Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις απόψεις και επιλογές  ενός ανθρώπου που ο λαός της Σαλαμίνας τίμησε με το αξίωμα του δημάρχου και του βουλευτή.
Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα απ΄ όσα είπε ο κ. Αστράκος. Ο καθένας μας άλλωστε κρίνεται από την προσωπική του διαδρομή και ιστορία,
την οποία όμως οφείλει και να προστατεύει.

Σχόλια

  1. ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ!ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι και κύριες η Πρόεδρος του αναπτυξιακού συνδέσμου Μπούτση Μίνα χθες το πρωί συναντήθηκε με τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Μπακαούκα Δημήτρη. Η εν λόγο (κυρία) επιστρατεύοντας όλες τις μαχητικές της δυνάμεις εξαπόλυσε δριμύτατη επίθεση στον Δημήτρη κλειδώνοντας τον σε ένα δωμάτιο της Δημαρχίας ανήμπορο να αντιδράσει από το αναπηρικό του καρότσι . Φυσικά δεν έχει βρεθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα της κάνει τα μυαλά και να της αστράψει δυο χαστούκια .Ίσως να θεωρεί ότι ο μουστακαλής το τεμπελόσκυλο του δήμου ο άντρας της είναι ο φόβος και ο τρόμος του νησιού .Μίνα πρόσεχε λίγο γιατί κάτι μουστάκια σαν του άντρα σου ξέρεις που τάχει γραμμένα ο λαός της Σαλαμίνας , όχι στα παλιά του τα παπούτσια αλλά κάπου αλλού . Πιστεύω να εμπεδώσεις τα γραφόμενα μου για το καλό το δικό σου , εάν όχι ενίσχυσε την ιατρική αγωγή σου και θα αντιληφτείς πολύ σύντομα ότι θα υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για σένα και τον περίγυρο σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου