Ο σεβασμός της δημοτικής Αρχής του Κου Σοφρά προς την νεολαία και τον αθλητισμό σε όλο του το μεγαλείο. Κε Σοφρά θυμάσαι  τι έλεγες ότι θα κάνεις τον χώρο που βρίσκετε το δημοτικό γήπεδο και το κλειστό;
Ας σου θυμίσουμε εμείς , ένα μικρο Αγ. Κοσμά έλεγες τότε. Κοίτα πως τον κατάντησες  Κε Σοφρά , μια χωματερή δίπλα σε γήπεδα και σπίτια σε μια κατοικημένη περιοχή.
Να σε χαιρόμαστε κε (Δήμαρχε)    










Σχόλια

  1. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανατροπέας από στυλοβάτης της σημερινής αρχής ( φυσικά με το αζημίωτο ) αφήνει το ρόλο του πρωτοπαλίκαρου του Σοφρά. Τον εγκαταλείπει σιγά σιγά γιατί βλέπει ότι το καράβι βουλιάζει . Θα τον εκβιάσει έως τις εκλογές και θα του τα πάρει χοντρά , μετά θα τον εγκαταλείψει αυτός και η γυναίκα του και το φινάλε .Θα τους δούμε αγκαλιά με τον Τσαβαρή το βραδύ των εκλογών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε ρε παιδία η Βίκυ τρελάθηκε η μήπως μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι δήμαρχος είναι ο Τσαβαρής .Δεν είμαστε στα καλά μας . Ο κόσμος χάλασε και πάρτε το χαμπάρι .Κάτσε ρε Βίκυ φρόνιμα γιατί βιάζεσαι ,σε δυο μήνες θα γίνει δήμαρχος ο Γιάννης και τότε χώστατου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Σοφράς δεν είχε όραμα ούτε προγραμματισμό για τα απορρίμματα. Τον ενδιαφέρει μόνο να περνά αυτός καλά και τα φιλαράκια του που δραστηριοποιούνται στο σκυρόδεμα. Απέτυχε ως δήμαρχος και αυτό πρέπει να του το δείξουμε με κάθε τρόπο. Ας ψηφίσουμε οποιονδήποτε άλλον για δήμαρχο εκτός από αυτόν. Να βάλουν μυαλό και οι επόμενοι ότι τα σκουπίδια είναι πολιτισμός και σεβασμός στο περιβάλλον και όχι μπίζνες. Μαζί με τον Σοφρά να απαιτήσουμε να φύγουν από το μέγαρο και οι σύμβουλοι του που έχουν απλώσει τα χέρια τους μέσα στο μέλι και δεν λένε να το αφήσουν με τίποτα τόσα χρόνια. Όλοι είναι συνυπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΣΥΧΟ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ;; Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΗΤΑΝΕ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν περάσουν τα "ζουμιά" στο χώμα τότε η βρώμα και η μυρωδιά δίπλα στο γήπεδο ούτε σε 100 χρόνια δεν θα φύγει. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Σοφρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POY KAI POTE EIDATE RE PAIDIA TON ANATROPEA STILOBATI TOY SOFRA? MPOREI KAPOIOS NA MOY DEIKSI MIA EFHMERIDA TOY POY NA EPERNE THESH YPER TOY SOFRA? GI AYTO PRIN GRAPSETE MIA XONTROMALAKIA AS SKEFTITE LIGAKI, DEN PEIRAZEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είσαι ρε Κολοτούμπα χάθηκες , ειδές ότι ο ΣΟΦΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ και το παίζεις παρθένα Μαρία . Άρε καραγκιοζοπαίχτη πόσα ξέρεις .Ξέρεις πολλά μορή θρασύδειλη πουτάνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ είσαστε φελλοί ,δεν ξέρετε γιατί φωνάζει α ανατροπέας ; Για την πάρτη του και μόνο ,είναι κοντά στο σπίτι του τα σκουπίδια ξέρετε στο κατάστημα .Μάλιστα με το έτσι θέλω έχει δώσει και το όνομα της μάνας του στην οδό λες και ήταν η Μπουμπουλίνα της Σαλαμίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://aiantassalaminas.blogspot.com/ Νεο μπλοκ για την ομαδαρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://aiantassalaminas.blogspot.com/ Νεο μπλοκ για την ομαδαρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μη τρελλενεστε η μεγαλη μπομπα ερχετε σε λιγες ημερες και αφορα τον γιαννη τον κολυτο σας και το φιλο του το δερτουζοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δήμαρχος που άφησε τον τόπο σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που παρέλαβε θα πρέπει να αφήνει στο ταμείο του δήμου τους μισθούς του και μάλιστα εντόκος. Μα είναι δυνατόν ένας δήμος με πάνω από 40 χιλιάδες μόνιμους κάτοικους να μην έχει κανέναν προγραμματισμό για τα σκουπίδια;
    Ας δώσει κάποιος υποψήφιος δήμαρχος κανένα οικοπεδάκι του για να πάνε εκεί προσωρινά τα σκουπίδια. Αυτή θα είναι όντως μία σοβαρή προσφορά στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ, ΕΝΑ ΑΠΟΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο δήμαρχος θύμα είναι των συμβούλων του. Κανείς υποψήφιος δήμαρχος μέχρι σήμερα δεν έχει πει πως εάν βγει θα αλλάξει όλους τους συμβούλους του δήμου που είναι συμβασιούχοι ακόμα και αυτούς που είναι χρόνια εκεί. Όποιος το πει θα είναι ο πιο καθαρός υποψήφιος και εκτιμώ ο αυριανός δήμαρχος. Αναμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεοχάρη λύσε μου μια απορία που έχω . Όλα τα σχόλια στο blog το δικό σου ,τα γραφείς εσύ μονό σου η σε βοηθά και η Βίκυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ καλή εφημερίδα οι ανατροπές! Με μαλακό χαρτί, ότι πρέπει άμα ξεμείνεις από χαρτί.... υγείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DE MOY LETE RE PARAGES..O GINOVAS POS PIRE REUMA STO DASIKO XTIRIO POY EINAI KAI APENANTI APO TIN PIROSBESTIKI........ THA PATE FILAKI KOUFALES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. opos evgales esy tin adeia toy spitioy soy! piges fylaki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου