμο του να πει μια κουβεντα για το θεμα της καθαριοτητας. Εργαζομενοι στο εισαγγελεα με ευθυνη του δημαρχου και οι υποψηφιοι χαμογελακια και δημοσιες σχεσεις μονο. Για κανα ποτακι για κανα γκαλα ειστε και κανενα βολεμα τωρα που πηρατε την συνταξη.
    Ενας ανωνυμος ψηφοφορος αναμεσα σε επωνυμους υποψηφιους. Η ανικανοτητα θα ειναι φαινεται το κριτηριο επιλογης σας στα ψηφοδελτια που απαρτιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολοι ηταν μεσα στο διαφημιστικο σποτακι,το προεκλογικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέγα σκάνδαλο με τα σκουπίδια και προφανώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν μερίδιο ευθύνης και σήμερα σφυρίζουν αδιάφορα. Υπολογίζεται ότι η ποσότητα των σκουπιδιών εντός του ΧΑΔΑ που έπρεπε να μεταφερθεί στην νόμιμη χωματερή των Λιοσίων και δεν μεταφέρθηκε, επέφερε έσοδα περί τα 4 εκατ. ευρώ σε αυτούς που έχουν κάθε φορά τα "κλειδιά" της χωματερής.
    Αν αναλογιστείτε ότι το χρέος στην ΕΥΔΑΠ ήταν περίπου 3 εκατ. ευρώ τότε όλοι αντιλαμβανόμαστε τις διαστάσεις του σκανδάλου και τις ευθύνες αυτών που δεν μιλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου